Aynen Cuma günleri yiyeyim o zaman
Cumadan cumaya yenilebilir o zamano ödem söner gider ki cumaya kadar
Bak hele düşüncesi bile mutlu ettiAynen Cuma günleri yiyeyim o zaman
Yok kız yen beni mezuniyet kilona gel benim.meta belli olmaz bugün 55 gösterir yarın 50 yani hiç belli olmaz bakmissin yenmisim yani sıkı demedi demeya deme öyle zaten senle mortilik çok kırılgan oldu bana çok hassas oldu hiç üstüne gidemiyorum saydına yaptığım gibi :))
Onlar daraltılacak ki zaten büyükişte bundan tırsıyorum ... hedef 51.5misssss.
bak aldığın pantalonlar da düşer sonra
Tesekkur ederim kaptanim. Birakmayi dusunmuyorum. Kararliyim bitirecegim Allahin izniyle. En kotu ihtimalle cok zorlandigim hareketlerin modification.larni yaparim. Ama simdiye kadar hep o at gibi olan hatunun yaptiklarini yaptim :)Ay okurken çok zevk aldımmmm
Donna inan sana güveniyorum ve jillianı bitirmeni çoook istiyorum çünkü jillianda öeşhurdur başlayan 30 günü tamamlamadan bırakır illaki.. bitir nolaaar.. bakalım nasıl bir değişim olacak?
Sonra da gururlu elbiseni giy :)
Kitabınında güle güle oku:)
ana gibi şefkatli miu iki dayak arası seviyo okşuyo yine buna da şükür
iyi geldi içime kaçtı acıkmalarım
Ahhh Aus ben de yürüyüş dışında çok spor yapmak istiyorum.Ama bu sıralar o kadar yoğunum gündüzleri fırsat bulamıyorum.Akşam yemek,çay,bulaşık,ufaklığın ödev vs saat oluyor 9 veya 10 ....Ondan sonrada aman çok yoruldum biraz oturayım nete bakayım vs diyorum...Selamlar herkese
Hastalar okudum geçmişte , her birine şifalar dilerim ..Whiteblacklife kızına ... @nehirnil111 minnoşuma ... @eflalim reflüsüne ve çay krizine :) geçmiş ola .
@CocoChanelmademoiselle canım seninde sanki mezuniyet vaktin gelmiş ....bu haftanı miu yu üzmeden atlat ve yavaş yavaş kepini fırlat derim ben ... aldığın ilaçla beraber ''gebeyim miyim ?'' psikolojisi bile iştah açıyor psikolojik olarak ... kendimden biliyorum :) 51-52 kiloya düştüm ... Bebek için karar verdik .. 2 ayda gebe değilken bile iştahlı idim ..kızlar bilir , ayy acıktım ..içimde kurt var sanki derdim ... hamile kalana kadar 56-57 yr çıktım .sende o gebelik psikolojisini gördüm .
@eflalim sende ki diyetten sıkılma değil bence .. gördüğüm en eğlenceli , en kendi için bir şeyler hazırlayan listelerden nadir biridir senin menüler burada ... sen şu incelme olayına taktın kafayı .. daha kalın gözükmek seni yıldırdı ... ama spor gülüm .. öyle ya da böyle bölgesele 1 ay şans ver
Benim esimde çok sever hafta bir mutlaka yapılır bizim evde bir kuymak iki fasulye kavurması ben ikisini de sevmiyorumbana yollasın yeni Berna , ben yerim
At gibi deme kız ona dümdük AT oTesekkur ederim kaptanim. Birakmayi dusunmuyorum. Kararliyim bitirecegim Allahin izniyle. En kotu ihtimalle cok zorlandigim hareketlerin modification.larni yaparim. Ama simdiye kadar hep o at gibi olan hatunun yaptiklarini yaptim :)
ayyy teşekkür ederimm sen öptün mü beni gel bende seni öpeemmYa aus çok gülüyoeum sana keşke hep gebe kalsan
Kız sen ne kadan naifsin ne dadlısın ya
Sen beni sev fasılyeyi sevmeBenim esimde çok sever hafta bir mutlaka yapılır bizim evde bir kuymak iki fasulye kavurması ben ikisini de sevmiyorum
Yapacak birşey yok birazdan hemen lessie 4 mil yarın hemen ip plates jillian cumaya geldi 50 rakamlar sen kasindin ben ne yapayım bak ben 700 gr iyidir yeter diyordum şimdi eksi 2 hedef hemide 3 gundevardır yaa
ayy deme deme
hah al işte gittiiiiii gitti gittiiiiadile naşit edasıyla gittiiiii giti gittiiiiii
Ahhh Aus ben de yürüyüş dışında çok spor yapmak istiyorum.Ama bu sıralar o kadar yoğunum gündüzleri fırsat bulamıyorum.Akşam yemek,çay,bulaşık,ufaklığın ödev vs saat oluyor 9 veya 10 ....Ondan sonrada aman çok yoruldum biraz oturayım nete bakayım vs diyorum...Geçer inşaallah bu halim
Benim esimde çok sever hafta bir mutlaka yapılır bizim evde bir kuymak iki fasulye kavurması ben ikisini de sevmiyorum
pekiBen vaytımı tutuyom ki
Yok kız yen beni mezuniyet kilona gel benim.meta belli olmaz bugün 55 gösterir yarın 50 yani hiç belli olmaz bakmissin yenmisim yani sıkı demedi deme
nar çıbığııı ama elindeki de üzülüyosun eyvallah taDayanamıyom içim üzülüyo arada seviyom ben
At gibi deme kız ona dümdük AT o
Çok istiyorum ama işte bir toparlayamadım...canım yoğunluk evet ama istenirse illa ki 30 dk bir jillian / leslie her ne ise videosu için ayrılabilir bence .
kendiniz için
ikisi de güzel , ikisi de yarayışlı
ben demedim yaaaaaaa ben demedim öyleeeeYapacak birşey yok birazdan hemen lessie 4 mil yarın hemen ip plates jillian cumaya geldi 50 rakamlar sen kasindin ben ne yapayım bak ben 700 gr iyidir yeter diyordum şimdi eksi 2 hedef hemide 3 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?