Ben az kestireyim akşaama dinç olayım
Burdayim
Yapma 1 tane ile duramiyorsun deneyim konuşuyor bi de 1 tanesi 100 kalorifer denk geliyor. Ama çayla da kahve ile de güzel gidiyor namissizMerhaba 7.takımın guzel ve fit hatunlaribugün biraz yogundum ozledim sizi.
@MiuLego kaptanım cicegeeemm boncugummmm sana bisey sorcam
Eki Görüntüle 2077199 bundan sonra bu kurabiyeyi yesem olur mu canim tatlı isteyince.tadı efsane bisey. Tam bugday unlu yulafli kakaolu kurabiye
inşallahteşekkür ederim canım bu daha başlangıç inşallah daha veririm
Geçmiş olsun canımkolu kırıldı abla...
Hahayyyy 2-0diyorumKulaginmi çınladı yenileceğini anlayinca
Menü
Sabah
Maydonoz nane roka salatası isotlu limonlu içine kibrit kutusu yarısı kadar peynir ve bir buçuk haşlanmış yumurta
Öğle
Yarım dlm ananas
Yarım kase isotlu yoğurt
Yarım yumurta
Akşam
Bir çupra
Yeşil salata
Pişmiş soğan ve domates
@MiuLego mortimWhiteblacklife
Spor 40 dk yürüyüş
39 dk egzersiz
sabah yazmışsın 49 lar görünmüş ama ishal olmuşsun hayırdır inşlallah yediğin bişeymi dokundu çok geçmiş olsunLevel 3 Jillian kesin oldurur beni. Biraz izledim. Kadin en zor ne bulmussa hepsini ard arda yaptiriyo
@MiuLego
Yok cnm tam gün ama oglene kadar bn bakıyorum sonra krese gidiyor. Bugün sınav görevi vardı yine ben baktım ama zor ya Allah sabir versin böyle 2 erkek çocuğu olanlaraErkek çocuk zorr 2 erkek çocuk kâbus olmalı birde bebek var demiii...
Bu durum ne kadar devam edecek canım gorumcen yarım gündu demii Allahtan..
Rabbim kolaylık versin..
Tamam menü ön numara ama sen korumadasin ve diyet menusu migren regl ikisi var diyorsun bu kadar az beslenmek yani baş ağrısı artırmanın tabi ki hastalığını en iyisi sen bilirsin ama benim gözüm akşam yemek aradı sabahta sağlam bi menü olmamış bence tabi dediğim gibi yine en iyisi sen bilirsinbugünkü menüm
sabah
iki lokma ekmek
bir çatal peynir
yarım yumurta
maydonoz tere nane
zeytin
öğle
bir dlm ananas
bir avuç fındık
akşam
bir kase salata olacak.
bir kase yoğurt
@MiuLego mortimWhiteblacklife
spor yok malesef
Sağol miucm destek verdiğin içinZeytinim ben anlamam tabi çocuk yok bende ben öyle konuşuyorum.. çok zordur ama eminim
Bende normal mesela bugün ara ara değişik kişilerde oluyorcanı kimi isterse
Hayır denemesin hep yemek ister boşver gereksiz 1 avuç Yerfıstığı ye yerineYaaaaa cok guzel kakaolu olanini al ama mukemmel bisey yaa yer fistikli yulafli tam buğday lifli.tadının bu kadar guzel olacagini düşünmemiştim ama coookkk guzel cicegemm mutlaka dene
Ayyy merak ettim nasıl olurİstersen yorumlayayım P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?