canim ogunleri atlaman cok yanlis, aksama baya yemissin bak..halbuki aksami daha hafif gecirirsen senin icin daha iyi olur..sonucta aksam metabolizmamizin enaz calistigi zaman..ve gunde nekadar su iciyorsun?? gunde enaz 1.5 litre icmelisin canim bunuda unutma olurmu
ayy ne guldum...allahtan kazasiz belasiz varmissiniz ya eve ona bak sen..bende hafta sonu boyle oluyorum..alisveriise cikmadan once iciyorum bagirsak ilacimi..artik alisverisin ortasinda sikistiriyor..bin bir sekile giriyorum kendimi sikmaktan sonra eve gelene kadar cekiyorum
canim ben enson dogadan aldim 5i bir yerde cayini ama daha 1 adet ictim, duzene sokmadim..yani yararini ben daha goremedim anlayacagin
[ayy ne guldum...allahtan kazasiz belasiz varmissiniz ya eve ona bak sen..bende hafta sonu boyle oluyorum..alisveriise cikmadan once iciyorum bagirsak ilacimi..artik alisverisin ortasinda sikistiriyor..bin bir sekile giriyorum kendimi sikmaktan sonra eve gelene kadar cekiyorum
canim ben enson dogadan aldim 5i bir yerde cayini ama daha 1 adet ictim, duzene sokmadim..yani yararini ben daha goremedim anlayacagin
sağol tatlışımbimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini
güle güle giy canım iyi günlerde
sağol canım vardı yanımda unutmuşum
ahh ahh keşkeeeyakın olsa doluşurduk ama hepimiz ayrı yerlerdeyiz ya
bende giremem çok zorunlu kalmışsam girersem eve girer girmez kapıda çıkartırım çorap dahil herşeyi
ben sadece doğadan da gördüm 5 1 yerdeyi :26:
ooh ne güzel canım.güle güle kullan aldıklarını..kışlık akışverişim bitti sayılır
birde eski kıyafetlerimde artık bol gelmeye üzerimde emanet durmaya başladı o yüzden her ay bir iki bişiler almaya başladım
2 senedir bende almıyodum kuzum çünkü dana gibi olduğumdan hem istediğimi bulamıyodum hemde iğrenç duruyodum
ama artık yaşasın zayıflıksende al hadi bakem herkes bayramda resim çekilsin eklesin buraya
evet yarın da ben de :)) ben bu gece 12 de yaparım muhtemelen,çünkü yarın günüm var,evde olmayacağımenemm ne çabuk sıra bana gelmiş yaaaww
canım muhtemelen 10 ar tane filan düşmüştür kişi başıgünaydın canım
valla canım fırında hamsinin tanelerini saymadım
fırında yapıyorum yağsız olsn diye 1 kilodan fazla hamsi vardı 3 kişi yedik işte sen hesap et ne kadar yediğimi
balıkan bir zarar gelmez canım,tabi benim diyette öyle.hem glisemik indeksi 0,yani acıktırmaz ve yağ depolamaz,hem de omega 3 kaynağı.karatayda doyana kadar yiyebilirsin mesela,miktar yokmasallah baya tadini cikartiyorsun afiyet bal seker olsun emmee yaramasin ama cidden benimde canim cekti..hatasonu gidim bende hamsi alayim
ohh bide karadeniz hamsi çıkmışki acayip lezzetli
anam al sende yap kız bi yerin şişmesin sonra
hosgeldin canim aramiza sefalar getirdin..bizler iyiyiz sen nasilsin?
valla dun 3 bardak sicak suya limonsuyu katip ictim, bugunde daha 2 bardak sicak suya..simdilik bir rahatsilik olmadi ama dedigin gibi migdeme zarari olabilir, oyuzden cok fazla icmemeye calisicam
sorma sorma,ben de şekilden şekle girdim işte öyle.bir de kız kaçıverdi mi,reyonların arasında çocuk arıyoz ama koşamıyorm tabiçok fenaydı çook
tamam canım doğadanınki,be onu alırım sağolasın
balıkan bir zarar gelmez canım,tabi benim diyette öyle.hem glisemik indeksi 0,yani acıktırmaz ve yağ depolamaz,hem de omega 3 kaynağı.karatayda doyana kadar yiyebilirsin mesela,miktar yok
oohh afiyet olsun canım :) yarasınn bence çünkü faydalı yönde ''yarar'',kilo yapmaz
canım yeşil çayın çeşitleri var, bergamutlu, güllü, tarçınlı, karanfilli vs mutlaka damağına uyan vardır denedin mi...
selam arkadaşar.
ben kendi isteğimle takımdan ayrılmak istiyorum.biliyorsunuz işlerim degişti.çook yogun çalışıyorum.akşamları çocuk yemek ev işi.keşke daha çok bildirimde paylaşımda bulunupta sizinle kalabilseydim.
canım yeşil çayın çeşitleri var, bergamutlu, güllü, tarçınlı, karanfilli vs mutlaka damağına uyan vardır denedin mi...
günaydın kızlar ya bişey sorcam benim normal tuvalete çıkış sayım 4-5ti bitki çayı içmeden içince sapıtıyodu bikaçgündür zar zor iki günde bir çıkıyorum hayatımda ilk defa. şuan bişişlik yok ama nebilim rahatsızım ne yapsam bilemedimm
evet canım
ayy ne felaket olmus canim ya...insanin isi acele olunca hersey karisiyor zaten..kizininkide o hesap olmus kacmasi
benim akapunktur diyette kirmizi et 80gr hakkim var, balik oldugu zaman 160gr..onun disina cikmamam gerekiyor..diyetten diyete degisiyor demekki saphiracim:26::26:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:13::13:
normalde günde 4-5 kez mi çıkıyordun wc yegünaydın kızlar ya bişey sorcam benim normal tuvalete çıkış sayım 4-5ti bitki çayı içmeden içince sapıtıyodu bikaçgündür zar zor iki günde bir çıkıyorum hayatımda ilk defa. şuan bişişlik yok ama nebilim rahatsızım ne yapsam bilemedimm
yok canim denemeidm hic, daha iyi fayasi olur diye orginalini ictim ama dedigin gibi birde obur tatlarini denim
kizlar sinirden patlamak uzereyim..biryandan buraya bakiyorum biryandan twitterda van'daki olaylari takip ediyordum..ve aniden haber geldi..
se...nankorler van'a yardim icin giden askerlere ates acmislar..4 askerimiz yarali...Allah belalarini versinnnnnnnnnnnnn
allah yardım etsin yaaa
aynen katılıyorum canımmdoktorun tekiyle kavga etmişliğim var buyüzden oishalsin die tutturdu ben rutinim böyle diye normal insan bukadar tuvalete çıkmaz diyo ben 27 yıldırt böyle olduğunu söyledim inanmadı ilaç vermem lazım durdurmalı dedi kabul etmedim önceden iki tane bitki çayı içsem tümgün gece tuvalette geçirirdim benimle dalga geçerler buyüzden midende bişey durmuyo die kuru kayısı falan denicem artık başlangıçta olması normal yani
Rabbim doğuda görev yapan herkeze yardım etsin bunlara iyilikte yaramıyo yardım edin bize die ağlayıp sonra yardım edenleri vuruyolar ne nefretmiş bu böyle yeter yaaa hepimiz insanız birilerinin bunlara bunu hatırlatması lazım biran önce yoksa daha çokk kandökülecekkk
kızlar ben pazara çıkıyorum sonra görüşürüzzzzz
işlerimi hallettim yemeğimi yedim birazdan yengeme gidicem ordan pazara daha uğrayamam belki bugün
menümü yazam
sabah
yeşil çay
5 1 yerde
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük domates
1 kk peynir
öğle
bi porsiyon yımırtalı ıspanak
bir dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt
form çay
yeşil çay
ara
ne yerim bilmiyorum kahvemde bitmiş kahve krizim tuttu
akşam
bir tabak sulu köfte
salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 mandalin
kızlar bişi sorucam.cumartesi günü kızımın doğum günü partisi için şu havuçlu toplardan yapıcam,hani yalancı cezerye de deniyor ya onlardan.daha önce hiç yapmadım,çok yedim de yapmadım.nceden yapıp buzluğa atsam o gün çıkartsam,çözdürüp servis tabağına koysam nasıl olur?ya da top şekli vermeden yoğurulmuş haliyle buzluğa atıp,o gün çıkartıp çözdürsem ve şekil versem? hiç deneyen var mı böyle bir şeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?