Tamam yaklaş :)peki
zaten gidişat hiç belli değil ondan yüreğim hop hop
nar çıbığııı ama elindeki de üzülüyosun eyvallah tabari daha az acıtan seçeydin
Hemen detoks şöyle bana hemen hemen vicdan mi patlassam yumurta detoksu yapsamYa aus çok gülüyoeum sana keşke hep gebe kalsan
Kız sen ne kadan naifsin ne dadlısın ya
İşte bunun için bile yenilmemBen vaytımı tutuyom ki
Bidaha öpemayyy teşekkür ederimm sen öptün mü beni gel bende seni öpeemm
Beni daha çok isteÇok istiyorum ama işte bir toparlayamadım...Bir sürü çamaşır var katlamam lazım
ahahahahahhahaha daha iyi napak
Buradayım morticim diş çıkarıyoruz. Dün geceden beri çok huzursuzuz. Büyük de oyun istiyor iki arada bi deredeyim yani. Biraz kirlendim bu akşam. Çok acıktım 3 kaşık et kavurma ve 4 gün kurusu yedim az önce. 5K Leslie nin de 15 dakikası ni yaptım büyük kizimla oyuna çevirdik biraz. Çok hoşuma gitti amma velakin çocuklardan tamamlayamadim tabi ki. Şu çocuklar güzelce uyusa da tepine tepine rahatça spor yapsam.
ne gerek var hııı ne gerek varHemen detoks şöyle bana hemen hemen vicdan mi patlassam yumurta detoksu yapsam
Seviyorum ki zatenSen beni sev fasılyeyi sevme
Buradayım morticim diş çıkarıyoruz. Dün geceden beri çok huzursuzuz. Büyük de oyun istiyor iki arada bi deredeyim yani. Biraz kirlendim bu akşam. Çok acıktım 3 kaşık et kavurma ve 4 gün kurusu yedim az önce. 5K Leslie nin de 15 dakikası ni yaptım büyük kizimla oyuna çevirdik biraz. Çok hoşuma gitti amma velakin çocuklardan tamamlayamadim tabi ki. Şu çocuklar güzelce uyusa da tepine tepine rahatça spor yapsam.
Yok ben yavaş yavaş vereyim dedim portimi bir kere yendim oda beni yensin dedim yok sen istedinben demedim yaaaaaaa ben demedim öyleeeebende iyi 700 dedim hep senin yüzünden aus yaaaa
hadi ben çıktım .... bir saat geriden çukurdayım
KızHemen detoks şöyle bana hemen hemen vicdan mi patlassam yumurta detoksu yapsam
İşte bunun için bile yenilmem
ahahahahahhahaha daha iyi napak
Seviyorum ki zaten
Ama sen çok tatlısın
Greyfurt yok canim ama yag yakiminda etkiliyse hemen alayim yarin greyfurt
Göbek yağlarını eritmeye yardımcı olduğunu duymuştum
Off benimkinin de üst iki ve alt iki dişi bayaa bembeyaz olmuş.. ne zaman patlar acabaaaacemilik çok kötüü pöfff
Valla artiyim hemide iki kilo iki kilo da versem etti sana 4 kilo cuma ya var 3 gün 3 günde 4 kilo nasıl verilir miu formül şöyle hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?