Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya deme öyle zaten senle mortilik çok kırılgan oldu bana çok hassas oldu hiç üstüne gidemiyorum saydına yaptığım gibi :))
Yok kız yen beni mezuniyet kilona gel benim.meta belli olmaz bugün 55 gösterir yarın 50 yani hiç belli olmaz bakmissin yenmisim yani sıkı demedi deme

Tesekkur ederim kaptanim. Birakmayi dusunmuyorum. Kararliyim bitirecegim Allahin izniyle. En kotu ihtimalle cok zorlandigim hareketlerin modification.larni yaparim. Ama simdiye kadar hep o at gibi olan hatunun yaptiklarini yaptim :)

Ahhh Aus ben de yürüyüş dışında çok spor yapmak istiyorum.Ama bu sıralar o kadar yoğunum gündüzleri fırsat bulamıyorum.Akşam yemek,çay,bulaşık,ufaklığın ödev vs saat oluyor 9 veya 10 ....Ondan sonrada aman çok yoruldum biraz oturayım nete bakayım vs diyorum...Geçer inşaallah bu halim

Tesekkur ederim kaptanim. Birakmayi dusunmuyorum. Kararliyim bitirecegim Allahin izniyle. En kotu ihtimalle cok zorlandigim hareketlerin modification.larni yaparim. Ama simdiye kadar hep o at gibi olan hatunun yaptiklarini yaptim :)
At gibi deme kız ona dümdük AT o

vardır yaa

ayy deme deme

hah al işte gittiiiiii gitti gittiiii adile naşit edasıyla gittiiiii giti gittiiiiii
Yapacak birşey yok birazdan hemen lessie 4 mil yarın hemen ip plates jillian cumaya geldi 50 rakamlar sen kasindin ben ne yapayım bak ben 700 gr iyidir yeter diyordum şimdi eksi 2 hedef hemide 3 gunde

canım yoğunluk evet ama istenirse illa ki 30 dk bir jillian / leslie her ne ise videosu için ayrılabilir bence .
kendiniz için

Benim esimde çok sever hafta bir mutlaka yapılır bizim evde bir kuymak iki fasulye kavurması ben ikisini de sevmiyorum

ikisi de güzel , ikisi de yarayışlı

Ben vaytımı tutuyom ki
peki

Yok kız yen beni mezuniyet kilona gel benim.meta belli olmaz bugün 55 gösterir yarın 50 yani hiç belli olmaz bakmissin yenmisim yani sıkı demedi deme
zaten gidişat hiç belli değil ondan yüreğim hop hop

Dayanamıyom içim üzülüyo arada seviyom ben
nar çıbığııı ama elindeki de üzülüyosun eyvallah ta bari daha az acıtan seçeydin

canım yoğunluk evet ama istenirse illa ki 30 dk bir jillian / leslie her ne ise videosu için ayrılabilir bence .
kendiniz için

ikisi de güzel , ikisi de yarayışlı
Çok istiyorum ama işte bir toparlayamadım...Bir sürü çamaşır var katlamam lazım

Yapacak birşey yok birazdan hemen lessie 4 mil yarın hemen ip plates jillian cumaya geldi 50 rakamlar sen kasindin ben ne yapayım bak ben 700 gr iyidir yeter diyordum şimdi eksi 2 hedef hemide 3 gunde
ben demedim yaaaaaaa ben demedim öyleeee bende iyi 700 dedim hep senin yüzünden aus yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…