Ayyy aynenn ben de çok severim kırtasiyeleri..Aynennn
Keşke kırtasiye tükkanım olsaydı :)
Kuzum daha 15 gün önce aldım yeni tartı pili de yeni. Neyse ben 60,5 olarak düşünmek istiyorum olduğumdan fazla göstermesi az göstermesinden daha anlamsız..
Kızmadım pardon öyle geldiyse :)
Ama karar verdim Cuma’dan Cuma’ya tartılırım bundan böyle
Canım bence de biraz kafanı toparlaman lazım. Yavrun hemen iyileşirde aramıza dönersin inşallah.Arkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum
Oyyy kuzucuk neleri iclerine dert ediyorlar.. tlc deki agir yaşamları izlerken bazen kızımda denk geliyor cikolata yemiyelim yoksa boyle oluruz diyor.. ama sucuklu tost yiyebiliriz o bisey yapmaz diyor.. sucuklu tostu cook seviyor onu zararsiz tayin etmis6 yaşında bı oglusum var yazık biraz önce diyorki büyüyünce senin için kilo aldırmayan bademli çikolata yapıcam diyor çok sevdiğimi yiyemedigimi bildiği ucin
Keşke olsa.. kaju benim kırtasiye dükkanım olsa hiçbirini de satamazdım he.. kıyamazdım kiAyyy aynenn ben de çok severim kırtasiyeleri..
Dükkan açmak istesem kırtasiye açardım. Ya da nalburiye dükkanı ya da baharat dükkanı.
:)
Oy yesinler onu kıyamam he heee içine dert olmuş ya:)6 yaşında bı oglusum var yazık biraz önce diyorki büyüyünce senin için kilo aldırmayan bademli çikolata yapıcam diyor çok sevdiğimi yiyemedigimi bildiği ucin
Keşke olsa.. kaju benim kırtasiye dükkanım olsa hiçbirini de satamazdım he.. kıyamazdım ki
Oy yesinler onu kıyamam he heee içine dert olmuş ya:)
Canım Rabbim şifalar versin. Inşallah çabucak atlatırsınız. Rabbim yardımcın olsunArkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum
6 yaşında bı oglusum var yazık biraz önce diyorki büyüyünce senin için kilo aldırmayan bademli çikolata yapıcam diyor çok sevdiğimi yiyemedigimi bildiği ucin
Sizin kuzuya bir de kilo aldırmayan çikolatalı kurabiye siparişi versek olur mu :) :) :)6 yaşında bı oglusum var yazık biraz önce diyorki büyüyünce senin için kilo aldırmayan bademli çikolata yapıcam diyor çok sevdiğimi yiyemedigimi bildiği ucin
Bugün bir halt yedim
Kendime ne edeyim bilmiyorum
Hep alarmın yüzünden
Ne güzel oruç tutacaktım ben
Spor yapıcam gece yine
Ya varya sayıyorum kendime
Burdaym kuzum uyuyordum yeni uyandimnar_cicegim nerelerdesiinhuuuuuuuu
Halt yedim derken kacamak mi yoksa sirf oruc tutamadin diye miBugün bir halt yedim
Kendime ne edeyim bilmiyorum
Hep alarmın yüzünden
Ne güzel oruç tutacaktım ben
Spor yapıcam gece yine
Ya varya sayıyorum kendime
hiç yoksun amaBurdaym kuzum uyuyordum yeni uyandim
bu hikayeyi bir kitapta okumuştum.. o zaman da çok etkilenmiştim.. yine yazınca tüylerim diken diken oldu.. yazıp hatırlaan ellerine yüreğine sağlık deynepimBir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
İnancını hiç kaybetme,duanı bırakma canım...
şimdi nasıl oldu berna oğlun? geçmiş olsunKizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?