bir kaç gün bunları yeme en önemliside kakolu hiç bir şey yeme tetikliyor yanmayı... tekrar geçmiş olsunSağol canım, hepsini de yedim bu ara
ben sporumu yaptım bilemmmm ayy uzun zaman sonra spor yapmak çok iyi geldi mutluluk hormanu salgıladı resmen böyle ruh gibiydim evde sporla vucud bi canlandıAy sorma ablam çok sabote ediliyorum direnemedim.dün adam gelmiş proteinli tatlı varya hani bitane ondan almış dayanamadım yedim sabah ki kahvaltı ile o tatlı dünü mahvetti kirlendim çok mutsuzum..
bende yaptım kahvaltımı evi toparladım komşuda çay içiyorum eve gidince sporumu yapcam bugün diper öğünleri çok hafif geçircem inşaallah çok amin
eşim cumartesi geldi babam pazar gitti canım ... bugün eski rutin hayatıma döndüm sporumuda yaptımada81 canım geldimi eşin
firdevs amca gitti mi ?
(kaçırdım)Sana iyi eğlenceler canım ... güzel kafa ile gireceksin yani buraya
ayyyyyyyy sırf bunun için gece gelmeliyim
çokkkk eğlenecuğuuuukkkigdedali gel bence gece sende kaçırma
Haftasonu gelemedim miuuum yoğundum accık
Hem de sende en az benim kadar diyette çok iyisin ... metan iyi ... iraden iyi .. kilo vermen iyi .. ama
Aması fena işte .
O canavar girmemesi lazım saraycam içimize
Sen kovdun artık onutripliyi yenecek misin by hafta
Yemeyeceksın tabı ki hadi gireyim senı benım de dun aksam minik bi cisim var ama hemen sporla telafi ettim gecen çarşambadan beri temizim cok sukur
Leslie sıcacık yataktab iyidir banuuuuuu
Helaaal nilişkom haftasonhna göre süper geçirmişsin beeee çok sevindimmm
Sporlarını sen yaparaın düşmeZsin ki begüşğn gruptN:)
Anammmmm onlar ne dadluuuu
Hahahahahahs bonu kahkaha attım
Salaklıkları o tipleri
Helal saraycam aynen devam güxel gidiyor bu kez
Övdün mü gömdün mü diyeydin
Hatun eriyip giderken niden hepimizausuz hashtag i yapmadın a bonus
Geçmiş olsun kuzucum
Ahaaaa demeeeee
yalnız var ya bu gebelik hormonu beni cidden minnoş yaptı .... aaaa dün baktım eni konu kv soruyor ben yanıtlıyorum ...ne var bunda demeyinbiz genelde selamın aleyküm ....aleyküm selamızdır kendisi ile ... öpme , koklaşma .... muhabbet seneler önce mafiş ....
ama baktım resmi de olsam eni konu kadınla sohbet halindeyim@MiuLego yayıldığım foto var ya göbişli heh tam orda işte .. ne minnoşum değil mi
korkarım bende banu gibi yakında başlayacağım kayınvalide ıspanaklı pide yapmış bu akşam bizdeler
@masumm
Oyyy kiyamam canim kaptanim. Gel opeyim de gecsin. Cok zordur bilirim o yazmalari sayfalarcaÇok yoruldum
El yazısı ödev istiyor hoca
Kaç sayfa yazdım bilmiyorum
Parmaklarım acıdıciddi ciddi yanıyor kalemi de sert sıkı tutarım mahfoldum ya
Metanahemen kilo geçmişine baktım, triplim fena, en az 1 kg vermiş, ama tabi benim metamı geçemez o ayrı bir konu , mecburen ekstra çalışacağım, spor yapacağım, bu hafta yüzmeye başlıyorum, haftada 2-3 de jillian yapsam Triplimelek Megi yandı
yemeyeceğim makbuş, inan başladım artık, yeter gari, kıyafet kalmadı, hızlı bir şekilde 5 kg verip, sonrasında azar azar atarım kiloları,
evet kaptanım iyi gidiyor, dün kahvaltıyı sıkı yaptım, akşama çok çok az yedim ki dengelensin, öyle böyle dengelemeye çalışacağım.
yazarım ne yapayım, bükemediğin eli öpeceksin
nasıl gidiyor var mı eksiMetanakarşı ben
Nerdeeee yerim de sayıyorumnasıl gidiyor var mı eksi
neden ama , menülerin güzeldi, kandırıyon mu yoksa beniNerdeeee yerim de sayıyorum
Ben de dun aksam yaptim gecen hafta neredeyse sifirdi.Vucut alismis yaptikca yapasim geldi valla mutlu oldumben sporumu yaptım bilemmmm ayy uzun zaman sonra spor yapmak çok iyi geldi mutluluk hormanu salgıladı resmen böyle ruh gibiydim evde sporla vucud bi canlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?