Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende güya sabah kalkıp spor yapacaktım aksam Çocuklar bırakmıyor Bı turlu olmuyor sonra gece kızım 3 kere uyandı halam da geldi karın ağrısı felaket bi turlu uyuyamadım sabah da kalkamadım tabı

ya abur cubur tarzı yedim hande
ama günde 1 tane 500 mg ilaç alıcam başka yolu yok
ataklarım oluyor

Yaaa banu gercekten mı neyle kırlendın

abur cubur

Bende güya sabah kalkıp spor yapacaktım aksam Çocuklar bırakmıyor Bı turlu olmuyor sonra gece kızım 3 kere uyandı halam da geldi karın ağrısı felaket bi turlu uyuyamadım sabah da kalkamadım tabı

cnm bende uyanmaduım bugün
yarın devam
birde havalarda etkili ya , soguk ve karanlık

kızlar bişey sorucam
eskiden arzu vardı buralarda nicki, honeyball dı
hiç geliyormu
o benim idolümdü yaa
çok konuşmak istiyorum onunla

o bi ara gelmişti
sonra kayboldu hatırlıyorum

Banu unsilin ilacını kulanıyonmu

Günaydın takımım nasilsiniZ?????

Bugün aklima seytanlik düştü sabah uyandigimda bir iki saat kendime gelmek icin youtubede videolara bakarim genelde.dunyanin en aci biberi caroline repair diye bi biber varmış.denemisler falan survivor merve aydinda denemis.ama videolar cok komik yaa.acaba diyorum bende alsam eşime şaka yapsam dedim napar acaba beni suan düşünemiyorum o vakit düşünürüz

Nasıl da bilir beni ,nasıl da koyar teşhisi aynen canım kalın görünmek çok bozdu moralimi. Kendimi öyle geniş hissediyorum ki. Şu an oturuyorum sanki kollarım sumo güreşçisi kolu gibi geliyor bana, kendimi çok tıknaz hissediyorum. Hiç incelmis gibi hissetmiyorum. Bölgesel kesinlikle şart sabırla yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…