- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348

@MiuLego bunu bi kenara yaz @Ahu060812 dan önce listeye girecemmmmmm ... ahuya ahanda böyle el sallayacam![]()
Ahahahaha hepinizden once ben giriyormusum listeye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@MiuLego bunu bi kenara yaz @Ahu060812 dan önce listeye girecemmmmmm ... ahuya ahanda böyle el sallayacam![]()
Baktım topige bir deli lazım kendimi feda ettimÇok uykum gelmişti mune , senin gibi ikndiye kadar fosur fosur uyumuyorum ben![]()
öpüldün ...
yiyorum vero zatensen şimdi doğumdan eve gelince kaç kilosu gitti aldıklarından bi de hele bana
cinsiyet kesin değildi geçen ay kıza benzetti , bu ay daha gitmedim.
ben pammık gibi oldum da sen sabah işkencelerine başlamışsın![]()
Hic beni anlamadıniz
efseeeeerrrrr
sen de mi![]()
Hayır zaten olmayacak da demeyeceğizTamam canim miuşumm benimtamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyo
hayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi
Hihyahahahaha bu iştahla nabacağuk acabaaaDiyet değil de şeker orucu yapıyorum. Ama şekersiz olan herşeyi öküzlemesine yiyorum![]()
Vücut mu? Cümle alem şok olduk burada ausyok yok benim uyku ile aram yok ... 4 saat yetiyordu bana ..yine yeter ..
tamam el atıyorum
bende görümcemdeki artıdan beri sabitimbi şok istiyormuş demek vücut
bak hatırlayınca bile tüylerim bi diken diken oldu![]()
Ay ne güzel habeeeer aynen devan yakamozGünaydın Kızlar
Gececiler sohbetinize bayıldım oku oku bitmedi ama enerjiniz süpermiş maşallah
Bu arada gerçekten çok sık atıştırdığım için baskül oynamıyormuş bu sabah çok güzel uyandım![]()
Ayyy ksin çoook seveceğim bişey he afiyet olsun adacımmmSağol canım..
Bende yememistim resmen yemeden aserdim buna..
Muhallebi gibi tadı.
Yada asureyi düşün yogun kıvamlı öyle bi tadı var..
Ama şeker yok![]()
![]()
Tamam yazdım yazdım bi köşeden izliyorum@MiuLego bunu bi kenara yaz @Ahu060812 dan önce listeye girecemmmmmm ... ahuya ahanda böyle el sallayacam![]()
Ece aynen yahu tamamen destekliyorumKiz eflal 25dk sadece sert spor olsa ne olur ilac ilac kendine inanamayacan o derece diyorum gel senle beraber yapip birbirimizi etiketleyelim kollara super ya gecen sene olmayan pardesum cok rahat bak
Herkul kollari gibiydi mecburen sal aliyordum simdi bakip bakip mutlu oluyorum eflallll 30güncuk @eflalim
Ay hiç bilmiyorum feylesof da kilo al diyip duruyorHayır zaten olmayacak da demeyeceğiz
Allah en foğru zamanda verecek ki cocom
Çooook da güzel bir anne olacaksın sen
Hihyahahahaha bu iştahla nabacağuk acabaaa
Vücut mu? Cümle alem şok olduk burada aus
Ay ne güzel habeeeer aynen devan yakamoz
Ayyy ksin çoook seveceğim bişey he afiyet olsun adacımmm
Tamam yazdım yazdım bi köşeden izliyorum
Ece aynen yahu tamamen destekliyorum![]()
çok sıkıcı bir gün
çok sıkıcı bir gün
Sana benim dikiz aynamdan bakan gözler kör olsun.
Abla nolur sakin ol daha çok gençsinSana benim dikiz aynamdan bakan gözler kör olsun.
anam yapardı incir uyuşturması deriz biz de.Arada yaparım tabi şekerli.Diyetteyim yapamıyorum bu ara.şekersiz denesem mi acep @MiuLego ne derki acepKizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642