Seni oğluma almayacağım
Günaydın didim hal hatır şeettim az başka yerlere de bakayım forumu verimli kullanayım dediydimErkek üye girmiş siteye,ne kadar ayıp,ne biçim davranmışsınız
Ben bu takıma geleli başka yere zamanım olmuyor yazmaya ,yetiştiremiyorum
Sen başka topiklerle mi aldatıyorsun bu topiği
Efseeeerrrrrrrrrr
7. TakımdanEfser 62 haftada 25,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-66#post-53843616
Gelebildiğin kadar kuzuummmmm gelirsin zati sen hepBöyle takvimli olmuyodu takımda . 1 gün kalmış yarından basliyiom menü vermeye . Verebilir yazabilirm inşallah. Yavrun hastalığı geçse daha bi dikkat etcem de.
Konuş kız deynepErkek üye girmiş siteye,ne kadar ayıp,ne biçim davranmışsınız
Ben bu takıma geleli başka yere zamanım olmuyor yazmaya ,yetiştiremiyorum
Sen başka topiklerle mi aldatıyorsun bu topiği
evet ada ama sen bu hafta spora devam et, kaptanı etiketleHaftaya mi girecem spor listesine..
Emziren anne diyetlerıyle rahatlıkla kilo verirsin canım hemde dengeli beslenmıs olursun cok cok gecmis olsun bu arada ha bi de hayırlı olsun bebısınHu hu herkese iyi geçeler. Yavrum ömerim hasta ateşli ishal vs. İnşallah düzelir . Alisim de minnak uyur uyanır meme vs. Zman nasıl geçioyu anlamıorum. Ben geliyim artık ya buralara . Hadi benı çağırınn.kaç kilo oldugumu bilmiom baskülmun pili bitmis. . Lakin biliom ki kocaman bi totom ve cussem olduemziren anneyim amma zaten ben sizle takilonca bilen bilir diyet yapmıyor ekmek şeker yemeden kilo veriodüm tabi o dayemeden !!! Diyebilirsek .. ee napiyim şimdi
Sezaryen hakkında fikrim yok ama ben normal doğum yapmama rağmen doktorum 3 ay sonra o tarz sporları yapabileceğimi söylemişti
Benim doktorum 3 ay onermemisti.arkadasimin doktoru da ayni sekilde.
Daha çok erken canım yapma sakın
Hayır olmaz çok erken
Doğru söylüyorsunuz Kızlar daha erken bi an fazla heyecan yaptım sanırımYaKaMoZz-z ayy eflalin alıntısında gördüm yaa mekik ne demek kız daha içerisi yara 6 ay olmadan hiç bişey yapma dikiş içten zor iyileşiyor
Amin teşekkür ederim canım.Allah kabul etsin. Gayet iddialı gördüm morti mi. Sıkı bir yarış olacak.
Sende mi saraycayı tutuyosun ablaSaraycam el ele tutuşup çekelim
Canim
Tamam canım tutalımUyuyanlara iyi geceler ben ateş nobetindeyim megim bu hafta regl haftaya oruca eşlik edeceğim beraber tutarizz
Evet balımmmHaftaya mi girecem spor listesine..
Al la nolarrrrSeni oğluma almayacağım
Diren yakamozzzz bir iki güne alışıcak bünyen zaten açlık hissetmeyeceksinAna çok açım ya ben
Zor duruyorum şuan ama direneceğim
Senlen takilcez buralarda . İlk bebek mi senjn. Ben d é çok acıkıyorum. . Sofrayi kurarken . Ne bulsam tikiom ağzımaAna çok açım ya ben
Zor duruyorum şuan ama direneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?