Bilseydim geri yatardım ,şiş gözlerle uyanınca korktum inmez diye ,öyle de güzel uykum vardı kiAaaa tabii ki de işin sırrı bu
Geri yattım ben ... eksi 300 garanti de
Ama uyumadım , uyusam oooo oooo
Ece menümün etkisinden çıkamamış hala
biliyorum kaptanım
Tutmuyooor begüşüm
Cumanın heyecanı hep başkadır bende
Merak ediyorum her birinizi
Yattım işte , yattığım yerden yazıyorum :)
Tebrikler kızlarGunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az
Ayyyyy ahu geçmiş ola .Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..
Ahahahahhhhh kız tam da böyle yanım
geçmiş olsun ahuuYok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..
Tebrik ederim canım hoşgelmiş 69 çabucak gitsin yenileri gelsin
Gunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az
Geçmiş olsun canım.Çocuk kaybolması insanı çok korkutuyorYok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..
Allah esirgesin geçmiş olsun canımYok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..
ne azı bacımmm gayet güzelllll tebriklerGunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az
makbuş bide beğenmiyor halbuki o kiloyu ben versem ooooo bana düğün dernek oyun havalarıÇook güzel sonuç canııım .
Ne mutlu 60 lı kilolar gelmiş
Tebrikler kocamaannnnnnnn..hiç bozmadan aynen devammmmm
Makbuşum azı çoğu mu var , gayet güzel
Hakkını yeme kuzum o kadar sende veriyordunmakbuş bide beğenmiyor halbuki o kiloyu ben versem ooooo bana düğün dernek oyun havaları
Herkese gunaydin.felaket uykum ve bas agrim var oglum uyutmadi gece yine.
Ruyamda tartilmadan once kahvalti yapiyodum hem de kuymak yiyodum boyle ekmek bana bana taryilmadigim aklima gelince o ekmegi bi birakisim var ula ben ne ettim ne diyecem miu ya diyeresmen ruyamda yiyince bile vicdan azabi cekiyorum.
hep tartının suçuBak uyumadım şimdi heep ödem çıkacak tartıda
tebrikler minimini minnakımÖhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişineİnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir
@MiuLego kaptanım
geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2
Fark -500
Yüzde 0,95
51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallahheyecanlı olsun hedef büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?