Bu topigin calar saatleri biriyimEfserim erkencisin sende
Bu topigin calar saatleri biriyim
Nerdesin
Ayyy evde olsam erteler yatardimm
Gunaydin komutaninnnGünaydınbu kısa günlerde gün bereketi istenir herhalde sanki yatıyoz kalkıyoz bir şey yok hayatta
Aferim böyle olunGunaydin komutaninnn
Geçmiş olsun Allah korusun yavrucağı simdi nasilEşim kızımı hastaneye götürdü ateşi coştu oglumla evdeyim icim bi buruk bi buruk inşallah kötü bir şeyi yoktur
Hele mortimede bakin uyumadan ruya görmeye baslamışH
Aynen bende ödem yapar diyecektim
Afiyet olsun canım rakibem
Haaa Hatay 100 dk bacın gibi yapacak halim yokya
Ye canım sen nohut yemeği şalgam iç yarın pilav turşu ye perşembe ye bulguru unutma ayyy acaba neden yenildim diye sorma
Bu arada geçen haftaki sevinç sana yeter benden aldığın ilk ve son galibiyetini n tadını çıkar cumaya kadar
Rüyanda mıİnşallah diym ama yok eceyi yenicem sende rakibini yenicen ndan dedim
Eşim kızımı hastaneye götürdü ateşi coştu oglumla evdeyim icim bi buruk bi buruk inşallah kötü bir şeyi yoktur
Canım sabah kahvaltısını kaç gibi yapıyorsunteşekkür ederim aslında öğle yemeli miyim yemek yememeli miyim yani yemeyebiliyorum öğlen yemeği size sorayım kuzum
Maalesef kaptanım başka seçenek lokma tatlısı ve pirinç pilavı vardı salata bile yoktu mecburen yemeliydim aç kaldım akşama midem karıştı iyice akşam ki menüde değişti eti form ve çeçil yedim aç uyudumGordon blueeee!
Başka seçenek yok muydu kuzum?
Kızarmış booool kalorili
Sağol canım regli ağrısı geçer yarına kadar inşallahSağol canım, üçte yedim henüz acıkmadım. Midem yanıyor zaten bir şey yiyecek halim yok.
Hastamısın sen geçmiş olsun.
Sağol kuzumgeçmiş olsun kaptancım
hala iş yerindeyimönümde olan ama yemediklerimi sayıyım mı
Geçmiş olsun canım insanın ağrısı varken hiç bir şey istemiyor haklısınCanım gece migrenim tuttu sonra ilaç içtim midem aacayipleşti hiç bişey canım istemedi.
Hadi gel bekliyorum ben düşmezsemPazartesi menüm
Kahvaltı 10.30
İki haşlama yumurta
10 zeytin
Bi dilim peynir
Domates
Bi parça sürk çökeleği
Biraz fındık
Akşam 19.00
Bi kase kıymalı tarhana çorbası
Bi tabak mantar sote
Bikaç parça haş. brokoli
Azcık yoğurt
2.5 litre su
27 dk tempolu yürüyüş
10 dk tempolu dans
5mil leslie(75 dk)
@MiuLegonehirnil111
Sağol kaptanım güzel anneSelamlar herkese
Hastalar okudum geçmişte , her birine şifalar dilerim ..Whiteblacklife kızına ... nehirnil111 minnoşuma ... @eflalim reflüsüne ve çay krizine :) geçmiş ola .
@CocoChanelmademoiselle canım seninde sanki mezuniyet vaktin gelmiş ....bu haftanı miu yu üzmeden atlat ve yavaş yavaş kepini fırlat derim ben ... aldığın ilaçla beraber ''gebeyim miyim ?'' psikolojisi bile iştah açıyor psikolojik olarak ... kendimden biliyorum :) 51-52 kiloya düştüm ... Bebek için karar verdik .. 2 ayda gebe değilken bile iştahlı idim ..kızlar bilir , ayy acıktım ..içimde kurt var sanki derdim ... hamile kalana kadar 56-57 yr çıktım .sende o gebelik psikolojisini gördüm .
@eflalim sende ki diyetten sıkılma değil bence .. gördüğüm en eğlenceli , en kendi için bir şeyler hazırlayan listelerden nadir biridir senin menüler burada ... sen şu incelme olayına taktın kafayı .. daha kalın gözükmek seni yıldırdı ... ama spor gülüm .. öyle ya da böyle bölgesele 1 ay şans ver
Evet canim esmer olanesmer olan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?