Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım gayet güzel doyurucu sağlıklı bir menü meyve yemeyen biri olarak onlar gözüme çarpıyor

çok hafif güzel menü olmuş cankm afiyet olsun

Teşekkürler canlarım yorumlarınız icin

Kızlar bişey sormam Doğum yapalı 47 gün oldu bugün dikiş yerlerimde ağrı sızı hissetmiyorum
Acaba yarı mekik ve bölgesel bi iki egzersiz yapabilir miyim sizce
Benim doktorum 3 ay onermemisti.arkadasimin doktoru da ayni sekilde.

Hu hu herkese iyi geçeler. Yavrum ömerim hasta ateşli ishal vs. İnşallah düzelir . Alisim de minnak uyur uyanır meme vs. Zman nasıl geçioyu anlamıorum. Ben geliyim artık ya buralara . Hadi benı çağırınn.kaç kilo oldugumu bilmiom baskülmun pili bitmis. . Lakin biliom ki kocaman bi totom ve cussem oldu emziren anneyim amma zaten ben sizle takilonca bilen bilir diyet yapmıyor ekmek şeker yemeden kilo veriodüm tabi o da yemeden !!! Diyebilirsek .. ee napiyim şimdi

Eşim kızımı hastaneye götürdü ateşi coştu oglumla evdeyim icim bi buruk bi buruk inşallah kötü bir şeyi yoktur
Cok gecmis olsun canim.Kuzucuk rahatlamistir inşallah hastane sonrası.

@masumm oglum uyanmıştı anca uyuttum yatcam simdi.saati gordum dedim banu leslie yapnaya kalkmistir hafi uyabikken sen de yap :) sonra dedim aman gece uyanip durdun yat uyu :)

Hadi hayirli sabahlar herkese

Günaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…