Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam 8,30 gibi yidim.Dün akşam yimek yimedim ben hiç bi parça peynir yemiştim o kadar
Haaa tamam

Öğün niyetine oldu

Spor yapılıyor mu hergün?

Bidaha yok dimi tatlı krizi falan?

Güzel idare etmişsin balım o krizi kızmadım:)

Hergün hergün olmasın yeter emi

Haftaya hedefin büyük regl haftan bi de

Ufuuuu bireysel birinciliği bu hafta zorla derim ben pınarım

aynen yahu geldimi öldürmeden gitmez artık. Uyudum canım daha beterinden korusun yaradan.

Hadi ya geçmiş olsun canım..
Senin geçenlerde de tutmuştu migrenin demii..
tetikleyen ne acaba onu bulman lazım bu kadar sık olması kötü
Yanii bana sık gibi geldi...
sen öpünce geçtikii
Aklıma deminki olay geldi. Kızım tuvalette hemen banyonun dibinde onun tuvaleti. Büyük tuvaletini yapıyor kapıdan da bana sesleniyor anneeeeeaaağğğğğ gel öpiimde geçsin başın. Ben kokudan uzak durmak için kaçarken evlat işte derin nefes aldım içimde tuttum gittim öptürdüm başımı

Kizlarrr bişey diyeceğim...
Ben telden giriyorum aslında okuduklarımi beğeniyorum beğene basiyorum ama olmuyor arada bi oluyor.

BEN HEPINIZIN YAZDIKLARINI BEGENIYORUM BİLİN ISTEDIM
Oy senşn derdinin tatlışlığınaaaaaaa

Bazen benim de öyle oluyor kuzum net yavaşsa beğenmiyor bassak bile:)

Yok bi daha olmas.Sporu dün yapamadım sancım var diye..Bugün arkadaşla yürüyüş yapcaz demin sözleştik.

Ne güzel duygu dimi emeklerini birileri tasdikliyor

Noldu zeytinim
Yoruldum kaptancmm bu çocukların elindeeee gorumcemin oğlu ve oğlum beni mahvettiler. Ayy birbirlerini gördükçe simardikca simariyorlar. Kafayı yedin artikkkk stresten başım ağrıyor sutum azaldı

Ayyy Kıyamam kuzuuu tam micarken mi aklına gelmiş senii öpmek.

Yoruldum kaptancmm bu çocukların elindeeee gorumcemin oğlu ve oğlum beni mahvettiler. Ayy birbirlerini gördükçe simardikca simariyorlar. Kafayı yedin artikkkk stresten başım ağrıyor sutum azaldı
Anammmmm

Zor evet kuzucum.. ama ğzme kendini çocuk onlar şımarmadan da durmazşar kiii

Bir kahve yap kendine hadi
Keyif kahvesi

Sakince iç buraları oku ya da tv izle kendine yarım saat ayır he?

Oy senşn derdinin tatlışlığınaaaaaaa

Bazen benim de öyle oluyor kuzum net yavaşsa beğenmiyor bassak bile:)
Aynen bende aslında beğenmek isterim ama arada bazen basıyorum seri haline gelince tel donacak gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…