Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Nana naber la Nefs nananis miydi neydi lunyanin eski adi yanlis yazmista olabilirim kufur gibi olmadi dimi nananı der gibi :d
Nananais

N Nana guzel ama haa yesilli bi resmin vardi niye yok simdi hem nerdesin sen karabatak gibi :))
Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım

Bilirimm bilmez miyim
Himmm azcuk almissin galiba
Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar börekler ye babam ye

Amin nefsim aminnnnnnnn kızım sonunda iki loa bile olsa yediya o bile mutlu olmama yetti sadece 3 gündür emiyordu bende nerde bulgur irmik soğan yemekten sismistim bugün yedi bende rahatladim biraz
Emiyor olması guzel canım daha çabuk toparlanir..
Senin sismen geçici biliyorsun zaten..

Nananais

Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım

Wifi verelim lunyaya cok zekiyimdir lunya kimin aklina gelirdi wifi baglatmak

Emiyor olması guzel canım daha çabuk toparlanir..
Senin sismen geçici biliyorsun zaten..
Valla abla kalıcı olsa da şuan umramda değil çünkü emmekten gogsumun uçları yara oldu olsun diyorum çünkü ağzına tek lokma surmedim 9 aylik tek süt yetmez biliyorsun bende nerde ne varsa yedim ciss coss değil belki ama süt yapacak ne varsa bol bol yedim

Nananais

İşte spor yapiyorsun diye fazla almamissin...
Mucize senin ki çok güzel olmuşsun maşallah.
Bakk hatırlıyorum da arkadaşlara falan da gostermistim resimlerini..
İlham kaynağı gibi biseysin yanii

Hahh işte onu demek istedim o iyi olsunda..
Yaralar da pek bii acir kuzum ama işte katlaniliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…