- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
İste bunu ogretmenlrr lazım bünyeye aksam yememelı nasıl olacaksa benım kocam gece hep bısıyler yapar yer tost falan ustune meyve yer ve dun diyo ki kilo veriyorum herhalde pantolonlar dusuyoraynen katılıyorum.Akşam 6dan sonra yemeyince çok güzel veriliyor da ağzıma bişey atsam hemen artı çıkıyor benim tartı.bu cuma durum vahim ne yaparım bilmem
Kalpler bir la basit anlatımlaHissi kablel vukumuydu neydi hah ondan işte...
Enfeksiyon canım sağol balım
Kalpler bir la basit anlatımla
Tıpkı benimki ikiz olabilirler mi acabaİste bunu ogretmenlrr lazım bünyeye aksam yememelı nasıl olacaksa benım kocam gece hep bısıyler yapar yer tost falan ustune meyve yer ve dun diyo ki kilo veriyorum herhalde pantolonlar dusuyor
Aman canım dikkat et nedenini öğren
daha iyiyimm canım saol ..
aboww duysa gelir kesinnn
evet evet öglen yemeginde alıcam artık 1 tane
akşam almam etki etmiyor çünkü
ya akıntıda var az bişey birde kızarık
krem sürmüştüm yanımda getirmdim de
keşke getirseydim
Ailecek aynılar yazları benım İÇİN Çok zor geciyor o yuzden full carbon yiyorlar ve kilo alamıyorlar azıcık az yesinler hemen kiloları duser esim ramazanda en az 5 kilo verir mesela Bı keresinde 10 kilo vermisti ya 58 kiloya dusmus tu 178 boy siz dusunun sımdılerde 67 68 falanTıpkı benimki ikiz olabilirler mi acaba
Biraz daha iyi du gece 5 de geldi hastaneden atesii dusurememisler bekliyorumWhiteblacklife canım çok geçmiş olsun nasıl kızın şimdi inşallah daha iyidir
Çok halsiz o bıcır bıcır halı yok huysuz mutsuz ne bileyim işte öyle antibiyotik tedavisi iyi gelir inşallah
Canım benim cok zor Çocuğun hasta olması o sekilde halsiz gitmek insanın yavrusunu ama toparlar canım iki uc gun içinde ateşe dikkat et cok ateş yapıyor enfeksiyon ateş dusurucuye ragmen dusmedıgı oluyor bizde bazen 2 saatte bir olcuyorduk sende de cocuk ikıydi Dı mi diğerine bulaşmadan atlatın insallahSağol balım enfeksiyon özellikle kulakları ve boğazı mahvolmuş yavrumun
Modu düşük olanlara gelsinmiiiii......gelsinnn.....
Kaptan gelince demesin ki ben yokum diye ölü torpağı yemiş gibiler
Oyyy sağol bonusum
Whiteblacklife adını görünce ilk aklıma gelen bu vayt
Çok geçmiş olsun kuzuyaKulağında boğazında enfeksiyon varmış 8 tane disi patlamak uzereymis hepsi bu araya gelmiş antibiyotik tedavisine başladık inşallah düzelir bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?