bak heleeeeeeeeeeeee
bide çok değilli cümleler saklanmalı bişeyler
geçen hafta da artı gelmemişmiy di begüş hanım vururum haftaya kesin eksi geliyor
Eki Görüntüle 2079603
Gecen hafta : 70.900
Bu hafta :69.900
Giden : 1 kilo
Üzüldüm demekki gecen haftaki kilo gercekten kiloymus odem neyim degilmis...neyse sukur 6lari gördüm....
Ahu060812 senin kilon azdi benden sende 6lari görmüşsündür kesin....
Sağolun kızlar Allah vermesin gerçekten korkutucuydu.
adacım tebrik ediyorum benim regl gelmedi ya kilo değişmedi 70.5 malesef ama rövanşı alacam ilk 3 olan kazansın ada yoksa ben devamını getiremiycem bu diyetin
Yok!! Sabah kayısılı sıcak suyumu içtim yok!! Bu saate kadar bekledim yok!! Benim bağırsaklarım mı eridi acabaayoksa reglim bitmediği için mi böyle oldu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.5
Fark -100
En güzel hamileBu Cuma ausgillerde ;
Hayaller
Hayatlar
Geçen Hafta 64.4
Görümceden sonra 66.3
Bu hafta 65.9
liste benim sorumluluğumda adaniye kendine kızıyon ki
eksi 400 e mi bu tebrik
Regli şişkinliği bence o canım kaçamağın yoksa sporun ve yediklerin normalse gitmemesi bu kilolarda imkansız
Sağol kuzum
53.0 ı görene kadar devam.. mezuniyet için.. ya da gebelik vs durumları kafamı kurcalıyor diyorsan.. bu hafta da -400 çünkü gördüğüm eksi.. iyi değil.. izin de yazabiliriz.. bir düşün.. bu eksiler listeye zarar veriyor.tamam miuşumm farketmez benim icin öyle de olur böyle de olur.
Verdiğim kilonun nesi var ayolNego çok iyi çok verdigin kilodan çok istikrarla ilerlemen
Bu Cuma ausgillerde ;
Hayaller
Hayatlar
Geçen Hafta 64.4
Görümceden sonra 66.3
Bu hafta 65.9
Ödem atıcı çaylar muhakkak iç canım emziriyorsan eğer ona göre bitki çayları da vardırİnşallah canım. Doğumdan sonraki 2. Reglim vücudum tam normal hormon dengesine dönemedi ondandır inşallah :) bi ödem attırıcı çay falan yapiim bari
Sağol ausumharikasın .... cidden bak .
istikrarın resmisin resmen
Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..
@MiuLego
Ben korumaya gecmek istiyorum kaptanim
Kilom 50.3
Gecen hafta 51.1di galiba
Gerci tartj 49.9 da gosterdi bugun. Ama sonra hep 50.3 gosterdi.
Öhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişineİnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir
@MiuLego kaptanım
geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2
Fark -500
Yüzde 0,95
51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallahheyecanlı olsun hedef büyük
Gunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az
Herkese gunaydin.felaket uykum ve bas agrim var oglum uyutmadi gece yine.
Ruyamda tartilmadan once kahvalti yapiyodum hem de kuymak yiyodum boyle ekmek bana bana taryilmadigim aklima gelince o ekmegi bi birakisim var ula ben ne ettim ne diyecem miu ya diyeresmen ruyamda yiyince bile vicdan azabi cekiyorum.
Korkunun ecele faydası yok bildirim yapayim bari
takıldım kaldım haftadan beri bi sabittim bi arti biraz eksi sabah da bunu gordum
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark -200 gram cık
evet cnm arkadaşlarda aynısını diyor
ve sonuna kadar haklısınızzzz
valla eizn beni , dövün her lafa açıgımmmmmmm
Bu Cuma ausgillerde ;
Hayaller
Hayatlar
Geçen Hafta 64.4
Görümceden sonra 66.3
Bu hafta 65.9
Yok!! Sabah kayısılı sıcak suyumu içtim yok!! Bu saate kadar bekledim yok!! Benim bağırsaklarım mı eridi acabaayoksa reglim bitmediği için mi böyle oldu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.5
Fark -100
aaaaaaaaaaaaya kaptanım spordan iyice soğudum,nasıl başlıycam yeniden
hiç motivasyonum yok
ya kayranın bogazı beyaz beyaz olmuş
okula gitti acıyo diye diye,
dr gitsem ilaç vermiyor
ama bayda beyazlamış
Geçmiş olsun canım. Niye ilaç vermiyor, beyaz olmuşsa enfeksiyn demektir, ilerlemeden götürya kayranın bogazı beyaz beyaz olmuş
okula gitti acıyo diye diye,
dr gitsem ilaç vermiyor
ama bayda beyazlamış
bişey diycem ben jillin 2 ye kaldığım yerden devam etsem olurmu?aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bunu senden mi duyuyorum begüşümm
sporla tam da vücudun şekilleniyorduuuu
bir gün başladığında gerisi gelecek zaten minnağım ilk başlagıç gününü bir yapalım sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?