- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
2 gubdur duygusalim cevremde herkes hic zorlanmadan bebek sahibi oluyor 5. Bebek haberini de aksam aldim ben daha kilo vermeye calisiyorum keyifsizim anlayacagi iz. 1 adim bile ilerleyemedimAnladım canım hayırlı zaman gelmemiş demekki, allah hayırlısı ile versin bu sefer bırakmasın annecigini
Ofofff ona yetismek ne.mumkunEvet canim esmer olan
Valla Ben yetisiyorum, tabi az bi farkla :)Ofofff ona yetismek ne.mumkun
Gunaydin lar temizim
Cok gecmis olsun canım Insallah Önemli bısı degildirEşim kızımı hastaneye götürdü ateşi coştu oglumla evdeyim icim bi buruk bi buruk inşallah kötü bir şeyi yoktur
Günaydın herkese ya teknoloji özürlü biri olarak soruyorum kusura bakma. Bu videoları nasıl indiriyorsunuz evde youtube den yapıyorum ben de başka yere gidince de götürürüm indirebilirsem.Jillian 2i bitti bugun. 3u indirdim ve yarindan ona basliycam
Ah canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldu şimdiEşim kızımı hastaneye götürdü ateşi coştu oglumla evdeyim icim bi buruk bi buruk inşallah kötü bir şeyi yoktur
Izlesene.com diye bir site var canim. Jillian level 1 yaz mesela google.da, izlesene.com sitesini ac. Video acilinca videonun uzerine tikla download video secenegi gelecek, sec ve indirGünaydın herkese ya teknoloji özürlü biri olarak soruyorum kusura bakma. Bu videoları nasıl indiriyorsunuz evde youtube den yapıyorum ben de başka yere gidince de götürürüm indirebilirsem.
Cok gecmis olsun canim.Kuzucuk rahatlamistir inşallah hastane sonrası.
Nare83 oglum uyanmıştı anca uyuttum yatcam simdi.saati gordum dedim banu leslie yapnaya kalkmistir hafi uyabikken sen de yap :) sonra dedim aman gece uyanip durdun yat uyu :)
Hadi hayirli sabahlar herkese
Kuzu çok takip edemedim bu günlerde forumu2 gubdur duygusalim cevremde herkes hic zorlanmadan bebek sahibi oluyor 5. Bebek haberini de aksam aldim ben daha kilo vermeye calisiyorum keyifsizim anlayacagi iz. 1 adim bile ilerleyemedim
Ne yedin masumm
cnm bende uyanmadım bugün malesef
çok cnaım sıkıldı hem kaçamak yaptım hem uyanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?