Geçer canım merak etmeYarın cuma eksinin bol olsun arkadaşlar daha akşam yemeği yemeye fırsat bulamadım birazdan yiyeceğim neyse geçecek bu günler de sabir
Amin nefsim aminnnnnnnn kızım sonunda iki loa bile olsa yediya o bile mutlu olmama yetti sadece 3 gündür emiyordu bende nerde bulgur irmik soğan yemekten sismistim bugün yedi bende rahatladim birazGeçer canım merak etme
Nananais
Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım
Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar börekler
Bilirimm bilmez miyim
Himmm azcuk almissin galiba
Kiz sen anaokul ogretmeni olaydın yaaa super tasarimlarYarın yerli malı etkinliğimiz var...Otantik birşeyler tasarlıyoruz.Kostümler,kasalar,sepetler vs..Öyle pasta börekli değil sadece ben kurabiye ve börek yapacağım...
O yüzden yine çok işim var...
Bir de bugün böyle süsler yaptım
Eki Görüntüle 2079382 Eki Görüntüle 2079383
Emiyor olması guzel canım daha çabuk toparlanir..Amin nefsim aminnnnnnnn kızım sonunda iki loa bile olsa yediya o bile mutlu olmama yetti sadece 3 gündür emiyordu bende nerde bulgur irmik soğan yemekten sismistim bugün yedi bende rahatladim biraz
Nananais
Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım
Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar böreklerye babam ye
Valla abla kalıcı olsa da şuan umramda değil çünkü emmekten gogsumun uçları yara oldu olsun diyorum çünkü ağzına tek lokma surmedim 9 aylik tek süt yetmez biliyorsun bende nerde ne varsa yedim ciss coss değil belki ama süt yapacak ne varsa bol bol yedimEmiyor olması guzel canım daha çabuk toparlanir..
Senin sismen geçici biliyorsun zaten..
İşte spor yapiyorsun diye fazla almamissin...Nananais
Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar böreklerye babam ye
Wifi verelim lunyayacok zekiyimdir lunya kimin aklina gelirdi wifi baglatmak
aranızı bozalım o zamanÇok severim şekeri tatlıyı ama mecburen kullanmıyorum.çok isterdim ben de şekerle aram olmasın ama malesef
Valla abla kalıcı olsa da şuan umramda değil çünkü emmekten gogsumun uçları yara oldu olsun diyorum çünkü ağzına tek lokma surmedim 9 aylik tek süt yetmez biliyorsun bende nerde ne varsa yedim ciss coss değil belki ama süt yapacak ne varsa bol bol yedim
Uykusu gelmiş uykusu, bakmayın biz
Çok acıyor 8 tane disi aynı anda çıkıyor bademcik varmış üstüne orta kulak iltihabı olsun yinede ne yapalım bunuda şükürHahh işte onu demek istedim o iyi olsunda..
Yaralar da pek bii acir kuzum ama işte katlaniliyor..
Bonusum tartı ne diyor merajtayimAvea cekmiyo diye anneme turkcel aldilar daha iyi cekti seninki niye oyle cok sinir bozucu bilirim
Teşekkür ederim kuzu, daha iyisi sizin olsun inşallah
İşte spor yapiyorsun diye fazla almamissin...
Mucize senin ki çok güzel olmuşsun maşallah.
Bakk hatırlıyorum da arkadaşlara falan da gostermistim resimlerini..
İlham kaynağı gibi biseysin yanii
Baz istasyonu kaldırılmış, Bursa'nın merkezinde oturuyorum düşün yani , faturalı olduğu içinde gecemiyorum başkası na, Allah'tan 25 inde sonAvea cekmiyo diye anneme turkcel aldilar daha iyi cekti seninki niye oyle cok sinir bozucu bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?