ada81 67.6 'ya
Ahu060812 67'3 e
Bonus 98' e
@kelebekolacam 69.2'ye
Nare83 63.6 'ya illlllkkkkkkkkkkk kim varacak ve listeye girecek
Hııı öylemi diyosun..kaçamaksız diyosun kaçamak yaptım mı la ben 3 gün diyet 4 gün serbest modundayım la harbiden yoksa yazın bilinç altıma altıma işledin mi sen bunu yaakapalı kutu derken bu hafta birden 68 im dersin sen belli olmaz baabında
Hahh hazır Ada tırnaklarını yerken sporumu bildireyimEeee yok artik 68 hayattaaaa yok yok uykularimi kacirtmayin.. ay olabilir mi kiii niye oyle dedin niye niye
İyi akşamlar canımcım.Iyi aksamlar
Mortilik çok iyi geldi sanaHahahaytttt ben varken siz zor olursunuz ben olacam en çalışkan ben olacammm legene suda koyacam yuzecemde
Kakaolu kek yaptım yirminBenim 9 un endamina bak onca 6 nin arasinda
normal istiyorum canom ... ben pek öyle bıırt diye doğuramıyorum daçatım dar ... ama yusufta da normal için diretmiştim dr a .. şimdi de öyle istiyorum ...
gel gör ki miyomum çıktı ya benim... onu doğumda almak isteyecek dr ... büyüyor çünkü .. eee o zaman sezaryan diyecek ..
bende miyom kalsın diyeceğim
Benim oğlum da çok zor oldu doğumum ama kızımda yarım saat sürmedi bile
İnsan bebek görünce hevesleniyor dimi
Nerde hani hani
Aslan mortim beee tabikide bana kek verecuk baska napacakKakaolu kek yaptım yirmin
Browni gibin oldu valla
Evet baslamaliydim bi yerden oda ahuyaaa denk geldi motivasyonum tamMortilik çok iyi geldi sana
Ben yiyemiyom bari sen yiAslan mortim beee tabikide bana kek verecuk baska napacak
İyi akşamlar canımcım.
Ne zaman başlayacaksın oruca bonusum?
Hııı öylemi diyosun..kaçamaksız diyosun kaçamak yaptım mı la ben 3 gün diyet 4 gün serbest modundayım la harbiden yoksa yazın bilinç altıma altıma işledin mi sen bunu yaa
Hahh hazır Ada tırnaklarını yerken sporumu bildireyim
55+20 dk eliptik 300
Jillian 100
250 ip 50
Toplam 450 puannehirnil111
Ben girecem tabiiii ahuya da yazik 2. De o girsin... ayyy ne kadar iyi biriyim
Yarın son yazılı canım bitti çok şükürnevoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
annem güzel annem kızların derslerine ara ver de miu na bak hele özlemiştir belki la kim bilir Nevreste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?