Ooo kuzum insanlar böyle. Benim kv de gözümün içine baka baka yalan söylerdi. Biriyle telefonda konuşurken ayy eflal de şimdi senden bahsetti çok özledim gidelim diye derdiPortim ben nasıl desem hala ogrenemedim galiba bu hayatta insanların neden insanları kiskandigini kötülüğünü istediğini 28 yaşındayim ama hala kafa basmiyor bu yüzden kirilmam kolay oluyor benim insanlar içinde neden başkasını asalamak telefon edip arkasından dedikodu yapmak nedir ya soruyorum cevap yok yalanın bini bin para maset dedin neden arkasında durmuyorsun dedim de bunun için şunun için aman ağzından çıkmış de ne biliyim yalan yok demedim bizi kıskanıyor demek ne ya o dediğin kisi senin kardeşin onu bile kötülemek ne
Sağol canım. Sende mi hastasınGeçmiş olsun eflalim bu ara herkes kamyon çarpmış gibi modlar düşük
Valla eflalim böyle böyle demissin dedim demedim dedi kardesiyle karsilastirsam onu bile yalancı çıkarır o kadar başarılı o konularda en iyisi uzak durmakOoo kuzum insanlar böyle. Benim kv de gözümün içine baka baka yalan söylerdi. Biriyle telefonda konuşurken ayy eflal de şimdi senden bahsetti çok özledim gidelim diye derdikadın için yalan ekmek su gibi. Sorsan aaa ne yalanı der.
Herkese bizim dedikodumuzu yapıyor biliyorum çünkü tanıyıp da dedikodusunu yapmadığı kişi yok , kendi kızlarının bile bana dedikodusunu yapmışlığı var
Kp e bir gün patladım, ben muhatap olmuyorum hala ne diye benim dedikodumu yapıyor yeter dedim, bir daha konuşmasın arkamdan diye.
Küçük eltime demiş ki ben güya kaynım ve onun için boşanır onlar , kaynımı parmağında oynatır demişim, bunu diyen kendisiydi.
Eltim sordu bana abla sen böyle demişsin çok kırıldım var mı böyle bir şey diye. Dedim ki o lafı diyen kendisi şimdi de iftiraya mı başladı. Kv me de ki eflalin kafasını kimse artırmasın herkes ayağını denk alsın, ben bir ağzımı açarsam bildiklerimi dökersem ortalık çok fena karışır. Eltim demiş bunu kv susmuş kalmış. Konuşsaydı, devam etseydi sıkıyorsa.
Ben de seninkini seviyorum, o ne hatun ya öyle karın, öyle bacak istiyorum
Aus 80 ne@MiuLego aus 80 olacakmış
Aus suan 64.5 sin anladığım kadarıyla 70 neyine yetmiyor
Sen söylemişsin ya canım içinde kalmamış ya o inkar etse de olur aynen boş verValla eflalim böyle böyle demissin dedim demedim dedi kardesiyle karsilastirsam onu bile yalancı çıkarır o kadar başarılı o konularda en iyisi uzak durmak
Çoook iyi niyetli bi hesap olmuş senin ki.
78.9 da el sıkışalım
E kamyondan ben de nasibimi aldım tabi :)Sağol canım. Sende mi hastasın
Geçmiş olsun. Geçmişe yeni bakıyorum kime ne olmuş bilmiyorumE kamyondan ben de nasibimi aldım tabi :)
Sevgi çok önemli gerçekten ama saygı daha da çok önemli bence.Aynı fikirdeyim suan karşımda spor yapıyor benim elimde kahve onu seyrediyorum ona spor yapmak çok yakisiyor. Hayatında özel birinin olmasi gerçekten güzel doğru kişi ile sevgi ile saygı ile heyecanla hersey çok güzel gidiyor.
Ben çok bakmıyorum geçmişe,site acaip yiyo şarjı.geçmişi okuyunca muhabbet etmeye şarj kalmıyoGeçmiş olsun. Geçmişe yeni bakıyorum kime ne olmuş bilmiyorum
Bakamadan duramam, burda bile her şey kontrolüm altında olmalıBen çok bakmıyorum geçmişe,site acaip yiyo şarjı.geçmişi okuyunca muhabbet etmeye şarj kalmıyo
Abooo kontrol delisi bi kadınBakamadan duramam, burda bile her şey kontrolüm altında olmalı
Muhteşem ben de istiyorumCanım bu yazın başında 50 beden kumaş pantolunu içine kendimi sıkıştırdım ve 98 küsür hatta şiş olduğum günler 100 bile görüyordumaradan 8 ay geçti bugün 38 benden pantolon aldım imkansız değil sadece biraz sabır lazım
Diyete zeval geldi mi hiç? Temiz miyiiiz?Muhteşem ben de istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?