Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın canım dün çok yoğundum ve vakit bulamadım haliylede akşam biraz kaçırdım ama tekrarı olmıcak günde yaklaşık iki litre su içiyorum allahtan onu yapıyorum zaten su çok içerdim ama birazdaha arttırdım

sorma sorma,ben de şekilden şekle girdim işte öyle.bir de kız kaçıverdi mi,reyonların arasında çocuk arıyoz ama koşamıyorm tabi çok fenaydı çook
tamam canım doğadanınki,be onu alırım sağolasın
bimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini

güle güle giy canım iyi günlerde

sağol canım vardı yanımda unutmuşum
sağol tatlışım
ahh ahh keşkeee
sağol canım
ooh ne güzel canım.güle güle kullan aldıklarını..
inşallah ben de yakında böyle şeyler yazacağım,Allahın izni ve sizlerin yardımıyla
bayramda resim çekilip ekleme fikri güzelmiş.önceki sonraki yaparız.benim de farkettiğini söylüyorlar ama esimlerde belli oluır mu bilmem
enemm ne çabuk sıra bana gelmiş yaaaww
evet yarın da ben de :)) ben bu gece 12 de yaparım muhtemelen,çünkü yarın günüm var,evde olmayacağım
günaydın canım

valla canım fırında hamsinin tanelerini saymadım
fırında yapıyorum yağsız olsn diye 1 kilodan fazla hamsi vardı 3 kişi yedik işte sen hesap et ne kadar yediğimi
canım muhtemelen 10 ar tane filan düşmüştür kişi başı
masallah baya tadini cikartiyorsunafiyet bal seker olsun emmee yaramasin ama cidden benimde canim cekti..hatasonu gidim bende hamsi alayim
balıkan bir zarar gelmez canım,tabi benim diyette öyle.hem glisemik indeksi 0,yani acıktırmaz ve yağ depolamaz,hem de omega 3 kaynağı.karatayda doyana kadar yiyebilirsin mesela,miktar yok
ohh bide karadeniz hamsi çıkmışki acayip lezzetli

anam al sende yap kız bi yerin şişmesin sonra

oohh afiyet olsun canım :) yarasınn bence çünkü faydalı yönde ''yarar'',kilo yapmaz

valla canım bildiğim ve denediğim kadarıyla limon tansiyonu biraz düşürüyo bi dönem bende yaptım çok uzun değil ama tansiyonum düşerdi gerçi ben hep düşük tansiyonla geziyorum o ayrı limonu sulandırmadan içersen bizaman sonra mideyi yoruyo malum kendinden asitli

ayy ne felaket olmus canim ya...insanin isi acele olunca hersey karisiyor zaten..kizininkide o hesap olmus kacmasi
benim akapunktur diyette kirmizi et 80gr hakkim var, balik oldugu zaman 160gr..onun disina cikmamam gerekiyor..diyetten diyete degisiyor demekki saphiracim:26::26:

canim aramizda herzaman yerin hazir, insallah islerin hafifler sende aramiza tekrar katilabilirsin..listede degilsin diye bizleri unutma arada vaktin oldukca gel sohbet edelim

günaydın kızlar ya bişey sorcam benim normal tuvalete çıkış sayım 4-5ti bitki çayı içmeden içince sapıtıyodu bikaçgündür zar zor iki günde bir çıkıyorum hayatımda ilk defa. şuan bişişlik yok ama nebilim rahatsızım ne yapsam bilemedimm

Kahvaltımı yazayım size:12 ye kadar sarktı

2 yumurta
10 zeytin
1 dilim teneke peyniri
1 dilim tulum peyniri
1/4 elma
½ muz
1 çay bardağı ceviz
1 fincan form çay

canım yeşil çayın çeşitleri var, bergamutlu, güllü, tarçınlı, karanfilli vs mutlaka damağına uyan vardır denedin mi...

yok canim denemeidm hic, daha iyi fayasi olur diye orginalini ictim ama dedigin gibi birde obur tatlarini denim

kizlar sinirden patlamak uzereyim..biryandan buraya bakiyorum biryandan twitterda van'daki olaylari takip ediyordum..ve aniden haber geldi..

se...nankorler van'a yardim icin giden askerlere ates acmislar..4 askerimiz yarali...Allah belalarini versinnnnnnnnnnnnn

canim ben normalde bagirsaklarim icin ilac kullaniyorum, yoksa malesef tuvalete cikamiyorum..ama ilacimi unuttugum zaman..yada yanimda olmadiginda..yogurduma bir yemek kasigi ezilmis keten tohumu ekliyorum..onu gun boyu 1 yada iki defa daha tekrarliyorum sonra rahat tuvalete cikiyorum..kuru kayisida iyidir..lahana...bir dene istersen insallah faydasini gorursun

evet canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:13::13:

normalde günde 4-5 kez mi çıkıyordun wc ye süpermiş valla diyete yeni başladığın için kabızlık yaşıor olabilirsin canım.suyu çok iç.en az 2 lt iç

ooooooooffffffff yok mu bunlara bir dur diyecek yaaa

doktorun tekiyle kavga etmişliğim var buyüzden oishalsin die tutturdu ben rutinim böyle diye normal insan bukadar tuvalete çıkmaz diyo ben 27 yıldırt böyle olduğunu söyledim inanmadı ilaç vermem lazım durdurmalı dedi kabul etmedim önceden iki tane bitki çayı içsem tümgün gece tuvalette geçirirdim benimle dalga geçerler buyüzden midende bişey durmuyo die kuru kayısı falan denicem artık başlangıçta olması normal yani

Rabbim doğuda görev yapan herkeze yardım etsin bunlara iyilikte yaramıyo yardım edin bize die ağlayıp sonra yardım edenleri vuruyolar ne nefretmiş bu böyle yeter yaaa hepimiz insanız birilerinin bunlara bunu hatırlatması lazım biran önce yoksa daha çokk kandökülecekkk

kızlar ben pazara çıkıyorum sonra görüşürüzzzzz

işlerimi hallettim yemeğimi yedim birazdan yengeme gidicem ordan pazara daha uğrayamam belki bugün

menümü yazam

sabah
yeşil çay
5 1 yerde
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük domates
1 kk peynir

öğle
bi porsiyon yımırtalı ıspanak
bir dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

form çay
yeşil çay

ara
ne yerim bilmiyorum kahvemde bitmiş kahve krizim tuttu

akşam
bir tabak sulu köfte
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
2 mandalin

aynen katılıyorum canımm

görüşürüz

afiyet olsun tatlım

kızlar bişi sorucam.cumartesi günü kızımın doğum günü partisi için şu havuçlu toplardan yapıcam,hani yalancı cezerye de deniyor ya onlardan.daha önce hiç yapmadım,çok yedim de yapmadım.nceden yapıp buzluğa atsam o gün çıkartsam,çözdürüp servis tabağına koysam nasıl olur?ya da top şekli vermeden yoğurulmuş haliyle buzluğa atıp,o gün çıkartıp çözdürsem ve şekil versem? hiç deneyen var mı böyle bir şeyi?

canımm hazırla servisiyle dolaba koy buzluğa deil altına bişey olmaz dondurup çözdürürsen sulanır tabakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…