Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Himmm pil yeniyse evet tartı sıkıntılı olabilir. Benimki gramlık oynuyor sadece

Canım bence de biraz kafanı toparlaman lazım. Yavrun hemen iyileşirde aramıza dönersin inşallah.

6 yaşında bı oglusum var yazık biraz önce diyorki büyüyünce senin için kilo aldırmayan bademli çikolata yapıcam diyor çok sevdiğimi yiyemedigimi bildiği ucin
Oyyy kuzucuk neleri iclerine dert ediyorlar.. tlc deki agir yaşamları izlerken bazen kızımda denk geliyor cikolata yemiyelim yoksa boyle oluruz diyor.. ama sucuklu tost yiyebiliriz o bisey yapmaz diyor.. sucuklu tostu cook seviyor onu zararsiz tayin etmis

Ayyy aynenn ben de çok severim kırtasiyeleri..
Dükkan açmak istesem kırtasiye açardım. Ya da nalburiye dükkanı ya da baharat dükkanı.
:)
Keşke olsa.. kaju benim kırtasiye dükkanım olsa hiçbirini de satamazdım he.. kıyamazdım ki
6 yaşında bı oglusum var yazık biraz önce diyorki büyüyünce senin için kilo aldırmayan bademli çikolata yapıcam diyor çok sevdiğimi yiyemedigimi bildiği ucin
Oy yesinler onu kıyamam he heee içine dert olmuş ya:)

Canım Rabbim şifalar versin. Inşallah çabucak atlatırsınız. Rabbim yardımcın olsun

Bademli miiiii en en en birinci sevdiğimmm... bi tane alman çikolatası vardı sevdiğim iyiki evde yok olsa kesin dayanamazdım

bu hikayeyi bir kitapta okumuştum.. o zaman da çok etkilenmiştim.. yine yazınca tüylerim diken diken oldu.. yazıp hatırlaan ellerine yüreğine sağlık deynepim
şimdi nasıl oldu berna oğlun? geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…