Kısırın taliplileri çoğalıyorKısır mı
Kötü menü olmuşşşMenum
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 adet minik siyah zeytin
10:30
1 portakal
11:30
Yarim mandalina
6 fındık
12:30
1/4 simit
2 kk kaşar
16:00
1 kase yoğurt
18:00
1 bardak tarçınli süt
Floweroflife @MiuLego
Ördeğim ne zaman vazgeçcez börekten acabaaa?Menü
Sabah
Yeşillik
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Peynir
Öğle
Bir kase kabaklı ayran çorbası
Bir tane kalem böreği içinde peynir vardı protein diye yediydim
Akşam
Sebze mücver fırında kabak havuç pırasa
Ayran
@MiuLego mortimWhiteblacklife
Akşam yemeğini ye artık nilişkom ama aaaaaaaMenümü yazayım fırsat bulmuşkeniştahım hiç yok regliden sanırım çok seviniyorum bu duruma @MiuLego @begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe mercimek çorbası + yarım porsiyon taze fasulye
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt - gerçekleşecek başka şansı yok
Kısır var.. aramızda 2 saat var kızz...Ne kadar yakınımKaldı mı kısır
Seni ,Lunyayı sevdiğimden takip ediyordum o bakımdanNeye denk gelirsem artıkın
Flash flash flash listeye önce ben gircem yarışına cuma günüGelsin kapisalim metalarimiz onunla ayni) once listeye ben girecemmmm
Solucan çorbası.. bol proteinli..Ausencia astigmatim ben gozlugum odada kalmis neydi o resim vallahi yesil mercimekli hamurlu corba gordum
Ama o olmadigini bile bile onu gordum
Fırında açma pişiyor.Ben de sana getireyim ve hepsini sana yedireyimKısır var.. aramızda 2 saat var kızz...
Ausencia astigmatim ben gozlugum odada kalmis neydi o resim vallahi yesil mercimekli hamurlu corba gordum
1 haftadır kısır diye sayıklıyorumKısırın taliplileri çoğalıyor
Iyy.. hiç sevmem..Fırında açma pişiyor.Ben de sana getireyim ve hepsini sana yedireyim
Tarif bekliyorum versin bir kazan yapalımAusencia astigmatim ben gozlugum odada kalmis neydi o resim vallahi yesil mercimekli hamurlu corba gordum
Niçun oha kuzum?
Arif olsa çözemez :))
Çay kaldıysa alirim guzel kupalarindan bi tane. Kupayla cay icememde iste su an canim o kupalari istedi
Bindi sini
Oha didim
Ben kaç aydır kaçamak azıcık yiyorum hafta sonları1 haftadır kısır diye sayıklıyorum
Boş gelmek olmaz ne istersen yapar getiririmIyy.. hiç sevmem..
Bence kısır diyetteyken de yenmeli neden yenmesin kiBen kaç aydır kaçamak azıcık yiyorum hafta sonlarıDiyette değilsin yarın kısır yap bizim yerimizede ye canım
Onların işini muhasebesini geliri gideri ben tutuyorum ada o yüzden sıkıntılı bir dönem şuan balığa da zaten işten çıkıp gidiyordu is saatlerinde asla gidemez mumkunu yok çünkü neyse balık sevdası da bitti sukurAnammm masallahne anlayisli hatunlarsiniz ben olsam fitil fitil getiririm baliga giderken sıkıntın yokta simdi mi sıkıntın oldu diye diye
Yok yine ortalarda
Ödem yapıyor korkudan yiyemiyoruzBence kısır diyetteyken de yenmeli neden yenmesin ki
Niçun oha kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?