- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Onların işini muhasebesini geliri gideri ben tutuyorum ada o yüzden sıkıntılı bir dönem şuan balığa da zaten işten çıkıp gidiyordu is saatlerinde asla gidemez mumkunu yok çünkü neyse balık sevdası da bitti sukurAnammm masallahne anlayisli hatunlarsiniz ben olsam fitil fitil getiririm baliga giderken sıkıntın yokta simdi mi sıkıntın oldu diye diye
Tarif bekliyorum versin bir kazan yapalım
nasıl nasıllllGece menusu yediklerim
1 tabak yaprak sarmasi
2 peynirli borek
1 kasede tatli
Hadiiiiiii kapatın bahsi
Şu da şurda dursun
Aklınızda kalan son yemek görseli olarak
Eki Görüntüle 2078500
Sayemizde belki 60 kiloya düşerTarife ne hacet ..yılların mutfak üstadısın ..bi bakışta anlarsın sen malzemeleri ... pişir bolca dağıt sevabına önce deynepten başla
geçenlerde başka bir takım çağrı yaptığında... ben de başlayacağım ama hazır değilm.. hazır olsam gelirim yazmıştı
nasıl nasıllll
Ahhaahhaa evet bazen arkada çalsın yemek yaparken falan rahatlatır bayaOhadan sonra biseyler yaziyodum ben yazamamisim 103 dk gorunce oha dedim ya yanlis anlama :)) muziklerin etkisi vardir inanirim
geçenlerde başka bir takım çağrı yaptığında... ben de başlayacağım ama hazır değilm.. hazır olsam gelirim yazmıştı
Bence yok öyle bişey
Az çok tanıdım
Hande yapmaz
çok üzüldüydüm
Yemek nasıl oldu canım yapınca söylerim demiştin tadını bende yapıcam bir gün..
Yollayam mı kargo ileSayemizde belki 60 kiloya düşer
Aus'um benim damak tadım iyidir tatmadan içeriği tam anlayamıyorum
Iyyyyyyyyyyyyyy
Ausencia astigmatim ben gozlugum odada kalmis neydi o resim vallahi yesil mercimekli hamurlu corba gordum
Ama o olmadigini bile bile onu gordum
nasıl nasıllll
Bence yok öyle bişey
Az çok tanıdım
Hande yapmaz
hemen dinliyom kiHassas narin kaptanım sezen adami icten gebertir be kapa sen onu ben ikimize calayım bunu olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?