Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım pes edermiyim hiç haftaya 69.9 olarak burdayım

hadi bakalım masum,gaazaan mübarek olsun
kaçamak olmazsa bu iş hallolur sana güveniyorum

oooooo leeeyyyyyy
kuzucuğum harika bir sonuç, doğum günün kutlamasından böyle eksiyle çıkabilmek büyük başarıtebrik ediyorum,sen 51 leri göreceksin sana inanıyorum

Begum geliyorrrrrr

Ve begum alıstira alıştıra geldi ama haftaya gumbur gumbur gelecek

ağzından bal damlıyor ecehaftaya gümbürdermiyim ki acep
spordan iyice soğudumakşamları yan gelip yatmak daha güzel sanki

@Donna_salut tebrikler canım ... bence de koruma iyidir sana ... sporla

nehirnil111 nilimmmmm tebrikler minnak parem
51 göreceğizzzz demek ucundan çook heyecanlı

şuraya bir tane uyku tutmayan aus koyalım

Jillian ablayla bulusmaya gidiyom veremediysem onun sucu
Ogleden sonra hastane randevum var onun icin simdi yapmak zorundayım yarinda misafirim var nerdeyse 30senelik bir arkadasim gelecek
Ne güzel arkadaşlıktır o
Benimde 38 yıllık var .
Annelerimiz komşu imiş , aynı yıl aynı ay doğmuşuz .
Kardeş gibiyiz .
Eşlerde tanıştı.
Farklı şehirlerdeyiz ama senede 5-6 muhakkak gelir gider buluşuruz

Bi de ikimizde aynı yıl aynı ay doğum yapmıştık :)

nehirnil111 bana hafta ici pazartesi sali
Carsamba 150 puan persembe 100
Tamam canım ekledim
Yok canım pes edermiyim hiç haftaya 69.9 olarak burdayım
İşte bu tabi ki göreceksin inan kendine
oooooo leeeyyyyyy
kuzucuğum harika bir sonuç, doğum günün kutlamasından böyle eksiyle çıkabilmek büyük başarıtebrik ediyorum,sen 51 leri göreceksin sana inanıyorum

İnşallah ballı çörekim doğum gününde o yemeğim şeyler beni eksiltti sanki kısır bir şey yapmadı Bende inanmaya başladım gibi az ucundan görsem 51.9 bile olsam mutlu olurum görmeyeli çok olmuştu Hafta sonu misafirim var güzel yemekler yapacağım ama yememeye çalışacağım pazar kahvaltıya gidebiliriz ama sağlıklı sonuçta ekmek yenmediği sürece

Tutmuyooor begüşüm
Cumanın heyecanı hep başkadır bende
Merak ediyorum her birinizi

Yattım işte , yattığım yerden yazıyorum :)

Ahu060812 nerdeeeee ne yapiyor spor mu acep
Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…