Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anammmmm

Zor evet kuzucum.. ama ğzme kendini çocuk onlar şımarmadan da durmazşar kiii

Bir kahve yap kendine hadi
Keyif kahvesi

Sakince iç buraları oku ya da tv izle kendine yarım saat ayır he?
Haklısın ama dur dedikçe iyice simariyorlar ceza veriyorum ağlayan rak yine beni bastiriyorlar çok zor çooook

Haklısın ama dur dedikçe iyice simariyorlar ceza veriyorum ağlayan rak yine beni bastiriyorlar çok zor çooook
Zeytinim ben anlamam tabi çocuk yok bende ben öyle konuşuyorum.. çok zordur ama eminim
Aslında öncedenböyle değildi şimdi oldu
Bende normal mesela bugün ara ara değişik kişilerde oluyor canı kimi isterse

Yoruldum kaptancmm bu çocukların elindeeee gorumcemin oğlu ve oğlum beni mahvettiler. Ayy birbirlerini gördükçe simardikca simariyorlar. Kafayı yedin artikkkk stresten başım ağrıyor sutum azaldı

Erkek çocuk zorr 2 erkek çocuk kâbus olmalı birde bebek var demiii...
Bu durum ne kadar devam edecek canım gorumcen yarım gündu demii Allahtan..
Rabbim kolaylık versin..

YaKaMoZz-z @hatice901217 taze listeliler nasıl gidiyor bakayım az dökülün yahu hep gözümün önğnde olun işte
İyi gidiyor kaptancım merak etme gözünün önünde pek olamasamda en ufak kaçamak niyetimde hemen sen gözümün önüne geliyorsun tövbe ediyorum sonra

Ikinci çocuk anneye çekermis ama

Gür sesimle yeterim ben

Hem önemli olan kalbin duyması değil mi o da her türlü duyar ki

Ayyy kaptanim ya

Aleykum selam canim

Kaptanim bu hafta fatmaciz demi demi de hele eceye demembak nekadan tatluyum

Kizlarrr bişey diyeceğim...
Ben telden giriyorum aslında okuduklarımi beğeniyorum beğene basiyorum ama olmuyor arada bi oluyor.

BEN HEPINIZIN YAZDIKLARINI BEGENIYORUM BİLİN ISTEDIM

Aynen canım genelde okurum böyle bı le yetişemiyorum beğeniyle sayfa yeniliyor sanki bekliyor

Ayyy kaptanim ya

Aleykum selam canim

Kaptanim bu hafta fatmaciz demi demi de hele eceye demembak nekadan tatluyum

Aynen canım genelde okurum böyle bı le yetişemiyorum beğeniyle sayfa yeniliyor sanki bekliyor
Ececiyiiiiizzzzzzzzzzz

Bu hafta sen yenersen haftaya fatmacıyıııızzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…