- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaa tamam yaa.. kız valla saatten haberim yok attıktan sonra farkettim.. hem sana önce atmıştım..
Yemiyoruz kuzum. Güzelce uyuyoruz. Ayaklarınız yanlarımızı sıkıştırıyoruz yorganla. Sıcacık uyuyoruz. Bu saatte yemelik dayak var. Ama tadı güzel değilHocam şimdi bundan ne kadar yiyebiliyoz
Google Amcaya gerek yok,Lunya taaaa ne zaman diyet yemekleri diye eklemişti.7.takımın fit hatunları..sem35 arkadaşın tavsiyesi üzerine karnıbahar kısırı yaptım.. doğruyu söylemek gerekirse biraz önyargılı yaptım.. olur mu olmaz mı derken...
Eki Görüntüle 2078497 oldu vallaa... eşime içinde karnıbahar olduğuna inandırmak için yemin ettim.. hiç mi bulgur yok dedi yok.. tarifi için google amcaya bi sorun.. bu da size alternatif olsun
Kız sanki baklava resmi mi attım :))
Bacımmmm benim çeker gider yerim ama görsel cidden diyette olanları etkiliyor ...
Sen denk gelmedin benim kaptanlığaa101 kataloğu görseli için terör estirmişliğim vardır
Nehirnile yalamalı birşey için kızmıştın değil mi?Casusluk yapıyordum arada?
Bacımmmm benim çeker gider yerim ama görsel cidden diyette olanları etkiliyor ...
Sen denk gelmedin benim kaptanlığaa101 kataloğu görseli için terör estirmişliğim vardır
Aaa öyle mi?? Ben google amcadan öğrendim kendime göre uyarladım azcık..Google Amcaya gerek yok,Lunya taaaa ne zaman diyet yemekleri diye eklemişti.
Konuştukça batıyorum sayın seyircilerKız sanki baklava resmi mi attım :))
Bende Y Yesilelma90 dan öğrendim7.takımın fit hatunları..sem35 arkadaşın tavsiyesi üzerine karnıbahar kısırı yaptım.. doğruyu söylemek gerekirse biraz önyargılı yaptım.. olur mu olmaz mı derken...
Eki Görüntüle 2078497 oldu vallaa... eşime içinde karnıbahar olduğuna inandırmak için yemin ettim.. hiç mi bulgur yok dedi yok.. tarifi için google amcaya bi sorun.. bu da size alternatif olsun
Yaa yarın kızlara fikir olsun diye attım tamam tamam kaçıyorum benKonuştukça batıyorum sayın seyirciler
Hippoooo
Yok ben diyette olmasam da bu saatte ölsem biley yemem korkma kaptancım.. ben miktar olarak sordum yaptığıma değerse yapcam yarın kısır çok severimdeYemiyoruz kuzum. Güzelce uyuyoruz. Ayaklarınız yanlarımızı sıkıştırıyoruz yorganla. Sıcacık uyuyoruz. Bu saatte yemelik dayak var. Ama tadı güzel değil
Sen var yaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnNehirnile yalamalı birşey için kızmıştın değil mi?Casusluk yapıyordum arada?
7.takımın fit hatunları..sem35 arkadaşın tavsiyesi üzerine karnıbahar kısırı yaptım.. doğruyu söylemek gerekirse biraz önyargılı yaptım.. olur mu olmaz mı derken...
Yarın çarşamba..Yok ben diyette olmasam da bu saatte ölsem biley yemem korkma kaptancım.. ben miktar olarak sordum yaptığıma değerse yapcam yarın kısır çok severimde
Kızz sende yapma.. zor kaçıyorum..
Bir bardak su iyi gelir nevom
Aa karnıbahar ödem yapar mı??Yarın çarşamba..
Çarşamba ve perşembe kritik günler
Şişkinlik yapabilecek şeylerin yasak olduğu günler
Ödemden koşar adım kaçma günleri
Yani diyeceğim o ki yarın yapma ve yeme
Şimdi baklava olsa yüzüne bakmam ama kısır dedin miKız sanki baklava resmi mi attım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?