Atara atar gidere gider heamaaaaaaaaaaaaan sende desene ben 500 derim 800 veririm ..üstü kalsın derim
bende çok severim kalem kitap almayı bide defterRoman aldım
Kırtasiyeden kalemler aldım
Kırtasiye aşkım beni batırıyor rıza babaa
Olsun ki sanki de 15 ine birkaç saatlik zenginliğime ne kaldı ki sanki
amaaaaaaaaaaaaan sende desene ben 500 derim 800 veririm ..üstü kalsın derim
Sabah10:00(limonlu su)
Yağsız kıymalı yumurta
Yarım kk peynir
Yeşil sarımsak
Dom.sal.
1,5 kepek ekmeği
Pekmez(yarım ekmeğin üzerine sürülmüş)
Öğlen yok
Ara15:00
3 çilek
Bir mandalina(küçük)
Kayıslı biberiyeli çay
Akşam18:00
Sebzeli tavuk sote
Bir kaşık pirinç pilav
Cacık bir kase
Bol salata
Su:1.5 lt
Spor:100 mekik
45 dk leslie 3 mil
30 dk jillian lvl2
Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt
@MiuLego
Yahu bir de anlamadım, bugün tartılayım dedim bi baktım 60,5 yuh olamaz artık hiç mi vermemişim dedim birdaha çıktım tartı 59,4 gösterdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, sonra da inatla 59,4 gösterdi ama o zaman niye 60,5 ??
kaşık ucuyla baktım ausum çok almadım m etme tartı gününe yakın hiç artı çıkasım yok inş çıkmam çıkarsam çok üzülürüm1 kaşık pirinç pilavı yerine ... 1 dlm tb ekmek olsaydı .... mesela di miii ?
spor
Sabah10:00(limonlu su)
Yağsız kıymalı yumurta
Yarım kk peynir
Yeşil sarımsak
Dom.sal.
1,5 kepek ekmeği
Pekmez(yarım ekmeğin üzerine sürülmüş)
Öğlen yok
Ara15:00
3 çilek
Bir mandalina(küçük)
Kayıslı biberiyeli çay
Akşam18:00
Sebzeli tavuk sote
Bir kaşık pirinç pilav
Cacık bir kase
Bol salata
Su:1.5 lt
Spor:100 mekik
45 dk leslie 3 mil
30 dk jillian lvl2
Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt
@MiuLego
Peyniri cok seviyorum 1 yk lor peynir koydum tabaga baktim az oldu azcik daha aldim o yuzden 1.5 dilim diye yazdim cokmu olmus kiii
hepsini anlarım da peynir neden 1.5
Sende de oluyor mu Yani? Bu elektronik tartılar bir garip, tartıyı oynatmıyorum, yerini değiştirmiyorum 1.1 kilo nasıl farkeder anlamadım, en iyisi ya hiç tartılmayacağım ya da eski tartılardan alacağım. Ya da sadece mesurayla ölçerim önemli olan o zatenBen de 2-3 kez tartiliyorum sabitledigi rakamı aliyorum
Peyniri cok seviyorum 1 yk lor peynir koydum tabaga baktim az oldu azcik daha aldim o yuzden 1.5 dilim diye yazdim cokmu olmus kiii
Sende de oluyor mu Yani? Bu elektronik tartılar bir garip, tartıyı oynatmıyorum, yerini değiştirmiyorum 1.1 kilo nasıl farkeder anlamadım, en iyisi ya hiç tartılmayacağım ya da eski tartılardan alacağım. Ya da sadece mesurayla ölçerim önemli olan o zaten
Kuzum daha 15 gün önce aldım yeni tartı pili de yeni. Neyse ben 60,5 olarak düşünmek istiyorum olduğumdan fazla göstermesi az göstermesinden daha anlamsız..Hemen kızma pilini değiştir
görüciiizzz
Teşekkür ederim canımİşte bu be harikasın Triplim megim dönüşün muhteşem
Bence cumayı bekleme canım. Çünkü en azından biraz ateşinin düşmesi lazımdı.İyi değil ada ateşi hiç dusmuyor sabah 40 gorduk zor dusurdum cumaya kadar dusmezse başka doktora goturecegim
Bu mesajı sonradan gördüm o zaman bekleyeceksin bakarsın yarına toparlanır hemen inşallahDoktor 3 gün antibiyotik etkisini gösterir demiş canım.onun için bekliyorum sabah kucakladim goturuyordum son anda vazgeçtim bakalım ne olacak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?