Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun canim reflu olabilir midenin asit dengesini bozacak seyler yeme mesala sogan , mandalina , portakal , domates ve baharatli seyler yeme canim dere otu cigne yut iyi geliyor..
Sağol canım, hepsini de yedim bu ara

tesekkur ederim canım.sen de ders çalışıyormuşsun kolay gelsin.İnşallah başarırsın senin elinden kurtulmaz zaten dimi

Sakin ol yakamooooz

Pazartesi sabit olabilir.. cumaya 4 koca gün var birden gider temiz beslendiğin sürece.. karbon tüketimine baklagil tüketimine dikkat et kuzum şişkinlik yapacak şeyler yeme iner ödemdir o
Benim takımım ne kadar tatlı insanlarla ablalarla dolu yaaaa
Hic gitmiycem burdan kk hayatim boyunca bela olcam miunun başına burayı da ele geciricem vurucam kirbaci vurucam kirbaci
Bekliyom

Bu ponponlar tartıma gelsin
Allaaaaahhhhhhhhhhh

Tartı kalp ördek beeee
Kargo ile yollamak neyse ,yediklerimi yazsam Miu sandalyeye oturtturup,bir yandan merdane ,bir yandan çivili sopa vurmadık yer bırakmaz
Deyneeeeeppppppp
Devam et sen devaaaaaammmm
Ye ye bak ne biçim artılar getireceksin

Daha ytmez bu daha
Bende kenarda alnındaki terini silerim miunun
Ellerine sağlık ördeğim ohhhhhh
miu işini bitirsin hele sonrada sana dönecem
Daha onla işim uzun dur daha
Canım ozlemim seviyon beni dimii miu beni sevmiyo artik eskisi kadarspor yaptığım zamanlar cok seviyodu.hep whatsaptan takip ediyo mesaj atiyodu.artık sevmiyo vazgecti benden

Hahahahhahaha bir anda gördüm şunu ne güldüm ya
Bu arada yemek derken ben dün akşam salata Yoğurt değilde tek lavaş döner yidimdi @MiuLego
afiyet olsun kuzummmm

Sabahtan beri kitaplar planlarla uğraşıyorum. Öğle yemeğimi pişirmedim daha.
Kaç gündür doyma hissim yok niye böyle oldum anlamıyorum, hayır his mesele değil başım dönüyor, baygınlık geliyor. Halam gelmemiş olsa hamileyim diyicem, hamileyken böyle olurum hep.
Eşimin taraftan akraba kızının kitapları göndermiş dün. Tabi ben gömü bulmuş gibi sevindim kitaplığı düzenledim, çocuklar için haftalık etkinlik planı yaptım. İyi geldi be oh

tesekkur ederim canım.sen de ders çalışıyormuşsun kolay gelsin.İnşallah başarırsın senin elinden kurtulmaz zaten dimi
Sağol hatçimmmmmm tişikkirlir
Ellerini kollarına ballara bana bana yerim he

Ay noldu eflalim senin iştahına yahuuu

Korkuyorum

Kitaplaren zevk aldığım şey uğraşmaktangüle güle oku inşallah

sen hep döv bizi zaten.gerçi ben bugün artı çıktım ama uykusuzluktan olabilir mi acep
AY bu bugün kaçıncı artı haberi

Evet olur kuzum ödem olur uyku çoook önemli sen sporunu aksatma cumaya inşallah güzel eksi gelir

Sağol hatçimmmmmm tişikkirlir

Ellerini kollarına ballara bana bana yerim he

Ay noldu eflalim senin iştahına yahuuu

Korkuyorum

Kitaplaren zevk aldığım şey uğraşmaktangüle güle oku inşallah
Hiç bir fikrim yok resmen açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…