Nasıl oldu canim oğlun?Tam geleik diyorum bi uyandi oglum anca uyudu bi saatte
Yok mu arttiran ne ettin ya tırsìngen
Hahahahahahahahahaha ay me guldum
Hani ececiydin alttan alta mortimi fişekliyon
Evet canim ilkez morti oldukama ilk ben listeye girecem
Atesi düşmüştü epey keyifliydi ama yattiktan sonra huysuzlandi sanki yukseliyo gene takipteyimNasıl oldu canim oğlun?
Canim olmadi sende yatarken bi calpol ver rahat uyur.. hemde azcik sende uyursun calpol hem ates hem agri keser...Atesi düşmüştü epey keyifliydi ama yattiktan sonra huysuzlandi sanki yukseliyo gene takipteyim
Atesi düşmüştü epey keyifliydi ama yattiktan sonra huysuzlandi sanki yukseliyo gene takipteyim
Simdiki kilolari neki acep ? Cok seymi istedimada81 67.6 'ya
Ahu060812 67'3 e
Bonus 98' e
kelebekolacam 69.2'ye
Nare83 63.6 'ya illlllkkkkkkkkkkk kim varacak ve listeye girecek
Olur mu hemsom gözlerimiz ariyor seni pemmis yazilariniGaliba daha beni istemezler dedim
Simdiki kilolari neki acep ? Cok seymi istedimhesap kitap yapiyorum
Çok üzüldüm anneciğin için çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sizlere bağışlasın
nar_cicegim Allah acil şifalar versin annene tez iyileşir inşallah Allahım esirgesin
Çok tatlılar canım bizimkinde ekmeği kacursa hemen diyorum oğlum ağır yaşamları gornedinmi
Ayyy benimde en sevdiğim elbet bir gün buluşacağız
Bu hep böyle yarım kalmayacak
Şarkı bile söyledim çikolata ya
Tamam canım söylerim onuda hayallerine katsin
Gel hadi yine yarisalim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Canım annene acil şifalar diliyorum
Rabbim analarimizi başım zdan eksik etmesin inşallah
Sagolun kizlarnar_cicegim annene geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Cuma gunu netlesir bakalim kim daha yakincanım ilk sayfa güncel değil bilmiyorum ... ama kelebek tartılmamış , almış .... bonus 99 ların ucunda .. banuyu biliyoruz ... ahu kapalı kutu
Canim hastaligi ne ? Mutlaka bi sifa vardir .Sagolun kizlar
Allah sifa bekleyen her hastaya sabir ve saglik versin insallah
Rektum ca idi o bitti akcigerinde cikti.Canim hastaligi ne ? Mutlaka bi sifa vardir .
KızAusencia kapalı kutu değilim geçen yazmıştım Cuma günü regl öncesiyim 70.6 en azından geçen regl öncesi 71.3 tü gelişme var ellam
Anladim canim insallah oda biter gider... akcigere iyi gelecek destekleyici besinlerden bol bol yese dr onerdigi var mi ...tekrar cook gecmis olsun...Rektum ca idi o bitti akcigerinde cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?