Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa nohut sisirirki

Selam bacılarııımmm...

Aleykum selam hulyacim
Dr git canım sen çok mantıklı birisin

Benim takımım ne kadar tatlı insanlarla ablalarla dolu yaaaa
Hic gitmiycem burdan kk hayatim boyunca bela olcam miunun başına burayı da ele geciricem vurucam kirbaci vurucam kirbaci

Canım ozlemim seviyon beni dimii miu beni sevmiyo artik eskisi kadarspor yaptığım zamanlar cok seviyodu.hep whatsaptan takip ediyo mesaj atiyodu.artık sevmiyo vazgecti benden

Aynen kaptanim ya yoğun veya böyle yapmak istiyo eskiden banada yazardı şimdi yanlız dönüş yapiyo

konuşuyorum kız ...annneeeeeeeeeem bi daha mı düşeceksin karnıma ... bak keyfine diyorum çıkınca hayat zor diyorum
Yaaa canimisi hamilelik çektirdin ha

5. için di miiiiiiiiii idolümsün fatmaaaaaa

Dun pazar di hatirlatirim

Sabahleyin halmyok diyen Fatma spor rekorunu kırdı çok şükür

25 dj yürüyüş
30 dk koşu bandı
30 dk plates
20 dj kardio

nehirnil111
Bunu gördüğüm iyi oldu

Kuzeniminde yok 20 sene olucak.
O nasil bir bekleyistir onlardan bilirim ben..
Evlatlik işi çok zor onuda dusundu.
Cesaret edemedi.
Yeni doğandı yeğenim. Tabi ablamda çekindi, bir çok neden var bunun için. Yeğenim 9 yaşında şimdi, üç senedir biliyor söylediler.
A ha ha hamilelik çok değiştirdi seni aus
ben idare ederim seni
Ya bak bak ne kadan minnoş oldun bak gör

ahahahha benimki sardı bana bu ara
bakalım bu haftaki bombası ne

tabii ki biraz leptin çalıştırmalısın .... en az 4 saat kadar minimum ...

bazı kişiler sağlıklı atıştırmalıklarla kilo verir , 1-2 saatte bir yese de ... ama bazılarının metası illa ki uzun aralar ister ... demek sende öylesin ....

öğün saatlerini düzenle ve onun dışında yememeye çalış .

ha gün içinde buna dur diyemiyorsan .... o zaman akşam 5-6 gibi gırtlak geçiş yolllarını tamameeeeeeeeen su hariç :) kapamalısın

Canım ben 6 dam sonra hiç birşey yemiyorum ona rağmen böyleyim

ohhh harikasın makbuş

oy canlar herkese merhaba.gene ateş nöbetindeyiz geceden beri.kızımda hiç böyle olmamıştı bu oğlanın dişleri çok nazlıAllah bu günümüzü aratmasın
geçmiş olsun kuzucuklara

5. için di miiiiiiiiii idolümsün fatmaaaaaa

Canım ben çok severim hamilelik sürecini çok şükür bulantı koku vs olmaz ama 4 yıl uyumayan bı oglandan sonra Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasıp etsin
Bizimkilere ise izle bağışlasın
Bu en küçüğü torunumu diyorlar tedaviyle mi oldu diyorlar bide bebek görseller senindedigin gibi torunun torunumu derler

Dun pazar di hatirlatirim

Bunu gördüğüm iyi oldu

Pazar yenen p.twsi artı salı o artiyi temizleme Çarşamba perşembe ne yaparsan artikun
Yaaa yanına pilav yapmadinmi nohutun yanına pirinç pilavı yaksir onunda yesen süper olurdu dermişim
Sporumuda gördün artık canım ayağa kalk beni ayakta alkslama antremanları yap çünkü cuma günü alicam alkışlar övgüler de balkon konuşmamı yaparken goremiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…