- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Afiyet olsun :)Günaydın kızlar buyrun kahvaltıya
Kaç kilo aldın kuzum
Bu programda ürün yerleştirme vardır
Aygaz dınınım...
Evdeki huzurumu bozmamaya karar verdim o herseyden önemli
Gece boyu cir cir olunca Sabah 49.8 gosterdi tartipancar corbasi yapti bunu bana. Acaba Boyle kalirmi cumaya ?
@MiuLego keske Boyle kalsam
Eflalim simdi aklima bisey geldi. Ba masadaki ortuyu orta sehpaya aldim. Masaya da karesini alayim dedim sence uyuyor mu bi baksana
Günaydın hayırlı pazarlar
Anam sabah sabah benim adam moralimi bozup işe gitti.20 küsür kiloyu verirken farketmeyen adam aldığım iki kiloyu farketti sanki yinemi kilo aldın dedi bana ya
bu da demek oluyo ki acil önlem almalıyım
Normalde hic kullanmiyorum kuzum. Iste bunu degerlendirebilir miyim cabasi
54-55 tim ben bi ara :) hamile olduğumu 56.5 la öğrendim .... deerken 8 kilo olmuş
Gaz vermek bizim işimiz ahuuu
Vaaaay geçici meçici .... 40 lı bişey
o serinin efser günde olanını tek geçerim
Canım sehpana hiç örtü kullanma . O tarz sehpalar örtü istemez .
görürleeeeer
Onu farkettim zatenNormalde hic kullanmiyorum kuzum. Iste bunu degerlendirebilir miyim cabasi
54-55 tim ben bi ara :) hamile olduğumu 56.5 la öğrendim .... deerken 8 kilo olmuş
Biliyorum tatlum hepsini ..oğlumda da sadece 6 aldım .Dikkat edersen çok kilo almazsın canım ben ilk 6 ay 6 kilo aldım sonra doktor diyabet olabilir dikkat et dedi bende diyet yaptım son 4 ay da 2 kilo alarak bitirdim hamileliği. Az alırsan doğumun da kolay geçer inşallah
Afiyet olsun :)
Teşekkürler kızlarsa
Afiyet olsun
Masana gayet hoş olmuş beyazla pudra . Ayrıca çiçeklede uyum saglamışKizlar sizce bu masama kucuk mu gelmis. Kare mi alsam. Ya da su resmini cektigim var ondan mi alsam. Ay ben ne kararsiz bi insanim ya.
Biliyorum tatlum hepsini ..oğlumda da sadece 6 aldım .
Ama bunda içimde bişey vaaarharika beslenirken ve tokken bile kendimi mutfakta buluyorum ...
Valla yaklaşık 100 kilo ile doğurmuştum şükür .... bunda da en kötü 80 le kapatırım bu işi heralde
Valla bilemem adanın ne yapacagı belli olmazAy evet abla yarıştayız bakalım kim kazanacak derdim ama kazanacak olan belli değil mi
Yok yok yer o yer daha moda giremedi ben biliyomValla bilemem adanın ne yapacagı belli olmaz
Onu farkettim zaten
Ama masada inan kötü değildi .
Çiçekle de çok hoş durmuştu
Masana gayet hoş olmuş beyazla pudra . Ayrıca çiçeklede uyum saglamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?