Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben sporumu yaptım bilemmmm ayy uzun zaman sonra spor yapmak çok iyi geldi mutluluk hormanu salgıladı resmen böyle ruh gibiydim evde sporla vucud bi canlandı

Hem de sende en az benim kadar diyette çok iyisin ... metan iyi ... iraden iyi .. kilo vermen iyi .. ama
Aması fena işte .
O canavar girmemesi lazım saraycam içimize

Sen kovdun artık onu tripliyi yenecek misin by hafta

hemen kilo geçmişine baktım, triplim fena, en az 1 kg vermiş, ama tabi benim metamı geçemez o ayrı bir konu, mecburen ekstra çalışacağım, spor yapacağım, bu hafta yüzmeye başlıyorum, haftada 2-3 de jillian yapsam Triplimelek Megi yandı

Yemeyeceksın tabı ki hadi gireyim senı benım de dun aksam minik bi cisim var ama hemen sporla telafi ettim gecen çarşambadan beri temizim cok sukur

yemeyeceğim makbuş, inan başladım artık, yeter gari, kıyafet kalmadı, hızlı bir şekilde 5 kg verip, sonrasında azar azar atarım kiloları,

evet kaptanım iyi gidiyor, dün kahvaltıyı sıkı yaptım, akşama çok çok az yedim ki dengelensin, öyle böyle dengelemeye çalışacağım.

Ahaaaa demeeeee

Gebelik süreci bitince kv ye şok etkisi olmasın da

O minnoş halin (fotoğraftaki) sonrası selamlık ausa dönümce kadında şok etkisi olmasın

Metana karşı ben

ben sporumu yaptım bilemmmm ayy uzun zaman sonra spor yapmak çok iyi geldi mutluluk hormanu salgıladı resmen böyle ruh gibiydim evde sporla vucud bi canlandı
Ben de dun aksam yaptim gecen hafta neredeyse sifirdi.Vucut alismis yaptikca yapasim geldi valla mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…