Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aus antibiyotiksiz geçmez demiş
bişey diycem,istersen diğer hekimlerede gidebiliyosun,ilaç vermezse istersen başka hekime git

cnm tanıdık eczane var ben alıyorum hemen antibiyoik
bi marka var zaten direk onlarda onu yazıyorlar

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:yaşasın bekarlık:KK76:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Nare83 Nare83 çok geçmiş olsun kuzucuğuna:KK200:

saol canım :KK200::KK200::KK200::KK200:

Geçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3
Eki Görüntüle 2079638

Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim @Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğini :KK53::KK53: geri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
tebrikler canıımmmmmm

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

zaten mezuniyet kilona geldin nerdeyse coco listeleri ne ara alt üst edicen acaba:sinirli:

izin yazarsak zaten döndüğünde -2 ile de gelsen o hafta mezun olacaksın.. yüzden de 3 e bölünecek.. eee yüzde de kalmadı:..

sen kilon azaldı diye boşladın bu gerçeği biliyorz :110:yoksa annende de spor yapamadın ama çok iyi eksiler geliyordu hatırla.. sporsuzluktan değl ki bu :KK12:
Tamam o zaman izin de kullanmiycam.ben vercem o 2 kiloyu.zaten hamile değilimdir,testte yaparim yinede.hemen pazartesi sıkı bir spor,52 ile mezun olurum burdan.evet zayifladim diye biraz eskisi gibi cok sıkmıyorum kendimi doğru,ama inan yediklerime cogu zaman dikkat ediyorum geceleri hep acım mium.bide bu araba ayağımı ezince hersey mahvoldu.dışarıya cikma fobisi oluştu bende.sanki dışarı çıkınca araba çarpacakmış gibi geliyo.bu sehirde zaten insanin üstüne üstüne sürüyorlar aravayi.cok korkmustum o gün.hala dışarı cikarken korkuyorum.karsidan karsiya gecerken 10 defa falan sagima soluma bakıyorum yeminle.

Velhasıl kelam,sen bana guven.ben bu hafta utandirmiycam seni,coco sözü veriyom bak :))))

Tamam o zaman izin de kullanmiycam.ben vercem o 2 kiloyu.zaten hamile değilimdir,testte yaparim yinede.hemen pazartesi sıkı bir spor,52 ile mezun olurum burdan.evet zayifladim diye biraz eskisi gibi cok sıkmıyorum kendimi doğru,ama inan yediklerime cogu zaman dikkat ediyorum geceleri hep acım mium.bide bu araba ayağımı ezince hersey mahvoldu.dışarıya cikma fobisi oluştu bende.sanki dışarı çıkınca araba çarpacakmış gibi geliyo.bu sehirde zaten insanin üstüne üstüne sürüyorlar aravayi.cok korkmustum o gün.hala dışarı cikarken korkuyorum.karsidan karsiya gecerken 10 defa falan sagima soluma bakıyorum yeminle.

Velhasıl kelam,sen bana guven.ben bu hafta utandirmiycam seni,coco sözü veriyom bak :))))
tamam kuzum izin falan yazmayalım

temizinden mezun edelim seni

eşler var ya çok fenaaaaaaaaaaaa

amaaa

eksi şahane beeeeeeeeeee:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci: wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:dondurma:
Çok sağol kaptan :KK68: hafta içi gördüğümde bu eksiyi çok çok sevinmiştim yine çok sevindim :21: 52 lerde olmaktan çok zevk alıyorum kızlar harika :D:D:D Ahu060812 Ahu060812 :KK60:

harika bir eksi donna tebrik ederim kuzummmm
49.9 u da bir kere de olsa göstermiş işte tamam sen 49.9 sun :KK70:

hadi güzel güzel koru artık
sporunu asla ama asla aksatma

vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm

helal be ne de güzel eksiiiiiii:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv dedim istemsiz.. büşracım tebrik ederim çoooooooook hrika bir eksi ile 6 lara geçmişsin birdaha hiiiiç 7 leri görme inşallah emi:rapci:

makbuş 2 hafta için az ama eksi var mı var.. hadi haftaya da 58 ler:halay::halay::halay::halay:

:skandal:gr gr ına sabit:skandal:deynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın:rolleyes:

-400 .. benim için iyi bir eksi değil evet.. spor da yoktu gerçi.. ne bileyim.. sende bu kadar az eksiye alışamadım kuzum en az -600 getirir diyordum..

ah hatice ah...

sebep nedir tahmin var mı?
spor yok.. spor yoksa eksi zor.. ama bunda yediğin söylemediğin bişeyler elbet ki var.

-500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa gitmeyecek :KK75:

vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy adaaaaaaaaaaa -1 e ne zamandır üzülüyoruz yahu

maşallah diyelim biz:KK71:

senin kilo bildirimini yerimmmmmmm
-400 gördüm gerisi beni ilgilendirmiyor

hamişime bak hele gebe gebe nasıl da eksi geliyor:confused:

ah ahu ahhh

haftaya kesin eksi isterim ahuuuuuuuu:sinirli:

ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdık :KK43: tüh:anne:

neom bir ara -1 lerde istikrar vardı ne güzel günlerdi:rolleyes:

şimdi de -500 ler galiba..

eksiler kıymetli yine de..

ooooo ne güzel hoşgeldin demek o 5 lere :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:tebrik ederim
Sporlarim son 3 gün vardı öncesinde de yoktu hepsini yazdım yediklerim de aynı dün eşime de sordum hatirlamadigim bişey mi var benim diye salı günü mu ne menüyü yazdıktan sonra gece 2 çatal kabak tatlısı ymistim komşu getirmisti ama gerçekten yazmayı unuttum. Başka da bişey yok. 3 4 haftadır iyi veriyorum sonucta duraklama olmasi biraz normal değil mi

Geçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3
Eki Görüntüle 2079638

Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim @Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğini :KK53::KK53: geri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:mezuniyet kiloları gelmişşş :halay::halay:
:KK53:o temizliğin acısını bugün sağlam kirlenerek çıkarıyoz muuuuuuuuu:halay:

şu ana kadar bolca ama temiz mium ;

Sabah 08:00 dürtücü çay :KK53: kuru kayısı ( dün öğrendim bunu Floweroflife Floweroflife dan ) hiiiiiiiiiiç dürtmedi beni .... hala no wc

Kahvaltı 10:30 2 yumurta sahanda yağsız / 1 kk süzme peynir / 1 sivri biber /1.5 dlm kepek ekmek / 3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi

sonra da kafeinsiz kahve :KK6::KK6::KK6::KK6:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:mezuniyet kiloları gelmişşş :halay::halay:

şu ana kadar bolca ama temiz mium ;

Sabah 08:00 dürtücü çay :KK53: kuru kayısı ( dün öğrendim bunu Floweroflife Floweroflife dan ) hiiiiiiiiiiç dürtmedi beni .... hala no wc

Kahvaltı 10:30 2 yumurta sahanda yağsız / 1 kk süzme peynir / 1 sivri biber /1.5 dlm kepek ekmek / 3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi

sonra da kafeinsiz kahve :KK6::KK6::KK6::KK6:
aha valla tertemiz:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::KK45:

Eki Görüntüle 2079601
Geçen hafta ki kilo : 63.7
Bu hafta ki kilo : 63.2
Fark: 500
% : 0.78
Tebrikler Eflalim :KK9:Herkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende.:nazar:

Sagoll canparemm benimmm :KK36:darisi size artikin:KK74:
Darısı benden sana geçti zaten ,ben kendimi çoktan mezun ettim zaten :KK53:

Eki Görüntüle 2079603

Gecen hafta : 70.900
Bu hafta :69.900
Giden : 1 kilo

Üzüldüm demekki gecen haftaki kilo gercekten kiloymus odem neyim degilmis...neyse sukur 6lari gördüm....
Ahu060812 Ahu060812 senin kilon azdi benden sende 6lari görmüşsündür kesin....
Vayyyy tebrikler ada:KK9:

Deynebim korumada harikasın :KK53: Korumada mıydın kız yoksa kaçırdım mı o_O
Korumadayım canım 65 e kadar yolu var :ıslık:

en sona saklıom dıdındındın:rolleyes:
Sona saklamamışsın dın dın dın :rolleyes:

Bu yemeklere tebrikler canım:KK9::KK9:
Şeyyyy kemmmm kümmmmm:ıslık:

Bu Cuma ausgillerde ;

Hayaller
hamile-hareketli-resim-0035.gif
:KK51::KK51::KK51:

Hayatlar
hamile-hareketli-resim-0060.gif
:KK53::KK53::KK53::KK53:

Geçen Hafta 64.4 :süslü:

Görümceden sonra 66.3 :rolleyes:

Bu hafta 65.9 :cool:
Guduuuuu senin o göbeğini yerim :KK45:
Emret Komutanında an oğul birbirini guduuuuu diye bağırarak seviyordu ,aklıma geldi birden :KK45:Görümcenden yediklerini eritmişsin bayağı,tebrikler

teşekkür ederim canım mortim @Triplimelek Megi onun metasının benden altta kalır yanı yok, tırsmıyor değilim :sus:
Bence de tırs:KK53:

ya kayranın bogazı beyaz beyaz olmuş :KK43:
okula gitti acıyo diye diye,
dr gitsem ilaç vermiyor
ama bayda beyazlamış
Bizim dr de ateş geçmezse ver antibiyotik demişti.Bir de tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyormuş,akşama tavuk suyuna çorba yap annesi:anne:

Hanımlar başım çok fena. İlaç içip işime bakayım. Çok gerginim. Sabah da otizmli bir öğrenciye öğretmen eziyet ediyordu onu gördüm tv de sinirim iyice bozuldu :KK43:
Sorma ya ben de az önce eski eşini öldüren bir adamın güvenlik kamerası görüntülerini izledim ,kanım dondu resmen :olamaz:

Bana uyar miusum,zaten hamile degilsem pazartesi spora baslarim,listeye bomba gibi girerim bomba gibi cikarim :rolleyes:yinede aksama kadar bi dusuneyim bakim.yaaa sen ne tatli bi kaptansin yaaaaaaaaa sen benim askim mısın yaaaaaa bitanem misin yaaaaa :rolleyes::KK74::KK74::KK36::KK73:
Kız sen ne tatlı dilli bir şeysin öyle :KK37:

:skandal:gr gr ına sabit:skandal:deynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın:rolleyes:
2 gün önceye kadar artı 1 dim :rolleyes:

Back
X