canımm hazırla servisiyle dolaba koy buzluğa deil altına bişey olmaz dondurup çözdürürsen sulanır tabakda
cumadan mı yapsam o zaman?aslında cuma günü yapacağım çok şey var diye,ne kadar son güne bırakmasam kardır diye düşünüp,öceden yapmak istedim.mesela bugün yapayım dedim.yarın günüm var,perşembe temizlik var,cuma hazırlık var.sıkışmayayım diye düşündüm ama sulanır mı diye de düşündüm.dün de bir komşum demez mi ertesi güne kalınca tadı değişiyor,güzel olmuyor
cumartesi günü de yapacağım şeyler olacak canım.yetiştiremem.en iyi ihtimalle cumadan yapayım bari napiim.sağol canım
başka ne yapacaksın?
kızlar bişi sorucam.cumartesi günü kızımın doğum günü partisi için şu havuçlu toplardan yapıcam,hani yalancı cezerye de deniyor ya onlardan.daha önce hiç yapmadım,çok yedim de yapmadım.nceden yapıp buzluğa atsam o gün çıkartsam,çözdürüp servis tabağına koysam nasıl olur?ya da top şekli vermeden yoğurulmuş haliyle buzluğa atıp,o gün çıkartıp çözdürsem ve şekil versem? hiç deneyen var mı böyle bir şeyi?
diğer tarafa yazdım ama buraya da yazayım canım
*mini kumpirler
*zeytinli poğaça
*peynirli poğaça
*kıymalı börek
*patatesli çıtır börek
*misket köfte (hazır paket)
*cips (hazır paket)
*tavuklu makarna salatası
*meyve tabağı
*havuçlu toplar
*kokostar kurabiye
*bisküvili muhallebi
*doğum günü pastası (hazır sipariş)
*mini kumpirler
*zeytinli poğaça
*peynirli poğaça
*kıymalı börek
*patatesli çıtır börek
*cips (hazır paket)
*meyve tabağı
*havuçlu toplar
*kokostar kurabiye
*bisküvili muhallebi
*mini kumpirler
*zeytinli poğaça
*peynirli poğaça
*kıymalı börek
*patatesli çıtır börek
*cips (hazır paket)
*meyve tabağı
*havuçlu toplar
*kokostar kurabiye
*bisküvili muhallebi
tamam canım öyle yapıcamcuma günündne yapıp streç filmle folyalarsın dolaba koyarsın hiç bişey olmaz ama buzlukta olmaz
ohhhh beeeee heyttt yavrimmmm menüye bak bunları görünce artı 2 kilom aklıma geldi başıma ağrı girdi
menü çok güzelmiş valla millet bayram etcek ben bu mönüde kendimi zor idare ederimmmmm
beni de davet etsene...ağzımın suyu aktı vallahi... süper menü...
havuçlu toplar çok zor değil tatlım cumadan yap at dolaba...
selam kızlar,nasılsınız ?ben çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum herşeyden tiksiniyorum allah yardımcım olsun bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür, giremiyorum çünkü başımı kaldıramıyorum aklım sizde hepinizi öpüyorum....
İnş bende görürüm o günleri.İnsan çok mutlu oluyor.İnş 38 bedene kadar devam etmeyi düşünüyorumkızlar bugün gittik kocişle kışlık kabanımı aldım baya uyguna buldum bedenleri kalmadı diye ucuza veriyolarmış :)
sonracıma bi tane etek aldım şu balon eteklerden kışlık ara boy çok hoşuma gitti kasaya gittim 20 tl yazıyo üstünde 10 a düşmüş tabi ben bi sevindirik oldum
birde en güzeli 40 beden etek aldım bol oldu kalıpları büyük herhalde ama yinede acayip motive etti beni 50 52 beden giyen ben artık 40 giyiyo çok şükür
birde kızlar kaç zamandır pentinin bi çorabını arıyodum o modeli bulamıyodum onuda buldum aldım
ben aaa buldum dedim reyon görevliside bana gülmeye başladı dedim kaç zamandır arıyodum da eccik manyaklık var sanırım bende
cuma günüde yengemle pazara gidicez ordanda bi üst bi çanta birde eşarp alırsam bayramlıklarım tamam olacak
topiği ben kapatıyorum bugün
gideyim kremleneyimde yatayım yarın temizlik günüm dip köşe gireyim haftayada bayram temizliği yapıcam nasip olursa annemler geliyo arefeden bayramda hep beraberiz benim ev dolar taşar artık
evet canim bizim burdaki gazetelerden biri..ama buyuk ihtimal cok sikayet maili aldiki, birde sitesine baktimki yazdiklari haberi duzelmis okuzler
ayy insallah iyi haberler alirsin ipegim..allah oradaki insanlarin yardimcisi olsun..bende iki gundur twitterdan takip ettim..milet twitterda nerde gocuk altinda kaldigini yazdi kurtarma ekipleri kurtardi..dun aksam bir anne ve bir bebegi kurtuldu sag salim..iyiki teknoloji cikmis yaa..sukurki cogunun yaninda cep telefonu felan varmis..allahtan kurtulabildi cogu o yuzden
niyeki hangi markanın yeşil çayını içiyodun bakem
ben hangi markete gidersem ordan alıyorum sürekli değiştiriyorum birde
ne çok sıcak ne çok soğuk içebiliyorum ılık olacak bi dikişte bitiricem
aç karnına ılık limonlu su süper yağ eritiyo zati
genelde hep 6 da kalkarı m bidahada yatmam zaten.....kahvaaltı yaptım canım çok sııkındı dünkü olaylardan akşam az kaldı sinir krizi geçircektim..bunları gönder evden diye eşime bi çıkıştım...eşim sabah diyor akşam titriyordun ne oldu sana diye...ben alışık değilim böyle insanlarla nasıl bi ara da durabilirim yaa....yüzsüz karı ...kahvaltıdan sonra ablam aradı gel gezelim diye evlere elimi bile sürmedim kızımı giydirdiğim gibi kendimi dışarı attım akşam 5 de döndüm.....biraz kendime geldim....gunaydin kizlarrr....
safisim erkencisin bugun..anada gunaydin bitanemmm
ayyy ne felakett, benimde odum kopar..ama arkadasinin dedigi gibi oan insana bir cesaret gelir herhalde..sonucta hirsizda yakalanmak istemez, ama ya delinin tekiyse...ayy sustummm sabah sabah senaryolar yazmaya baslamim.Ama allh korusun bizi butun kotuluklerden
gule gule gigin canim, eminim cok guzel olmustur..surda 8 kilon kaldi mezuniyete...super gorunuyorsundur canimmm
ohh ohh ohhh masallah, iyi alis veris yapiyorsunbende krdesim icin bayramlik alicam onun disinda kendime yillardir bayramlik almadim hep evdekileri uydurdum ama guzel birsey bulursam elbet alirim artikin
tamam canim kolay gelsin sana, ama ozletme kendini olurmu nilosum
menun guzel canim cok fazla degil, emmeeee gozume takilan birsey var...firinda hamsi demissin, nekaaa yedin bakim...benimde canim cekti..bu hafta sonu bendemi firinda hamsi yapsam
hosgeldin canim, bizler gordugun gibi, bir kosusturma gidiyoruz...sen nasilsin??
buarada sen ne ettin oyle...ben kendimi gaddar kaptan saniyordum, sen dahada kati kurallar koymussun
dun akapunktura gittim hem kontrol hemde igneler icin....ve cumdan bu yana 1.8 eksideyimdedigin gibi okadar kosturmaya kilo bile dayanamadi
yaa sizz ne konustunuz safisimle, ben merak ettim...ne herifi ne gacisi :26::26:
hmm dogrudur canim, cok bilmiyorum etayi isyerinde ispanyol arkadasim anlatmisti,ayni kiyaslamayi yapmisti ondan dediydimdi:26:
İnş canım.Eşimle ortak arkadaşlarımız.Eşim cumaya tr yr gidecek.İnş hayırlı bi haber alırız
evet canım ben ortasonuncu sınıfta taşındık ve tüm hayatım değişmişti bunalıma girmişim ve çok kilo almıştım bir yıl içinde yaklaşık 3o kilo falan lise birde kızlar hadi tartılalım dedğinde gördüm kilomu ve elimde 1.5 litrelik pet şişeyle dolaştım iki ayda 76ları gördüm Allahtan bidaha o kiloya çıkmadım bi hamilelikte 85 oldum bunada şükür ama kötü bi tecrübeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?