Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yapma 1 tane ile duramiyorsun deneyim konuşuyor bi de 1 tanesi 100 kalorifer denk geliyor. Ama çayla da kahve ile de güzel gidiyor namissiz

bugünkü menüm
sabah
iki lokma ekmek
bir çatal peynir
yarım yumurta
maydonoz tere nane
zeytin

öğle
bir dlm ananas
bir avuç fındık

akşam
bir kase salata olacak.
bir kase yoğurt
@MiuLego mortim Whiteblacklife
spor yok malesef

Level 3 Jillian kesin oldurur beni. Biraz izledim. Kadin en zor ne bulmussa hepsini ard arda yaptiriyo
@MiuLego
sabah yazmışsın 49 lar görünmüş ama ishal olmuşsun hayırdır inşlallah yediğin bişeymi dokundu çok geçmiş olsun

Erkek çocuk zorr 2 erkek çocuk kâbus olmalı birde bebek var demiii...
Bu durum ne kadar devam edecek canım gorumcen yarım gündu demii Allahtan..
Rabbim kolaylık versin..
Yok cnm tam gün ama oglene kadar bn bakıyorum sonra krese gidiyor. Bugün sınav görevi vardı yine ben baktım ama zor ya Allah sabir versin böyle 2 erkek çocuğu olanlara

Tamam menü ön numara ama sen korumadasin ve diyet menusu migren regl ikisi var diyorsun bu kadar az beslenmek yani baş ağrısı artırmanın tabi ki hastalığını en iyisi sen bilirsin ama benim gözüm akşam yemek aradı sabahta sağlam bi menü olmamış bence tabi dediğim gibi yine en iyisi sen bilirsin

Yaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene
Hayır denemesin hep yemek ister boşver gereksiz 1 avuç Yerfıstığı ye yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…