Sağol canım
Olur canım takılalım :)Senlen takilcez buralarda . İlk bebek mi senjn. Ben d é çok acıkıyorum. . Sofrayi kurarken . Ne bulsam tikiom ağzıma
. Sofr à da da en çok yiyen gene ben
Hu huuuu sunumum var benim bugün
Çok dua edin de çol güzel geçsin emi
Kaptisko kendini biraz tanıtsan mi ki. Hiç bilmiom. Ben de baştaki formu şey edim mı
Sağolun uzun bir listtede olsa sonunda vermişim ona sevidimEfseeeerrrrrrrrrrkocaman tebrikler be
Gelebildiğin kadar kuzuummmmm gelirsin zati sen hep
Konuş kız deynep
Şuan bi bardak su iyi geldiEvet balımmm
Al la nolarrrr
Diren yakamozzzz bir iki güne alışıcak bünyen zaten açlık hissetmeyeceksin
Tamam canimevet ada ama sen bu hafta spora devam et, kaptanı etiketle
Kocaman ? Yaş kaç senin. Benim de kocaman 18 aylık teyzesi;Olur canım takılalım :)
2. Bebiş canım kocaman bi oğluşum daha var
Canom eskiler seni bilir ama ben dahil yeniler bilmiyoruz:)Kaptisko kendini biraz tanıtsan mi ki. Hiç bilmiom. Ben de baştaki formu şey edim mı
Ne dersin . Tanısak az. He bi de sen bana pil al deyince. Su baskülé yılan hikayesine döndü valaa
Kocam à hatrlatiom falan hep unutuyok
Tamam müdür nasil dersenEvet balımmm
Al la nolarrrr
Diren yakamozzzz bir iki güne alışıcak bünyen zaten açlık hissetmeyeceksin
Ay ben dé susadım. Lakin memede bebe. Ayakta oglus . Koca okulda kim bana şu getireeeŞuan bi bardak su iyi geldi
İyi mi geldi gerçekten Yani iyi gelmiş olabilir
Ben spor yaptimGeçmişten kaçırdığım şeyler var mı ki benimmmmm
Tamam anlastil.k sana kolay gelsin.Canom eskiler seni bilir ama ben dahil yeniler bilmiyoruz:)
Doldursan ne güzel oluuuur
Ben de tanıtayım kendimi sana ama bugün okul günüm en yoğun günümmmm
Bugün buralarda olmam ben
Şuan yoldayım ondan girebiliyom midem de bulandı tele bakınca
Neyse ben de tanıtırım kendimi tabikisi febugün bi geçsin de
Ben tanıyorum ki seni kasım annelerinden kız az mı yazdım sezaryen sonrası normal Doğum istiyorum dedin sonra inatla normal doğurdunKocaman ? Yaş kaç senin. Benim de kocaman 18 aylık teyzesi;
BAzen susuzluğu açlıkla karıştırırmışız .. ondandır iyi olmuş :)Şuan bi bardak su iyi geldi
İyi mi geldi gerçekten Yani iyi gelmiş olabilir
Ben spor yaptim
Tekrar çok geçmiş olsun canım yavucağa bir an önce gecer inşallahKulağında boğazında enfeksiyon varmış 8 tane disi patlamak uzereymis hepsi bu araya gelmiş antibiyotik tedavisine başladık inşallah düzelir bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?