Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızı=19
ayşen=24
doğa=8
saphıra=5
saferan=7
ipekyol=6
kayramin=7
nev=izinli
hülyaeyüp=:26:

bi kupayı daha kapmaktan onur duyuyorum

nen okadar yirtindim dun kupayi yinemi sen kaptin bugununku kesin benim

Ellerine saglik canim
nev bu hafta izinli, hulyaya son defa ozelden 1 msj attim kizlar..hala donmezse bu hafta diskalifiye edicem..yogun oldugunu anliyorum,listede kalmak istiyor ama kilo bildiriminde bile bulunmuyor

tebrikler diyek barii bizdee

ayy mersi ablacımm

ben kaptım ben kaptım ben kaptımmmm
evet bugünki kesin senin yaaa baksana her lafa cevap veriyon ben kalkıcam zaten evi sil süpür sonra pazara gidicem

sen ne yapacağını bilirsin kaptancazımmm

valla sistim sistimm

ya ben caydan iyice nefret ettim iyimi..daha dogrusu yesil caydan..
iki gundur sicak su iciyorum icinede limon suyu..ozel yapim yesil cay

niyeki hangi markanın yeşil çayını içiyodun bakem
ben hangi markete gidersem ordan alıyorum sürekli değiştiriyorum birde
ne çok sıcak ne çok soğuk içebiliyorum ılık olacak bi dikişte bitiricem
aç karnına ılık limonlu su süper yağ eritiyo zati

ben kalkıyom anam çene çeneee nereye kadar
daha kahvaltı etmedim edeyimde işlere gireşeyim
bugün hava soğuk kapalı buhranlardayım yine

haydin öptüm sizi kızçeler

insaf kiz, surda iki laf ettikcokmu gordun
isyeri daha sakin..2ye kadarda yalnizim o yuzden rahat rahat giriyorum simdi aysenim yoksa nasil girerdim..
ama 2den sonra giremem bugun..eve gidicem uzerimi degisip alisveris merkezine gidicem..hava cabuuk soguduk kafaya sakka almak istiyom sonrada kardesimin ogretmen gorusmesi var bugun, ilk sinif ogretmeni sonra fizik hocasi sonracimada dil hocasi...bakam bizim kereta ne halt yemis yazdan bu yana

tamam canim kolay gelsin sana...
ya ben gavurlarin sallama bir yesil cayini iciyorum ama artik bir yildir gina geldi resmen..
ozaman ben saatlerdir yag eritiyorum desene cunku daha hala birsey yemedim, ve hala sicak su limon iciyorum..cumaya 50 kilo olurum desene

selamlaaaarrrr günaaydınlaaar kızlar 6. takımdan geliyorum. duydumki bizim kardeş takım sizmişiniz.
nasısınııız?

bebişim midene zarar vermesin...:26:

selamlaaaarrrr günaaydınlaaar kızlar 6. takımdan geliyorum. duydumki bizim kardeş takım sizmişiniz.
nasısınııız?
hosgeldin canim aramiza sefalar getirdin..bizler iyiyiz sen nasilsin?
bebişim midene zarar vermesin...:26:

valla dun 3 bardak sicak suya limonsuyu katip ictim, bugunde daha 2 bardak sicak suya..simdilik bir rahatsilik olmadi ama dedigin gibi migdeme zarari olabilir, oyuzden cok fazla icmemeye calisicam

sağol iyiyim hamd olsun.
benim diyetisyenim önerdi ama sağdece sabah aç karnına iç dedi limonlu suyu. sen gün içinde demi içiyosun

sağol iyiyim hamd olsun.
benim diyetisyenim önerdi ama sağdece sabah aç karnına iç dedi limonlu suyu. sen gün içinde demi içiyosun

yok canim bende yogurdumu yemeden once iciyorum limonlu suyu yani kahvaltimi etmeden once diyelim..gun boyu icmiyorum..dunden beri icmeye basladim zaten..bundan once yesil cay iciyordum ama gina geldi yesil caydan

ayy onuda mecbur koştu diyetisyenciğim. güde en az 3 fincan yeşil çay dedi. her yemekten yarım saat sonra. kahve fincanıyla içsem olurmu :))

ayy onuda mecbur koştu diyetisyenciğim. güde en az 3 fincan yeşil çay dedi. her yemekten yarım saat sonra. kahve fincanıyla içsem olurmu :))

banada ayni sekilde, ben akapunktura gidiyorum ama aylardir yesil cay icmekten biktim valla..birde 3-5 kilo degilki hadi neyse sikim disimi icim..enaz 20 kilom daha var..ondan degisik birsey yapim dedim limonlu suya basladim iki gundur sen ne tur diyet yapiyorsun?

selam arkadaşar.
ben kendi isteğimle takımdan ayrılmak istiyorum.biliyorsunuz işlerim degişti.çook yogun çalışıyorum.akşamları çocuk yemek ev işi.keşke daha çok bildirimde paylaşımda bulunupta sizinle kalabilseydim.

iyi günlerde kullan canım............

çok iyi kilo vermişsin canım.70 kiloda ince gözükürsün tabiii....

kız seni bizim topiğin kokoşu ilan ediyoruuum......:115::115::115::115::115:

evet canım ben ortasonuncu sınıfta taşındık ve tüm hayatım değişmişti bunalıma girmişim ve çok kilo almıştım bir yıl içinde yaklaşık 3o kilo falan lise birde kızlar hadi tartılalım dedğinde gördüm kilomu ve elimde 1.5 litrelik pet şişeyle dolaştım iki ayda 76ları gördüm Allahtan bidaha o kiloya çıkmadım bi hamilelikte 85 oldum bunada şükür ama kötü bi tecrübeydi...

canım yeşil çayın çeşitleri var, bergamutlu, güllü, tarçınlı, karanfilli vs mutlaka damağına uyan vardır denedin mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…