- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ayyy canım cok gecmis olsun enfeksiyon zor bilirim allah gucunuzu artırsın cabucak atlatır Insallah yavrumKulağında boğazında enfeksiyon varmış 8 tane disi patlamak uzereymis hepsi bu araya gelmiş antibiyotik tedavisine başladık inşallah düzelir bir an önce
Çok halsiz o bıcır bıcır halı yok huysuz mutsuz ne bileyim işte öyle antibiyotik tedavisi iyi gelir inşallahGeçmiş olsun Allah korusun yavrucağı simdi nasil
Tekrar geçmiş olsun baya zor ama hatirlamayacak ben kendimi böyle teselli ederim hep gececekKulağında boğazında enfeksiyon varmış 8 tane disi patlamak uzereymis hepsi bu araya gelmiş antibiyotik tedavisine başladık inşallah düzelir bir an önce
Biraz ateşi var 3 gün surermis ateş inşallah iyileşir hemencecikcanım şimdi nasıl,merak ettik?
Canım Daha önce bende ebru şallı ile yaptım düzenli. Gerçekten faydası var. İlk videoları ile başlamak istiyorum ama en eskiler yok, artık olanlarla idare edicem sağol
Sağol bonusumGunaydin
Whiteblacklife cok cok gecmis olsun vayt.
@Triplimelek Megi kuzum bugun bende basliyodum reglm bitti ama gece buyuk kizda bi huysuzluk vardi uyandirdi bizi sık sık sonrada kalkamadim sahura.
Yarin bi aksilik olmazsa ins oruclu olurum.
Sağol balım enfeksiyon özellikle kulakları ve boğazı mahvolmuş yavrumunCok gecmis olsun canım Insallah Önemli bısı degildir
dun resmen karin gurultusundan zor uyudum canim actim acccAçmısin ben açim
Çok şükür canım düne göre daha normalimKuzu bugün daha iyisinmidaha neşelisinmi
Canim cok geçmiş olsun bebisine antibiyotik lik durum yoksa hiç verme benceÇok halsiz o bıcır bıcır halı yok huysuz mutsuz ne bileyim işte öyle antibiyotik tedavisi iyi gelir inşallah
Sağol kuzumAh canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldu şimdi
Canım doktor tavsiyesi ile mi başlıyorsun ilaca
Bugun hemen telafi etmeye calis canım devami gelmesin devamı gelince toparlamak cok zor oluyor biliyorsun bugun temiz kal
Allah allah ne oldu acaba gecmis olsun canım ıs yerinin yakınlarında Bı sağlık ocağı falan varsa Bı göstersen aslında
daha iyiyimm canım saol ..
aboww duysa gelir kesinnn
evet evet öglen yemeginde alıcam artık 1 tane
akşam almam etki etmiyor çünkü
ya akıntıda var az bişey birde kızarık
krem sürmüştüm yanımda getirmdim de
keşke getirseydim
Günaydııınnn
Daha yeni uyandım hemen hazırlanıp okula gitmeliyimmm
Sabah dersine gidemedim uyanamadımİnş güzel bahanelerin vardır miu.....
İzin aldım dediydin@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?