Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada sen benim gruplarda değilsin acaba nehirnil111 kuzumdamısın?
kuzucum kontrol edebilirmiyiz?

Bugun hemen telafi etmeye calis canım devami gelmesin devamı gelince toparlamak cok zor oluyor biliyorsun bugun temiz kal

Dun butun gun cok iyi gidip aksam yemegimide duzgun yiyip 10 dk sonra bende kirlendim.

Gece kirinden arinmakla diyete baslaniyor bu net.
Yoksa butun gunun emegi gidiyor.
Aynen Öyle tum gun yesem kilo almam ben mesela ama aksam yemeğinden sonra yersin ertesi sabaha artı 1 im genelde gece yemesi en kotusu

Aaaa Ilk defa duyuyorum bende deneyeyim

Aynen Öyle tum gun yesem kilo almam ben mesela ama aksam yemeğinden sonra yersin ertesi sabaha artı 1 im genelde gece yemesi en kotusu
aynen katılıyorum.Akşam 6dan sonra yemeyince çok güzel veriliyor da ağzıma bişey atsam hemen artı çıkıyor benim tartı.bu cuma durum vahim ne yaparım bilmem

Canım sert spor sevmiyorum, başlıyorum iki gün yapıp bırakıyorum. Pilates düşünüyorum bakalım.
Hıc diyet yapmadan yaklaşık altı ay kadar cardıo ile birlikte pılates yapmıştım günde iki saat 30 dk cardıo 1 saat pılates 30 dk da ısınma soğuma esneme seklinde kiloda hıc değişiklik olmamıştı diyet de yapmadım zaten ama temiz beslenırdım Çoğunlukla Şubat tatiline eve geldiğimde herkes kalca ve gobegımın yok oldugunu söylemişti o zamanlar ebru sallının canlı yayınlarını yapıyordum tavsiye ederim vçcnm

Sağol canım

Canım Daha önce bende ebru şallı ile yaptım düzenli. Gerçekten faydası var. İlk videoları ile başlamak istiyorum ama en eskiler yok, artık olanlarla idare edicem sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…