Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amaaaaaaaaaaa yinede bu haftaaaaaaaaaaa Ahu060812 çıtır çıtır yedimmmmmmmmmmmmm dur azcık sevinemmmm
Sevin seviiin bu hafta bütün sevinme kontenjanını doldur lakin haftaya üzüleceksin

Ay olayı okudum korkunç geldi. Çok geçmiş olsun canım. Ben de bi kere parkta kaybetmistim kızımı. Dünya başıma yıkıldı.

Ahu cidde hava alaninda oglumu sirada beklerken bir an gozden kaybetmistim hatirlayinca hala ayaklarimin bağı çözülür Rabbim kimseye kayip acısı yasatmasın
Ahu060812
Sakin kalmaya çalıştım Ayet el kürsiyi okuya okuya buldum ama bulamadığımın son zamanlarda iyice korkmaya başladım aman bidaha bunu bağlıycam belime iple.

@MiuLego
Ben korumaya gecmek istiyorum kaptanim
Kilom 50.3
Gecen hafta 51.1di galiba
Gerci tartj 49.9 da gosterdi bugun. Ama sonra hep 50.3 gosterdi.
harika bir eksi donna tebrik ederim kuzummmm
49.9 u da bir kere de olsa göstermiş işte tamam sen 49.9 sun

hadi güzel güzel koru artık
sporunu asla ama asla aksatma
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm

helal be ne de güzel eksiiiiiii
Geçen hafta 71.2
Bu hafta69.8
Giden1.4
@MiuLego
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv dedim istemsiz.. büşracım tebrik ederim çoooooooook hrika bir eksi ile 6 lara geçmişsin birdaha hiiiiç 7 leri görme inşallah emi
Gunaydin kizlar

İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az
makbuş 2 hafta için az ama eksi var mı var.. hadi haftaya da 58 ler
Geçen hafta 63.4
Ondan önceki hafta 63.4
Bu hafta 63.4
gr gr ına sabitdeynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın
Gunaydinnn 7.takımın tatlı hatunlarii
Bugün mezun oluyorum artikin hemide
Eki Görüntüle 2079599 bu kiloylann
-400 .. benim için iyi bir eksi değil evet.. spor da yoktu gerçi.. ne bileyim.. sende bu kadar az eksiye alışamadım kuzum en az -600 getirir diyordum..
Korkunun ecele faydası yok bildirim yapayim bari
takıldım kaldım haftadan beri bi sabittim bi arti biraz eksi sabah da bunu gordum
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark -200 gram cık
ah hatice ah...

sebep nedir tahmin var mı?
spor yok.. spor yoksa eksi zor.. ama bunda yediğin söylemediğin bişeyler elbet ki var.
Eki Görüntüle 2079601
Geçen hafta ki kilo : 63.7
Bu hafta ki kilo : 63.2
Fark: 500
% : 0.78
-500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa gitmeyecek
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy adaaaaaaaaaaa -1 e ne zamandır üzülüyoruz yahu

maşallah diyelim biz
Bu Cuma ausgillerde ;

Hayaller

Hayatlar

Geçen Hafta 64.4

Görümceden sonra 66.3

Bu hafta 65.9
senin kilo bildirimini yerimmmmmmm
-400 gördüm gerisi beni ilgilendirmiyor

hamişime bak hele gebe gebe nasıl da eksi geliyor
adacım tebrik ediyorum benim regl gelmedi ya kilo değişmedi 70.5
ah ahu ahhh

haftaya kesin eksi isterim ahuuuuuuuu
ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdık tüh
Kilo bildirimi yapayım ...
Gecen hafta:64.500
Bu hafta:64.00
Fark:-500
@MiuLego
neom bir ara -1 lerde istikrar vardı ne güzel günlerdi

şimdi de -500 ler galiba..

eksiler kıymetli yine de..
ben de yazayım bari
geçen hafta 60.3
bu hafta 58.6
fark 1.7
yüzde 2.81

59 u atladım

ooooo ne güzel hoşgeldin demek o 5 lere tebrik ederim

Bana uyar miusum,zaten hamile degilsem pazartesi spora baslarim,listeye bomba gibi girerim bomba gibi cikarim yinede aksama kadar bi dusuneyim bakim.yaaa sen ne tatli bi kaptansin yaaaaaaaaa sen benim askim mısın yaaaaaa bitanem misin yaaaaa

ahucum çok korkmuşsunuz, allah korumuş. geçmiş olsun

O zaman direk acile goturebilirsin mutlaka verirler tahris falan degilki. Bugunde cuma haftasonu zor allah sifa versin.
10 igneyle gecirdim ben.

Bak bana inaniyo musun guveniyo musun mium??? Şu gebelik isini bi ogreneyim hele,eger yoksa sana gercekten coco sözü veriyorum en az -2 ile gelmezsem buraya yüzüme tükür:) bu sefer ciddi ciddi söz veriyorum bak.bana güven.listeleri alt üst edicem

hele essah mı diyon ayy ne yedin acaba
tüh yaa bi kv geldi herşeyden bi haber kaldım

dur özelden atmıştım onlara da sana kopyalayayım bulup

aus antibiyotiksiz geçmez demiş
bişey diycem,istersen diğer hekimlerede gidebiliyosun,ilaç vermezse istersen başka hekime git

bana da kelebekolacam demişti ..boğaz fotosunu atmıştım ... dk durma ... asla antibiyotikiz geçmez bu demişti ....

kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek hani cuma geliyordunnnnnnnnnnn sen ?????

anammm minnoş daha minnoş olmuş
Teşekkürler canım bu sabah daha minnak hissediyorum evet
Tebrikler hanımlar
Teşekkürler kuzum
@Leeshinmee Bende dukan birasını alkol sanmıştım tek değilsin
ben de yazayım bari
geçen hafta 60.3
bu hafta 58.6
fark 1.7
yüzde 2.81

59 u atladım @MiuLego @Floweroflife
Harikasın canım ya
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm

helal be ne de güzel eksiiiiiii

Teşekkürler kaptanım bu hafta aşırı sporda yapamadım vücut dinlendi herhalde yürüyüşüm falan vardı anca haftaya daha da güzel olacak sporlarımla

zaten mezuniyet kilona geldin nerdeyse coco listeleri ne ara alt üst edicen acaba

izin yazarsak zaten döndüğünde -2 ile de gelsen o hafta mezun olacaksın.. yüzden de 3 e bölünecek.. eee yüzde de kalmadı:..

sen kilon azaldı diye boşladın bu gerçeği biliyorz yoksa annende de spor yapamadın ama çok iyi eksiler geliyordu hatırla.. sporsuzluktan değl ki bu

Geçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3

Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğini geri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…