ada sen benim gruplarda değilsin acaba
Sana kahve serümü bağlarım benHerşeyide bil+90 a o yazıyı o seriyi yzıcaksın efser vururum seni valla ihtiyaç var dedim
Canım doktor tavsiyesi ile mi başlıyorsun ilaca
yok cnm ama başlıycam
günde 1 tane 500 mg
Bugun hemen telafi etmeye calis canım devami gelmesin devamı gelince toparlamak cok zor oluyor biliyorsun bugun temiz kal
ya abur cubur tarzı yedim hande
ama günde 1 tane 500 mg ilaç alıcam başka yolu yok
ataklarım oluyor
abur cubur
cnm bende uyanmaduım bugün
yarın devam
birde havalarda etkili ya , soguk ve karanlık
o bi ara gelmişti
sonra kayboldu hatırlıyorum
Aynen Öyle tum gun yesem kilo almam ben mesela ama aksam yemeğinden sonra yersin ertesi sabaha artı 1 im genelde gece yemesi en kotusuDun butun gun cok iyi gidip aksam yemegimide duzgun yiyip 10 dk sonra bende kirlendim.
Gece kirinden arinmakla diyete baslaniyor bu net.
Yoksa butun gunun emegi gidiyor.
Aaaa Ilk defa duyuyorum bende deneyeyimCanım önceden 150 derecede bir kaç dakika ısıtıp fırını kapatıyorum. Kavanozların ağzı açık koyuyorum, en az 5 saat fırın kapağı açılmadan duruyor, çıkarıp dolaBa koyuyorum, ertesi gün yiyorum.
aynen katılıyorum.Akşam 6dan sonra yemeyince çok güzel veriliyor da ağzıma bişey atsam hemen artı çıkıyor benim tartı.bu cuma durum vahim ne yaparım bilmemAynen Öyle tum gun yesem kilo almam ben mesela ama aksam yemeğinden sonra yersin ertesi sabaha artı 1 im genelde gece yemesi en kotusu
Canım limon meyve yerine geçiyormuş haberin olsunBen de. Limonlu soda ictim daha cok aciktim. En iyisi uyumak. Sabah kalkamiyorum sonra
Hayır olmaz çok erkenKızlar bişey sormam Doğum yapalı 47 gün oldu bugün dikiş yerlerimde ağrı sızı hissetmiyorum
Acaba yarı mekik ve bölgesel bi iki egzersiz yapabilir miyim sizce
Kulağında boğazında enfeksiyon varmış 8 tane disi patlamak uzereymis hepsi bu araya gelmiş antibiyotik tedavisine başladık inşallah düzelir bir an önceÇok gecmiş olsun. kızın nasıl iyimi şimdi?
Hıc diyet yapmadan yaklaşık altı ay kadar cardıo ile birlikte pılates yapmıştım günde iki saat 30 dk cardıo 1 saat pılates 30 dk da ısınma soğuma esneme seklinde kiloda hıc değişiklik olmamıştı diyet de yapmadım zaten ama temiz beslenırdım Çoğunlukla Şubat tatiline eve geldiğimde herkes kalca ve gobegımın yok oldugunu söylemişti o zamanlar ebru sallının canlı yayınlarını yapıyordum tavsiye ederim vçcnmCanım sert spor sevmiyorum, başlıyorum iki gün yapıp bırakıyorum. Pilates düşünüyorum bakalım.
Sağol canımCok gecmis olsun canim.Kuzucuk rahatlamistir inşallah hastane sonrası.
@masumm oglum uyanmıştı anca uyuttum yatcam simdi.saati gordum dedim banu leslie yapnaya kalkmistir hafi uyabikken sen de yap :) sonra dedim aman gece uyanip durdun yat uyu :)
Hadi hayirli sabahlar herkese
Rabbim şifa versin canım.İyi olmuş hastaneye gitmesi
Amin nefsim aminnnnnnnnOyyy geçmiş olsun Waytim...
Rabbim korusun Minikleri..
İnşallah hemencecik geçer...
Canım Daha önce bende ebru şallı ile yaptım düzenli. Gerçekten faydası var. İlk videoları ile başlamak istiyorum ama en eskiler yok, artık olanlarla idare edicem sağolHıc diyet yapmadan yaklaşık altı ay kadar cardıo ile birlikte pılates yapmıştım günde iki saat 30 dk cardıo 1 saat pılates 30 dk da ısınma soğuma esneme seklinde kiloda hıc değişiklik olmamıştı diyet de yapmadım zaten ama temiz beslenırdım Çoğunlukla Şubat tatiline eve geldiğimde herkes kalca ve gobegımın yok oldugunu söylemişti o zamanlar ebru sallının canlı yayınlarını yapıyordum tavsiye ederim vçcnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?