Hee sporum güzel oldu bugün
çok merak ediyorum cuma tartını pınaaaarrrrr
menü güzel sucuk yeme yarın ödem yapacak tuzlu herşeyden uzak kal emi
menü çok iyi spor isebir hrika dostummmmmmmmmmmmmmmm
Canimm cook gecmis olsun Rabbim sifa versin insallahh
görmez miyim
gözlerim yaşarıyr böyleeee
içim gıdıklanıyor
maşallah diyip az da kıskanıp beğeniyom resimleri:)
etmez tabi rahat.. şimdi gözünün önünde birkaç gün de olsa.. ara uzak mıydı? kaç saat? başka kardeşin var mıydı?
nar_cicegim tatlım Rabbim şifa versin inşallah.. çok geşmiş olsun :)
Sagolun kizlar Allah kimseye dert vermesin.Canım çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Allah yardımcısı olsun
Ondan anlıyolar bazen bağırmak gerekiyoAhhh ahhhh bilirim iki bagirip ortalığı havaya kaldirinca arayisa giriyor benimki.....
neler gömdün dökül bakalım triplim
Çok bişey değil ama yapmamam lazımdıHalt yedim derken kacamak mi yoksa sirf oruc tutamadin diye mi
Çok üzüldüm anneciğin için çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sizlere bağışlasınAnnem tedavi goruyor ya kuzum. Kemoterapi aliyor uzun zamandir. Son bir haftadir da agir gecti baya. Evde tek basinayken bayilmis, uyandigimda cirpiniyordum yerde falan deyince cok uzuldum ciktim geldim. Benim kuzu da uzun zamandir hep hasta oluyordu gelemiyordum, cunku hasta biriyle ayni ortama giremiyor annem. Neyse oyle aniden karar verip toplandim geldim iste. Ne saclari kalmis, ne kaslari...
Bu hastaliktan bi kurtulsa artik, cok yipratti
bugn hangi dizi vardı
azcık ayakları uzatıp kahvemi alıp dinlenme vakti
gelicez heralde yine.. özlemek kanımızda var
Akşam akşam yine artıdayım kaptan çok moralim bozuluyor neyi yanlış yapmış olabilirim dün akşam bu saatlerde şu halimden bir kilo daha azdım şimdi fena sabah ki tartıya da yansıyacak bu bu hafta bi buğday tanesi yol alamadım hatam ne ki leblebiyi bıraktım son kalmıştı bugün onu o yüzden yedim kahvaltı çok mu oluyor onumu azaltayımo haşlama but yanına salata ne de güzel giderdiiii
çok güzel menü canım.. akşamı da hafif ve erken kapatmışsın.. baya beğendim..
peki ya hiç bahsetmediğin spor????
leblebiye hiiiç gerek yoktu yakamoz.. onun yerine yoğurt yiyeydin ya mis gibi..
ama güzel menü beğendim ben afiyet olsun canısı
aradaki ceviz çekirdek miktarını merak etmedim değil..
tavuk sote mi? kızartma mı (değildir eminim öyle bi hata yapmazsın) fırında mı?
menü çoook güzel.. elbette ki temz kalacaksın fatmam bugün çarşamba cumaya çooook az kaldı
peki ya spor???
vücudu temizleme menüsü heee
şinitzel yağda ?
hatice bugün çarşamba?
sana sorasım geldi..
kuru fasulye ve kapuska yeme günü müydü?
ya da seni şişirmediğine çok eminsin. Başka birşey gelmiyor aklıma.
spor gayet iyi
o neydi gızzzzzzzzzzzzzzzzz
-500 değil bu menüler bize -1000 geitirir yahu
eflalin detoks menüsünde bugünnnnnnnnnnn
spora ba yıl dımmmmmmmmmm
wuhuuuuuuuuuuuuu spora bak heleeeeeeeeeeeeeeee
ada galiba evet sen gireceksin ilk listeyemenü de şahane
vallaha yine kalem etekay kalem börek görücem korkusu sardı beni menüde.. ama yok
ne güzel menü olmuş o öyle ördeğim portakalım yahu
yürüyüşe bi spor daha eklesen aslında
bak heleee
o1 kaşık pilav ne kadar da eğreti duruyor menünde farkında mısın?
tadını aldın desek yoooooooooo
doydun desek yooooooooooo
nefsin köreldi desek yooooooooooo
bak atım onu imdi menüden.. HA Rİ KA menü beeeeeeeeeeeeee
sporuna bayıldım yahuuuuuu
Oyyy kuzucuk neleri iclerine dert ediyorlar.. tlc deki agir yaşamları izlerken bazen kızımda denk geliyor cikolata yemiyelim yoksa boyle oluruz diyor.. ama sucuklu tost yiyebiliriz o bisey yapmaz diyor.. sucuklu tostu cook seviyor onu zararsiz tayin etmis
Bademli miiiiien en en birinci sevdiğimmm... bi tane alman çikolatası vardı sevdiğim iyiki evde yok olsa kesin dayanamazdım
Sizin kuzuya bir de kilo aldırmayan çikolatalı kurabiye siparişi versek olur mu :) :) :)
Aşkın kabul edildi
O kadar havaliyim değil mi
Haydar demesek mi, malum
Aaaaaa gerçekten beni geçmişin
Vallaha şoktayim beni geçmiş tontiş deynep, kolasi ekmeğini elinden almışlar
Kız tontiş ablam, doymadın yenilmeyetüm kilomu senin sayende vermiştim
Sana ayan mi oliyor ne oluyor.
Hastayim hasta hastayiz ailecek.
Yapilacak seyleri etiketleyip yazarsaniz caydir karisimdir kendi ustumde itina ile denenir. Muccckkkkk hasta mucku
Annem tedavi goruyor ya kuzum. Kemoterapi aliyor uzun zamandir. Son bir haftadir da agir gecti baya. Evde tek basinayken bayilmis, uyandigimda cirpiniyordum yerde falan deyince cok uzuldum ciktim geldim. Benim kuzu da uzun zamandir hep hasta oluyordu gelemiyordum, cunku hasta biriyle ayni ortama giremiyor annem. Neyse oyle aniden karar verip toplandim geldim iste. Ne saclari kalmis, ne kaslari...
Bu hastaliktan bi kurtulsa artik, cok yipratti
Yok mu arttiran ne ettin ya tırsìngen
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam fatma hiç tartıldın mı ?
bence sen 2 kg ya yakın vereceksin bu hafta heeee
ecemavi fatma coştu diyim ben sana
Hani ececiydin alttan alta mortimi fişekliyongünden güne değerleniyorsun fatma ben ne yapayımmmmmmmm
canım yaşını tam da bundan sordum , dişleri ile ilgili ateş olabilir .
Hııı anladıııımmm hani dizlerdeki gibi en can alıcı en maksimum yetenekleri özetlere koydun gerisi vasat yaniSen bendeki yetenekleri bi bilsennnnnnn bu gördüklerin ozetler canim
Yok kız aklımda bir tek sen bir tek sennn vardııınnPatatesli omletten bolca yiyeydin
Evet canim ilkez morti oldukAyada81 biz senle ilk kez morti oluyoruz demi..niye daha önce yapmadık ki.valla motivasyonum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?