Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hele mortimede bakin uyumadan ruya görmeye baslamış

İnşallah diym ama yok eceyi yenicem sende rakibini yenicen ndan dedim
Rüyanda mı

teşekkür ederim aslında öğle yemeli miyim yemek yememeli miyim yani yemeyebiliyorum öğlen yemeği size sorayım kuzum
Canım sabah kahvaltısını kaç gibi yapıyorsun Normalde ideali en geç 10 gibi sabah kahvaltısı 1 gibi öğle yemeği 5-6 gibi de akşam yemeğidir ama tabi ki aşağı yukarı oynar bunlar bana kalırsa öğle sağlam yiyip akşam yemesen çok daha güzel illa bir öğün atlanacaksa
Gordon blueeee!
Başka seçenek yok muydu kuzum?
Kızarmış booool kalorili
Maalesef kaptanım başka seçenek lokma tatlısı ve pirinç pilavı vardı salata bile yoktu mecburen yemeliydim aç kaldım akşama midem karıştı iyice akşam ki menüde değişti eti form ve çeçil yedim aç uyudum
Sağol canım, üçte yedim henüz acıkmadım. Midem yanıyor zaten bir şey yiyecek halim yok.
Hastamısın sen geçmiş olsun.
Sağol canım regli ağrısı geçer yarına kadar inşallah Benimde dün bir ara midem yandı bulandı bilirim insan hiç bir şey istemiyor
geçmiş olsun kaptancım

hala iş yerindeyim önümde olan ama yemediklerimi sayıyım mı
Sağol kuzum
Canım gece migrenim tuttu sonra ilaç içtim midem aacayipleşti hiç bişey canım istemedi.
Geçmiş olsun canım insanın ağrısı varken hiç bir şey istemiyor haklısın
Hadi gel bekliyorum ben düşmezsem
Sağol kaptanım güzel anne Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…