Yaaa banu gercekten mı neyle kırlendın
Bende güya sabah kalkıp spor yapacaktım aksam Çocuklar bırakmıyor Bı turlu olmuyor sonra gece kızım 3 kere uyandı halam da geldi karın ağrısı felaket bi turlu uyuyamadım sabah da kalkamadım tabıallahım nasıl zor kalktım bi bilsenizz
saat 07:10 sürünerek kalktım
çocuklar okula gidicek bi düşününn
akşam gidince mutlaka yapacagım 40 dk lesile mi ..
dün akşam ki kirlilikten dolayı çok üzgünüm
Harikasın canımGunaydin lar temizim
Ne yedin masumm
Yaaa banu gercekten mı neyle kırlendın
Bende güya sabah kalkıp spor yapacaktım aksam Çocuklar bırakmıyor Bı turlu olmuyor sonra gece kızım 3 kere uyandı halam da geldi karın ağrısı felaket bi turlu uyuyamadım sabah da kalkamadım tabı
kızlar bişey sorucam
eskiden arzu vardı buralarda nicki, honeyball dı
hiç geliyormu
o benim idolümdü yaa
çok konuşmak istiyorum onunla
aaaaaaaaaaaaaaaaa
skandalll
skandall
13 dakikadır kimse foruma yazmadı
çaptan düştünüz demiiiiiiiiiiiii
Telafi edeyimmiaaaaaaaaaaaaaaaaa
skandalll
skandall
13 dakikadır kimse foruma yazmadı
çaptan düştünüz demiiiiiiiiiiiii
Banu unsilin ilacını kulanıyonmu
ya abur cubur tarzı yedim hande
ama günde 1 tane 500 mg ilaç alıcam başka yolu yok
ataklarım oluyor
abur cubur
cnm bende uyanmaduım bugün
yarın devam
birde havalarda etkili ya , soguk ve karanlık
o bi ara gelmişti
sonra kayboldu hatırlıyorum
U
Nerdesinmetabolizmamın hızını erken kalkmaya borcluyum (salladım )kouş kalk
Banu unsilin ilacını kulanıyonmu
@malipina hala mortimiyiz biz
hadi bakalım efserimTelafi edeyimmi
Nasıl da bilir beni ,nasıl da koyar teşhisiSelamlar herkese
Hastalar okudum geçmişte , her birine şifalar dilerim .. @Whiteblacklife kızına ...nehirnil111 minnoşuma ... Nego reflüsüne ve çay krizine :) geçmiş ola .
CocoChanelmademoiselle canım seninde sanki mezuniyet vaktin gelmiş ....bu haftanı miu yu üzmeden atlat ve yavaş yavaş kepini fırlat derim ben ... aldığın ilaçla beraber ''gebeyim miyim ?'' psikolojisi bile iştah açıyor psikolojik olarak ... kendimden biliyorum :) 51-52 kiloya düştüm ... Bebek için karar verdik .. 2 ayda gebe değilken bile iştahlı idim ..kızlar bilir , ayy acıktım ..içimde kurt var sanki derdim ... hamile kalana kadar 56-57 yr çıktım .sende o gebelik psikolojisini gördüm .
Nego sende ki diyetten sıkılma değil bence .. gördüğüm en eğlenceli , en kendi için bir şeyler hazırlayan listelerden nadir biridir senin menüler burada ... sen şu incelme olayına taktın kafayı .. daha kalın gözükmek seni yıldırdı ... ama spor gülüm .. öyle ya da böyle bölgesele 1 ay şans ver
kimse benlen orti morti hiçbişey olmuyo yaYok bu hafta onu ben aldim nihahahaaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?