Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımm hazırla servisiyle dolaba koy buzluğa deil altına bişey olmaz dondurup çözdürürsen sulanır tabakda

cumadan mı yapsam o zaman?aslında cuma günü yapacağım çok şey var diye,ne kadar son güne bırakmasam kardır diye düşünüp,öceden yapmak istedim.mesela bugün yapayım dedim.yarın günüm var,perşembe temizlik var,cuma hazırlık var.sıkışmayayım diye düşündüm ama sulanır mı diye de düşündüm.dün de bir komşum demez mi ertesi güne kalınca tadı değişiyor,güzel olmuyor

heee doğru ilk gün gibi olmayabilir başka bişeyler yapsan daha önceden yapılabilen şeyler yanii

cumartesi günü de yapacağım şeyler olacak canım.yetiştiremem.en iyi ihtimalle cumadan yapayım bari napiim.sağol canım

başka ne yapacaksın?

diğer tarafa yazdım ama buraya da yazayım canım

*mini kumpirler
*zeytinli poğaça
*peynirli poğaça
*kıymalı börek
*patatesli çıtır börek
*misket köfte (hazır paket)
*cips (hazır paket)
*tavuklu makarna salatası
*meyve tabağı
*havuçlu toplar
*kokostar kurabiye
*bisküvili muhallebi
*doğum günü pastası (hazır sipariş)

üff pazara gitmedim yarın marketten alırım alacaklarımı
onun yerine 50 dk yürüdüm koşu bandında duşumu aldım keyif yapıyom
kahvemm yokkkkk

cuma günündne yapıp streç filmle folyalarsın dolaba koyarsın hiç bişey olmaz ama buzlukta olmaz

ohhhh beeeee heyttt yavrimmmm menüye bak bunları görünce artı 2 kilom aklıma geldi başıma ağrı girdi

menü çok güzelmiş valla millet bayram etcek ben bu mönüde kendimi zor idare ederimmmmm

beni de davet etsene... ağzımın suyu aktı vallahi... süper menü...
havuçlu toplar çok zor değil tatlım cumadan yap at dolaba...

cuma günündne yapıp streç filmle folyalarsın dolaba koyarsın hiç bişey olmaz ama buzlukta olmaz
tamam canım öyle yapıcam
ohhhh beeeee heyttt yavrimmmm menüye bak bunları görünce artı 2 kilom aklıma geldi başıma ağrı girdi

menü çok güzelmiş valla millet bayram etcek ben bu mönüde kendimi zor idare ederimmmmm

beni de davet etsene... ağzımın suyu aktı vallahi... süper menü...
havuçlu toplar çok zor değil tatlım cumadan yap at dolaba...

kızlar hadi toplaşın gelin cumartesi.ayyy ne şenlikli olur var yaa süpar olur süperr

maibeyazcım havuçlu toplar kolay da listedekilerin hemen hemen hepsini cuma günü yapıcam,ne kadarını önceden yapsam kar dedim artık mecburen cuma yapıcam

selam kızlar,nasılsınız ?ben çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum herşeyden tiksiniyorum allah yardımcım olsun bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür, giremiyorum çünkü başımı kaldıramıyorum aklım sizde hepinizi öpüyorum....

sabahları uyanınca aniden yataktan kalkma, başucunda 1-2 tuzlu püsküt bulundur, sabah yavaşça yataktan kalk kendini yokla bulantın vargibiyse püskütlerden ye. yemek esnasında sulu gıdalarla katı gıdaları birlikte tüketme. su iç ama büyük parçalar halinde değil. oturduğun yere yanına 1 bardak su al yudum yudum tüket. imkanın varsa yemeklerini açık havada ye. böylece yemeklerin kokusunu daha az alır bulantını hafifletmiş olursun. hemde açık hava bedenini rahatlatır
umarım faydasını görürsün. ben balkonda yemeye çalışıyordum yemeklerimi.
ne kadarlık bebişin?

İnş bende görürüm o günleri.İnsan çok mutlu oluyor.İnş 38 bedene kadar devam etmeyi düşünüyorum

İnş bulursun istediklerini.Aldıklarında hayırlı olsun canım

Ohhh ne güzel yaaa.Bizde arkadaşlarla düşünüyoruz bayramda ne yapsak diye.Annemde teyzelerimle hacca gitti.bayramda annemlerin evi dolup taşacak ama ben ancak yazın görebileceğim

İnş canım.Eşimle ortak arkadaşlarımız.Eşim cumaya tr yr gidecek.İnş hayırlı bi haber alırız

bugünkü mönüm

sabah:

2 fincan şekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
kkbeyaz peynir
kk kaşar
kk helva(vazgeçilmezim)
domates
yağsız tek yumurtayla yapılmış omlet yarısında oğlum yedi

ara:çeyrek simit

öğlen:
bir baget
2taneden yapılmış havuç salata
ara:bir ayva

akşam:2 yemek kaşığı bezelye
tonbalıklı göbek salata (yemem nekadar doğru bilmiyorum ton balığını)
1 dilim çavdar ekmek

mısır günümüz birtane mısır yicem
2.5litre su

bugün osman günü ben kaçarrrrr

Bende bitki çaylarını sıcak içiyorum yoksa tadı bi garip geliyor bana.Bencede süper yağ eritiyor

gunaydin kizlarrr....

safisim erkencisin bugun..anada gunaydin bitanemmm
genelde hep 6 da kalkarı m bidahada yatmam zaten.....kahvaaltı yaptım canım çok sııkındı dünkü olaylardan akşam az kaldı sinir krizi geçircektim..bunları gönder evden diye eşime bi çıkıştım...eşim sabah diyor akşam titriyordun ne oldu sana diye...ben alışık değilim böyle insanlarla nasıl bi ara da durabilirim yaa....yüzsüz karı ...kahvaltıdan sonra ablam aradı gel gezelim diye evlere elimi bile sürmedim kızımı giydirdiğim gibi kendimi dışarı attım akşam 5 de döndüm.....biraz kendime geldim....

bence de al canım artık yakışıııır gülümee....

maşallah canıım..bu haftanın şampiyonu belli olduu...

eşimin eski bi çalışanının karısıyla ilgili ahlaksızlık hikayesi bi de bizim eve geldiler benimde sinirlerim bozuldu.....

İnş canım.Eşimle ortak arkadaşlarımız.Eşim cumaya tr yr gidecek.İnş hayırlı bi haber alırız

eşin deprem içinmi geliyor....

Canım maşallah nasılda vermişsin o kiloyu 2 ayda.Ben şimdiden hamile kalsam bile asla bir daha 8 leri görmek istemiyorum diyorum.İnş şimdiki kilolarınıda hemencecik verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…