Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladım canım hayırlı zaman gelmemiş demekki, allah hayırlısı ile versin bu sefer bırakmasın annecigini
2 gubdur duygusalim cevremde herkes hic zorlanmadan bebek sahibi oluyor 5. Bebek haberini de aksam aldim ben daha kilo vermeye calisiyorum keyifsizim anlayacagi iz. 1 adim bile ilerleyemedim

Jillian 2i bitti bugun. 3u indirdim ve yarindan ona basliycam
Günaydın herkese ya teknoloji özürlü biri olarak soruyorum kusura bakma. Bu videoları nasıl indiriyorsunuz evde youtube den yapıyorum ben de başka yere gidince de götürürüm indirebilirsem.

Günaydın herkese ya teknoloji özürlü biri olarak soruyorum kusura bakma. Bu videoları nasıl indiriyorsunuz evde youtube den yapıyorum ben de başka yere gidince de götürürüm indirebilirsem.
Izlesene.com diye bir site var canim. Jillian level 1 yaz mesela google.da, izlesene.com sitesini ac. Video acilinca videonun uzerine tikla download video secenegi gelecek, sec ve indir

cnm bende uyanmadım bugün malesef
çok cnaım sıkıldı hem kaçamak yaptım hem uyanamadım

2 gubdur duygusalim cevremde herkes hic zorlanmadan bebek sahibi oluyor 5. Bebek haberini de aksam aldim ben daha kilo vermeye calisiyorum keyifsizim anlayacagi iz. 1 adim bile ilerleyemedim
Kuzu çok takip edemedim bu günlerde forumu
bebek sahibi olmayamı çalışıyorsun
çok fazla stres altındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…