Çok sevgili takım rkadaşlarım bu hafta beni idare edin araya sıkışıyım miu duymasın, sabit çıkıyım free takılıyım olar mı
Dünkü
Menu
Sabah
yumurta lı 2dl cok tahıllı klasik kahvaltı
ögle
Incirli uzumlu kurabiye yapmistim beyza kuru meyvelerini yemez onlari ayıklayip bana yedirdi
Sade duble turk kahvesi
Sonrasında yogurt
Aksam
Nohut salata yogurt
Selam bacılarııımmm...
Benim takımım ne kadar tatlı insanlarla ablalarla dolu yaaaa
Hic gitmiycem burdan kk hayatim boyunca bela olcam miunun başınaburayı da ele geciricem vurucam kirbaci vurucam kirbaci
Canım ozlemim seviyon beni dimiimiu beni sevmiyo artik eskisi kadar spor yaptığım zamanlar cok seviyodu.hep whatsaptan takip ediyo mesaj atiyodu.artık sevmiyo vazgecti benden
Yaaa canimisi hamilelik çektirdin hakonuşuyorum kız ...annneeeeeeeeeem bi daha mı düşeceksin karnıma ... bak keyfine diyorumçıkınca hayat zor diyorum
Aaa nohut sisirirki
Aleykum selam hulyacim
Dr git canım sen çok mantıklı birisin
Aynen kaptanim ya yoğun veya böyle yapmak istiyo eskiden banada yazardı şimdi yanlız dönüş yapiyo
Yaaa canimisi hamilelik çektirdin ha
Dun pazar di hatirlatirimAaa nohut sisirirki
Aleykum selam hulyacim
Dr git canım sen çok mantıklı birisin
Aynen kaptanim ya yoğun veya böyle yapmak istiyo eskiden banada yazardı şimdi yanlız dönüş yapiyo
Yaaa canimisi hamilelik çektirdin ha
Bunu gördüğüm iyi olduSabahleyin halmyok diyen Fatma spor rekorunu kırdı çok şükür
25 dj yürüyüş
30 dk koşu bandı
30 dk plates
20 dj kardio
nehirnil111
Yeni doğandı yeğenim. Tabi ablamda çekindi, bir çok neden var bunun için. Yeğenim 9 yaşında şimdi, üç senedir biliyor söylediler.Kuzeniminde yok 20 sene olucak.
O nasil bir bekleyistir onlardan bilirim ben..
Evlatlik işi çok zor onuda dusundu.
Cesaret edemedi.
A ha ha hamilelik çok değiştirdi seni aus
yalnız var ya bu gebelik hormonu beni cidden minnoş yaptı .... aaaa dün baktım eni konu kv soruyor ben yanıtlıyorum ...ne var bunda demeyinbiz genelde selamın aleyküm ....aleyküm selamızdır kendisi ile ... öpme , koklaşma .... muhabbet seneler önce mafiş ....
ama baktım resmi de olsam eni konu kadınla sohbet halindeyim@MiuLego yayıldığım foto var ya göbişli heh tam orda işte .. ne minnoşum değil mi
korkarım bende banu gibi yakında başlayacağım kayınvalide ıspanaklı pide yapmış bu akşam bizdeler
Nare83
Ya bak bak ne kadan minnoş oldun bak görben idare ederim seni
yalnız var ya bu gebelik hormonu beni cidden minnoş yaptı .... aaaa dün baktım eni konu kv soruyor ben yanıtlıyorum ...ne var bunda demeyinbiz genelde selamın aleyküm ....aleyküm selamızdır kendisi ile ... öpme , koklaşma .... muhabbet seneler önce mafiş ....
ama baktım resmi de olsam eni konu kadınla sohbet halindeyim@MiuLego yayıldığım foto var ya göbişli heh tam orda işte .. ne minnoşum değil mi
korkarım bende banu gibi yakında başlayacağım kayınvalide ıspanaklı pide yapmış bu akşam bizdeler
Nare83
Tamam kuzucum birazdan eve geçip yapcam 5 milimi.lan senin gibi kaptan var mı beaaYahu o artı geçici artı minnoşum
Üzülme emi sen
Konuştuğumuz gibi lesllie 5 milleri patlat bak nasık eksilere düşüyor baba baba
@MiuLego şimdi düşünüyorum da benim ağzım hiç boş durmuyor saat başı bişeyler atıyorum ağzıma bunlar tamam meyve oluyor ama baskülün hiç geri gitmesine izin vermeden bişeyler doluşuyor mideme bundan kaynaklı kilo veremiyo olabilirmiyim acaba
Canım ben 6 dam sonra hiç birşey yemiyorum ona rağmen böyleyimtabii ki biraz leptin çalıştırmalısın .... en az 4 saat kadar minimum ...
bazı kişiler sağlıklı atıştırmalıklarla kilo verir , 1-2 saatte bir yese de ... ama bazılarının metası illa ki uzun aralar ister ... demek sende öylesin ....
öğün saatlerini düzenle ve onun dışında yememeye çalış .
ha gün içinde buna dur diyemiyorsan .... o zaman akşam 5-6 gibi gırtlak geçiş yolllarını tamameeeeeeeeen su hariç :) kapamalısın
ohhh harikasın makbuşSıze söylemem lazım bu sabah bi toplantı vardı toplantıdan cıktık arkadaşlardan biri bize kahvaltıya gidelim dedi dedım canım ben salata Balik yiyecektim sonra migrostan su ısıtılan tek yemelik balıklar var ya onlardan aldım arkadasın evinde Bı de salata yaptım afiyetle yedım ay o kadar huzurluyum ki onlarda receller patates kızartması vs vs kendimle gurur duyuyorum @MiuLego gor bunu gor
Bunu yaptıysam artık 50 bile yaparım
geçmiş olsun kuzucuklaraoy canlar herkese merhaba.gene ateş nöbetindeyiz geceden beri.kızımda hiç böyle olmamıştı bu oğlanın dişleri çok nazlıAllah bu günümüzü aratmasın
Geldim simdi eve mium. Bi corba ictim kendime de geldimİyiyim hülyammmm seni görmek ne güzel yahusen nasılsın bakıyımmmm
Oyuyyy kaçta bitiyor çiçeaaam
5. için di miiiiiiiiii idolümsün fatmaaaaaa
Dun pazar di hatirlatirim
Bunu gördüğüm iyi oldu
Canım ben 6 dam sonra hiç birşey yemiyorum ona rağmen böyleyim
başladım canım şuan 1 saat 20 dakika sporumu bile yaptım sende durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?