Haklısın ama dur dedikçe iyice simariyorlar ceza veriyorum ağlayan rak yine beni bastiriyorlar çok zor çooookAnammmmm
Zor evet kuzucum.. ama ğzme kendini çocuk onlar şımarmadan da durmazşar kiii
Bir kahve yap kendine hadi
Keyif kahvesi
Sakince iç buraları oku ya da tv izle kendine yarım saat ayır he?
Oy senşn derdinin tatlışlığınaaaaaaa
Bazen benim de öyle oluyor kuzum net yavaşsa beğenmiyor bassak bile:)
Kızmam dengelenmiş şeker kullanılmamış kriz geldi bahanesine sığınıp saçma şeyler yenmemiş tabiki de kızmamoyyy kızmadı banaaa
Okeee meşaj alındı temem
Zeytinim ben anlamam tabi çocuk yok bende ben öyle konuşuyorum.. çok zordur ama eminimHaklısın ama dur dedikçe iyice simariyorlar ceza veriyorum ağlayan rak yine beni bastiriyorlar çok zor çooook
Bende normal mesela bugün ara ara değişik kişilerde oluyorAslında öncedenböyle değildi şimdi oldu
Sucuklu pattis yemeğiNe yemek yapsam bugun minnoslara acaba
Patates yemwgi mi yapsam ki
Oooo çiçeaaaam spora başladın yaniMium ben dun 2 saat tempolu yuruyus yaptim @MiuLego
Yoruldum kaptancmm bu çocukların elindeeeegorumcemin oğlu ve oğlum beni mahvettiler. Ayy birbirlerini gördükçe simardikca simariyorlar. Kafayı yedin artikkkk stresten başım ağrıyor sutum azaldı
teşekkür ederim canım bu daha başlangıç inşallah daha veririmohh ne güzel bir duygu insanı nasıl motive ediyor canımm tebrik ederim seni♡♡♡
İyi gidiyor kaptancım merak etme gözünün önünde pek olamasamda en ufak kaçamak niyetimde hemen sen gözümün önüne geliyorsun tövbe ediyorum sonraYaKaMoZz-z @hatice901217 taze listeliler nasıl gidiyor bakayım az dökülün yahu hep gözümün önğnde olun işte
Ikinci çocuk anneye çekermis amaBen doğurmayacam karar verdim esimin yokluğunda kizim agzima tukurdu ...beni cildirtti bu hafta dedim ben delimiyim ikinci doğuracam.. esimi aradim sakin ikinci cocuk isteme sizin mayanizda sıkınti var sizden olan olmuyor diye sanki evde 10 erkek cocuk var gibiydi yaaa.. baba yok diye cozuttu bende sustum altan aldim tepeme cikti bu hafta...
İyi gidiyor kaptancım merak etme gözünün önünde pek olamasamda en ufak kaçamak niyetimde hemen sen gözümün önüne geliyorsun tövbe ediyorum sonra
Gür sesimle yeterim ben
Hem önemli olan kalbin duyması değil mi o da her türlü duyar ki
Selam kıxlsr
@ecemavi ececiiiimmmmmmmmmm
Kizlarrr bişey diyeceğim...
Ben telden giriyorum aslında okuduklarımi beğeniyorum beğene basiyorum ama olmuyor arada bi oluyor.
BEN HEPINIZIN YAZDIKLARINI BEGENIYORUM BİLİN ISTEDIM
EceciyiiiiizzzzzzzzzzzAyyy kaptanim ya
Aleykum selam canim
Kaptanim bu hafta fatmaciz demi demi de hele eceye demembak nekadan tatluyum
Aynen canım genelde okurum böyle bı le yetişemiyorum beğeniyle sayfa yeniliyor sanki bekliyor
Ececiyiiiiizzzzzzzzzzz
Bu hafta sen yenersen haftaya fatmacıyıııızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?