Eeee yok artik 68 hayattaaaa yok yok uykularimi kacirtmayin.. ay olabilir mi kiii niye oyle dedin niye niyekapalı kutu derken bu hafta birden 68 im dersin sen belli olmaz baabında
Sagol canim.Anladim canim insallah oda biter gider... akcigere iyi gelecek destekleyici besinlerden bol bol yese dr onerdigi var mi ...tekrar cook gecmis olsun...
Eeee yok artik 68 hayattaaaa yok yok uykularimi kacirtmayin.. ay olabilir mi kiii niye oyle dedin niye niye
Hemen uyandi uyumadi zaten..simdi verdim calpol inşallah uyicak.Canim olmadi sende yatarken bi calpol ver rahat uyur.. hemde azcik sende uyursun calpol hem ates hem agri keser...
Demeeee dizleri vuran adaahu çabuk atıyor geleni ama kaçamak yapmazsa .. regl şişi ile de tartılmış .. görür görür 68.9 görür sanki
Demeeee dizleri vuran ada..... nerelere gidem
Tamam o zamanOlur mu hemsom gözlerimiz ariyor seni pemmis yazilarini)
Benim kizim ilac icmezdi daha kasigi gorurgormez kusardi.... mecbur fitil verirdik bebekken... sonra birde gectigimiz aylarda hasta oldu yine surup verdik direkt kustu bilerek kendi yapiyor... bizde hastaneye goturduk serum takildi... simdi mecbur pasalar gibi surubu içiyor serum almamak icin... hiimmm cok tatliymis diyor bideHemen uyandi uyumadi zaten..simdi verdim calpol inşallah uyicak.
Iste buuuu
Tamam o zaman
Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsın
Gözümsün boyle de isteeeeamaaaaaaaaaa kaçamaksız dedim ben ...
ahu kaçamak yapıyor ki
Tamam o zaman
Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsın
Ayyy benimde en sevdiğim elbet bir gün buluşacağız
Bu hep böyle yarım kalmayacak
Şarkı bile söyledim çikolata ya
ahahahahah senelerce teyzem almanyada idi .. 4 kuzenim var .. en küçüğü bile 10 yaş büyük benden ...Millet alamanyadaki teyzesiyile siz gelin yeter der bende bademli çikolatasız gelmeyin diyorum
Çok kızdım kendime kiAfiyet olsun canim. Ben yazsam kovar @MiuLego. Sen böyle mi kilo veriyorsun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?