Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaç kilo aldın kuzum

54-55 tim ben bi ara :) hamile olduğumu 56.5 la öğrendim .... deerken 8 kilo olmuş

Bu programda ürün yerleştirme vardır
Aygaz dınınım...

Gaz vermek bizim işimiz ahuuu

Evdeki huzurumu bozmamaya karar verdim o herseyden önemli

Gece boyu cir cir olunca Sabah 49.8 gosterdi tarti pancar corbasi yapti bunu bana. Acaba Boyle kalirmi cumaya ?
@MiuLego keske Boyle kalsam

Vaaaay geçici meçici .... 40 lı bişey

o serinin efser günde olanını tek geçerim

Eflalim simdi aklima bisey geldi. Ba masadaki ortuyu orta sehpaya aldim. Masaya da karesini alayim dedim sence uyuyor mu bi baksana

Canım sehpana hiç örtü kullanma . O tarz sehpalar örtü istemez .

görürleeeeer

Normalde hic kullanmiyorum kuzum. Iste bunu degerlendirebilir miyim cabasi

54-55 tim ben bi ara :) hamile olduğumu 56.5 la öğrendim .... deerken 8 kilo olmuş

Dikkat edersen çok kilo almazsın canım ben ilk 6 ay 6 kilo aldım sonra doktor diyabet olabilir dikkat et dedi bende diyet yaptım son 4 ay da 2 kilo alarak bitirdim hamileliği. Az alırsan doğumun da kolay geçer inşallah

Dikkat edersen çok kilo almazsın canım ben ilk 6 ay 6 kilo aldım sonra doktor diyabet olabilir dikkat et dedi bende diyet yaptım son 4 ay da 2 kilo alarak bitirdim hamileliği. Az alırsan doğumun da kolay geçer inşallah
Biliyorum tatlum hepsini ..oğlumda da sadece 6 aldım .
Ama bunda içimde bişey vaaar harika beslenirken ve tokken bile kendimi mutfakta buluyorum ...

Valla yaklaşık 100 kilo ile doğurmuştum şükür .... bunda da en kötü 80 le kapatırım bu işi heralde

Gerçi kilolu hamile kalanlar da az kilo alıyo ben 72 yle hamile kaldım 80le doğurdum. 80 benim için en iyi ihtimaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…