yok kız öyle kaçamak değil.
Akşam 8,30 gibi yidim.Dün akşam yimek yimedim ben hiç bi parça peynir yemiştim o kadarNErden çıktı bu tatlı kriziiiiii
Öğün niyetine mi yedin
Saat kaçta yedin
Haaa tamamAkşam 8,30 gibi yidim.Dün akşam yimek yimedim ben hiç bi parça peynir yemiştim o kadar
Teşekkürler kaptaniçem dün misafirlikte herkes çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dediker çok mutlu oldum vallahi
Noldu zeytinim
aynen yahu geldimi öldürmeden gitmez artık. Uyudum canım daha beterinden korusun yaradan.
Ahaaaa ikisi birden miiii
Keşke uyuyabilsen kuzucum iyi gelirdi
Akşamlar dengelediysen süper cankm.. adet de kararında olmuş hem. Afiyet olsun
Tripli suratının güzelliğine ay gibi parlayışına gurban olam ben
Ooooo nefsimmm sallatıyor muyuz bayrağıııııı bu hafta @Nevreste ye
sen öpünce geçtikiiHadi ya geçmiş olsun canım..
Senin geçenlerde de tutmuştu migrenin demii..
tetikleyen ne acaba onu bulman lazım bu kadar sık olması kötü
Yanii bana sık gibi geldi...
Oy senşn derdinin tatlışlığınaaaaaaaKizlarrr bişey diyeceğim...
Ben telden giriyorum aslında okuduklarımi beğeniyorum beğene basiyorum ama olmuyor arada bi oluyor.
BEN HEPINIZIN YAZDIKLARINI BEGENIYORUM BİLİN ISTEDIM
Yok bi daha olmas.Sporu dün yapamadım sancım var diye..Bugün arkadaşla yürüyüş yapcaz demin sözleştik.Haaa tamam
Öğün niyetine oldu
Spor yapılıyor mu hergün?
Bidaha yok dimi tatlı krizi falan?
Güzel idare etmişsin balım o krizi kızmadım:)
Hergün hergün olmasın yeter emi
Haftaya hedefin büyük regl haftan bi de
Ufuuuu bireysel birinciliği bu hafta zorla derim ben pınarım
Yoruldum kaptancmm bu çocukların elindeeeeNe güzel duygu dimi emeklerini birileri tasdikliyor
Noldu zeytinim
aynen yahu geldimi öldürmeden gitmez artık. Uyudum canım daha beterinden korusun yaradan.
sen öpünce geçtikii
Aklıma deminki olay geldi. Kızım tuvalette hemen banyonun dibinde onun tuvaleti. Büyük tuvaletini yapıyor kapıdan da bana sesleniyor anneeeeeaaağğğğğ gel öpiimde geçsin başın. Ben kokudan uzak durmak için kaçarken evlat işte derin nefes aldım içimde tuttum gittim öptürdüm başımı
Tamammmmm:)Yok bi daha olmas.Sporu dün yapamadım sancım var diye..Bugün arkadaşla yürüyüş yapcaz demin sözleştik.
ohh ne güzel bir duygu insanı nasıl motive ediyor canımm tebrik ederim seni♡♡♡Teşekkürler kaptaniçem dün misafirlikte herkes çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dediker çok mutlu oldum vallahi
AnammmmmYoruldum kaptancmm bu çocukların elindeeeegorumcemin oğlu ve oğlum beni mahvettiler. Ayy birbirlerini gördükçe simardikca simariyorlar. Kafayı yedin artikkkk stresten başım ağrıyor sutum azaldı
Aynen bende aslında beğenmek isterim ama arada bazen basıyorum seri haline gelince tel donacak gibi oluyorOy senşn derdinin tatlışlığınaaaaaaa
Bazen benim de öyle oluyor kuzum net yavaşsa beğenmiyor bassak bile:)
Teşekkürler kaptaniçem dün misafirlikte herkes çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dediker çok mutlu oldum vallahi
oyyy kızmadı banaaaTamammmmm:)
Yürüyüşten yarım saat önce sade türk kahvesi iç de metanı hızlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?