6.5 yaşında :) bende 9 gün sonra 30 oluyorumKocaman ? Yaş kaç senin. Benim de kocaman 18 aylık teyzesi;
He ben dr senı biliom da. Yaş ve oglusu n oldunu bilmiodum. He valla şükür kafama koyduğumu yapiom. İnşallah kilo konusu da öyle olur. Benim yaza 58 olmam lazım hatta 56 !!!!Ben tanıyorum ki seni kasım annelerinden kız az mı yazdım sezaryen sonrası normal Doğum istiyorum dedin sonra inatla normal doğurdun
Yemek yiyodur
Ben bu Emme anında acil susuzluk için yanımda hep pet şişe ile su bulunduruyorumAy ben dé susadım. Lakin memede bebe. Ayakta oglus . Koca okulda kim bana şu getireee
Bende 58 olmak istiyorum ilk hedef 60He ben dr senı biliom da. Yaş ve oglusu n oldunu bilmiodum. He valla şükür kafama koyduğumu yapiom. İnşallah kilo konusu da öyle olur. Benim yaza 58 olmam lazım hatta 56 !!!!
Ya niye fatma yaaaYaaa seninle morti olmak için yürek yemek lazım ben yemedim
Gece yemek yemişYa niye fatma yaaa
ikimiz olabiliriz aslında
ikimizinde kilosu fazla işte
gel fatmam gel olalım seninle orti morti gel yamacıma yanaş guzum
korkmaaaa bişi yapmıcam
cimcirmiycem mıncırmıycam
Öpeyim ki hemen gelirsin kendineGünaydııınn ben bi acı neskafe yapim yoksa ayıkamicam
yap kuzu yapGünaydııınn ben bi acı neskafe yapim yoksa ayıkamicam
Burdan 58 59 ile mezun oldum. Hamis oldm. 80 ile doğuma gitim. Simdj kaçım bilmiomBende 58 olmak istiyorum ilk hedef 60
Kaç kilo aldın hamileliğimde
olmuyo miu bişey yapmıcam da dedim ama olmuyoGece yemek yemiş
Morti olun anca sen gelirsin onun hakkından
Öpeyim ki hemen gelirsin kendine
vorones ne zaman mezun oldun ben seni biyerden tanıcam amaBurdan 58 59 ile mezun oldum. Hamis oldm. 80 ile doğuma gitim. Simdj kaçım bilmiom
Ayy çok mantıklı . Su demeeee vallahi düşüp bayilicimBen bu Emme anında acil susuzluk için yanımda hep pet şişe ile su bulunduruyorum
Bende 81.5 ile Doğuma gittim 65 kilo ile hamile kalmıştım şuan güncel 71.7 zor gidiyor bu kez kilolar bendenBurdan 58 59 ile mezun oldum. Hamis oldm. 80 ile doğuma gitim. Simdj kaçım bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?