bize yok mu
Tişikkir idirimyaparsın onu da sen
Simdi gördum sağlık sorunun varmis geçmiş olsun iyi olda nasilsa verirsin
Bizde angaraliyik
Mutlu ol diyete devam
Doğru söylüyorsun canım ara öğün aralarını daha geniş tutarım birde saatli beslensem daha düzenli olacak sanırım
CNM ATIŞTIRMAK KİLO VERMENİ ENGELLER
her nekadar 6 dna sonra yemezesn bile
engel olur
Saolasin :)Yok yok bu değil kuızm özelden mesaj atıyorum ben sana
bebiş tekme atabilirmiş çok yakındaay yok gözlerim kapanıyor ... o odasında ödev yaparken , bende yatağında
hadi görüşürüz ... akşam gelmezsem çukurdayımdır
bize yok mu
ooo menü süper, afiyet olsunMenü paylaşımı @MiuLego
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Kaşar
Salatalık
Yarım dilim çavdar
Bir bardak çay
Ara
1,5 nar
İki mandalina
Ara
3 avuç leblebi
Akşam 16:00
Tavuk göğüsten yağsız sote
Bir çorba kasesi kadar çoban salata
6 da yarım ayva yerim
Olur tabiÇok sevgili takım rkadaşlarım bu hafta beni idare edin araya sıkışıyım miu duymasın, sabit çıkıyım free takılıyım olar mı
Vur la vur işte dedim@MiuLego tam buğday poğaça yapıp ıspanak yemeğimin yanında iki tane yiyem mi? Hemen pişer mi ki daha yapmadım ama
Vay vay vaaaaay hadi fatma cuma coştur biziiiiiSabahleyin halmyok diyen Fatma spor rekorunu kırdı çok şükür
25 dj yürüyüş
30 dk koşu bandı
30 dk plates
20 dj kardio
@nehirnil111
Tabi ki olabilirsin.. yağ yakımına müsade etmiyorsun ki.. sürekli ağzına bişey atarsan kan şekerin sürekli yükseliyor olır mı öyle.. ara ver aralara dikkat et aç kal yağ yak.. listedesin ha gayret kuzum.. sana güvenimi boşa çıkarma@MiuLego şimdi düşünüyorum da benim ağzım hiç boş durmuyor saat başı bişeyler atıyorum ağzıma bunlar tamam meyve oluyor ama baskülün hiç geri gitmesine izin vermeden bişeyler doluşuyor mideme bundan kaynaklı kilo veremiyo olabilirmiyim acaba
Ahaaaa bağa didiTamam kuzucum birazdan eve geçip yapcam 5 milimi.lan senin gibi kaptan var mı beaa
Oh mis kızuucm geçmiş olsunGeldim simdi eve mium. Bi corba ictim kendime de geldim
O kadar mıııııııAyy listede olaydım tüm artıları sabitleri kapatırdım ayol bu haftaki eksilerimle
Bak hele yaaaaTrip atcam diye mi halimi hatrımı soruyosun hıhh
(Bkz: kadın isterse her zaman trip atar)
Ohhhh beeeeee çok sevindim heeeben sporumu yaptım bilemmmm ayy uzun zaman sonra spor yapmak çok iyi geldi mutluluk hormanu salgıladı resmen böyle ruh gibiydim evde sporla vucud bi canlandı
Oyyy kiyamam canim kaptanim. Gel opeyim de gecsin. Cok zordur bilirim o yazmalari sayfalarca
Ben de
Sağol saraycammmmkolay gelsin kaptanım,
Olmaz kuzumMiu leslie nin 1 mil ekspresi var ben seviyorum onu zevkli.3 mil yerine 3 kere onu bastan sarip yapmayi tercih ediyorum yanlış mi ediyorum :)
Hihahhaahah bizlesin yanisize yazarken Yusufu kandırmaya çalıştım , uyuyak mı diye
reddedildi .
Teşekkür ederimooo menü süper, afiyet olsun
3 avuç leblebi ara mıMenü paylaşımı @MiuLego
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Kaşar
Salatalık
Yarım dilim çavdar
Bir bardak çay
Ara
1,5 nar
İki mandalina
Ara
3 avuç leblebi
Akşam 16:00
Tavuk göğüsten yağsız sote
Bir çorba kasesi kadar çoban salata
6 da yarım ayva yerim
Geçmiş olsun ve afiyet olsun vaytımNe değişik bi gün ya gece kızım ateşlendi sabahladim hala ateşli dış galiba bütün evi temizledim kocaya halıları silkelettirdim misss gibi oldu şimdi bi çay yapayım kahvaltılık atisturacagim sabah canım bir şey istemedi atiatirdim sadece ve hala onunlayim
sayende şarkı dinledim bonusum, ben çok çok nadir müzik dinlerim, ruhumu beslemiyorum hiç
Yakalandım :))
Evet miu vücuduma yağ yakmasına izin vermiyorum sanırımOlur tabi
Az bekle ben bi beylik tabanca bulayım geliyom
Tek kurşunla alnımın ta ortasında vur beni
Sonra tabi ki olur
Vur la vur işte dedim
Vay vay vaaaaay hadi fatma cuma coştur biziiiii
Tabi ki olabilirsin.. yağ yakımına müsade etmiyorsun ki.. sürekli ağzına bişey atarsan kan şekerin sürekli yükseliyor olır mı öyle.. ara ver aralara dikkat et aç kal yağ yak.. listedesin ha gayret kuzum.. sana güvenimi boşa çıkarma
Ahaaaa bağa didi
Oh mis kızuucm geçmiş olsun
O kadar mııııııı
Bak hele yaaaa
Ohhhh beeeeee çok sevindim heee
oh öpünce iyi geldi ki
Sağol saraycammmm
Olmaz kuzum
Leslie de kardiyo mantığı var
O hareketlerin hepsinin düzeni var
Bazen tempoyu arttırıyor bazen azaltıyor
Nabzı değiştiriyor sürekli
O yüzden 3 mili bütün yap
Hihahhaahah bizlesin yani
Sağol balım uyumak istiyorum uyumak istiyorum uyumak istiyorum uyumak istiyorum uyumak istiyorum uyumak istiyorum3 avuç leblebi ara mı
Ne ettin kuzum
Meyveyi de bol keseden yeme şeker yemiş oluyorsun unutma
Ana öğünler güzel
Dediğimiz gibi ara öğünlere dikkat
Geçmiş olsun ve afiyet olsun vaytım
geçmiş olsun kuzucuğunaNe değişik bi gün ya gece kızım ateşlendi sabahladim hala ateşli dış galiba bütün evi temizledim kocaya halıları silkelettirdim misss gibi oldu şimdi bi çay yapayım kahvaltılık atisturacagim sabah canım bir şey istemedi atiatirdim sadece ve hala onunlayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?