Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen katılıyorum.Akşam 6dan sonra yemeyince çok güzel veriliyor da ağzıma bişey atsam hemen artı çıkıyor benim tartı.bu cuma durum vahim ne yaparım bilmem
İste bunu ogretmenlrr lazım bünyeye aksam yememelı nasıl olacaksa benım kocam gece hep bısıyler yapar yer tost falan ustune meyve yer ve dun diyo ki kilo veriyorum herhalde pantolonlar dusuyor

Aman canım dikkat et nedenini öğren

Tıpkı benimki ikiz olabilirler mi acaba
Ailecek aynılar yazları benım İÇİN Çok zor geciyor o yuzden full carbon yiyorlar ve kilo alamıyorlar azıcık az yesinler hemen kiloları duser esim ramazanda en az 5 kilo verir mesela Bı keresinde 10 kilo vermisti ya 58 kiloya dusmus tu 178 boy siz dusunun sımdılerde 67 68 falan

Çok halsiz o bıcır bıcır halı yok huysuz mutsuz ne bileyim işte öyle antibiyotik tedavisi iyi gelir inşallah

Sağol balım enfeksiyon özellikle kulakları ve boğazı mahvolmuş yavrumun
Canım benim cok zor Çocuğun hasta olması o sekilde halsiz gitmek insanın yavrusunu ama toparlar canım iki uc gun içinde ateşe dikkat et cok ateş yapıyor enfeksiyon ateş dusurucuye ragmen dusmedıgı oluyor bizde bazen 2 saatte bir olcuyorduk sende de cocuk ikıydi Dı mi diğerine bulaşmadan atlatın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…