Iste buOoooooo ne güzel demişsin eceeeee
Heralde yaniiiiiii ececiyiz şampiyonuzz
51 mi
Cos değil kuzucuuummmm
Nasıl bişey anlamadım ama en fazla ödem yapar ki o da cumaya kadar iner gider afiyet olsun asma gül yüzünü oyyyy
Ay bayıldım menüye ben
Çok beğendim
Mis gibi prolu menüüüü
Spor da var
Ada sahalarda dağılalım
Minnak menünle seviyom ben seni çiçeaaam
Afiyet olsun öğretmenime
Yener@Portakal Sulu Ordek ördekim sen vaytımı yeniyordun bu hafta@Whiteblacklife
malipina bonusu @Bonus
ecemavi fatmayı @Antepia27
@Sarayca triplimi@Triplimelek Megi
Bende kucukken bir laz komsumuz vardi yapardi hala tadi damagimda ogluma hamileyken asermiştimturşu kavurmasına ben ünideyken aşık olmuştum trabzonlu bir arkadaşım sürekli yapardı deli olurduk
Su esmer olan mıTesekkur ederim kaptanim. Birakmayi dusunmuyorum. Kararliyim bitirecegim Allahin izniyle. En kotu ihtimalle cok zorlandigim hareketlerin modification.larni yaparim. Ama simdiye kadar hep o at gibi olan hatunun yaptiklarini yaptim :)
Ay sen nasil birsey oldun yaaaa:)canım yoğunluk evet ama istenirse illa ki 30 dk bir jillian / leslie her ne ise videosu için ayrılabilir bence .
kendiniz için
ikisi de güzel , ikisi de yarayışlı
Tatlı rüyalar Miu'mDelirmeden uyuyayımmm
Bir kaçamak haberi daha kaldırmaz yaşlı yüreğim
Ne yedin
Ben dünyanın en büyük kirlisi olabilirimmiu nun sopasını , yüz kere bin kere hak edebilirim
Delirmeden uyuyayımmm
Şuan çok mutsuzummmValla artiyim hemide iki kilo iki kilo da versem etti sana 4 kilo cuma ya var 3 gün 3 günde 4 kilo nasıl verilir miu formül şöyle hemencecikayyy zaten sevmem fasulye kavurması kuymak falan sözde laz böreği yapacaktim insanda vazgeçtim
Keşkeee uyuyaydım da şunu görmeyeydim
Ben dünyanın en büyük kirlisi olabilirimmiu nun sopasını , yüz kere bin kere hak edebilirim
500 gr ben de artı varValla artiyim hemide iki kilo iki kilo da versem etti sana 4 kilo cuma ya var 3 gün 3 günde 4 kilo nasıl verilir miu formül şöyle hemencecikayyy zaten sevmem fasulye kavurması kuymak falan sözde laz böreği yapacaktim insanda vazgeçtim
Senin yüreğeni yirim yirimDelirmeden uyuyayımmm
Formül istiyom portimi yenmek için yarın ip atlarim sporda yaparım regl de tam geldi başka başka de çabuk hemen de aus portiyi tutuyor yine yine beni tutmuyorrrrr
: ((((((((((((((((Formül istiyom portimi yenmek için yarın ip atlarim sporda yaparım regl de tam geldi başka başka de çabuk hemen de aus portiyi tutuyor yine yine beni tutmuyorrrrr
Kizz benim arıtma mi mutsuz oldun olma nel olur hala artı uykusuzluk veririm sana söz cumaya en az 1 kilo eksi gelirim uzmem ben seni kiŞuan çok mutsuzummm
Keşkeee uyuyaydım da şunu görmeyeydim
Gider o gider
Yapma şunu nevo ne zaman artı geldi ki listeye gelmez o ne yapar eder eksi gelir
Geçmiş olsun canım.Rabbim feraha erdirsin inşaallah...Tam herşey yolunda gidiyor derken başka birşey çıkıyor hayatım da , yeminlen bıktım usandım
Eskiden sıkıntılı dönemimde aglardim
Artık gözümden gram yaş gelmiyor .direk yiyorum .. babam amelyst oldu bugün ....
Ne var bunda demeyin , işin içinde başka şeyler var aile hayatı çok sıkıntılı , artık üzülmekten bı hal oldum
Kalbim bile katilasti
Rabbim neyse sıkıntı inşallah çözer balım ya geçmiş olsun babana daTam herşey yolunda gidiyor derken başka birşey çıkıyor hayatım da , yeminlen bıktım usandım
Eskiden sıkıntılı dönemimde aglardim
Artık gözümden gram yaş gelmiyor .direk yiyorum .. babam amelyst oldu bugün ....
Ne var bunda demeyin , işin içinde başka şeyler var aile hayatı çok sıkıntılı , artık üzülmekten bı hal oldum
Kalbim bile katilasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?