Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler Eflalim :KK9:Herkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende.:nazar:

Darısı benden sana geçti zaten ,ben kendimi çoktan mezun ettim zaten :KK53:

Vayyyy tebrikler ada:KK9:

Korumadayım canım 65 e kadar yolu var :ıslık:

Sona saklamamışsın dın dın dın :rolleyes:

Şeyyyy kemmmm kümmmmm:ıslık:

Guduuuuu senin o göbeğini yerim :KK45:
Emret Komutanında an oğul birbirini guduuuuu diye bağırarak seviyordu ,aklıma geldi birden :KK45:Görümcenden yediklerini eritmişsin bayağı,tebrikler

Bence de tırs:KK53:

Bizim dr de ateş geçmezse ver antibiyotik demişti.Bir de tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyormuş,akşama tavuk suyuna çorba yap annesi:anne:

Sorma ya ben de az önce eski eşini öldüren bir adamın güvenlik kamerası görüntülerini izledim ,kanım dondu resmen :olamaz:

Kız sen ne tatlı dilli bir şeysin öyle :KK37:

2 gün önceye kadar artı 1 dim :rolleyes:
Harikasın fifti fifti :deli::halay:

tabikide her hafta önemli kaçamak vs yapmış olsam tamam sorun bende dicem bu hafta geçen haftaya göre daha sağlıklı bile beslendim diyebilirim ona rağmen böyle saçma sapan bi eksiyle geldim
Ve evet biraz daha geç tartılsaydım en az -500 ile gelirdim
keşke daha geç tartılsaydın kuzum o zaman?
Ben de bilmiyorum neden eridi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Suyu çok içtim pazartesiden itibaren
Akşam yemeğinde daha az yedim
Başka başka başkaaaaaaa:KK64:yeşilçay,yoğurt kürü akşam yatmadan önce
daha ne olsun la korumada onlar yeter zaten :deli:
kız böyle dersen sen beni hiç listeye alma derim ben listedeyken öyle show falan olmuyor tırsıngen yaniiii :KK17::KK17::KK17:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

nasıl erittin peki:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evet aynen öyle ausum.. durum iç açıcı değil şuan.. %1 yok henüz kimseden :KK42:

biz böyle mi konuşup anlaşmıştık hatice listeye alınırken?

bu hafta da önemliydi ama.. haftaya telafi tamam da.. uzunca yazmıştım ben her haftanın önemli olduğunu listenin şakaya gelmeyeceğini.. wc problemini yazaydın önceden 2-3 gündür biz bunu çözerdik zaten.. paylaşmayınca böyle oluyor..

erken saatte uyansan da bir 2 saat sonra tartılsaydın en az -300 fark ederdi..
Ben daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomu:KK53: :KK53: :KK53: ama durumlar iyi gibi gibi sankim:KK76::KK76:

Ben daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomu:KK53: :KK53: :KK53: ama durumlar iyi gibi gibi sankim:KK76::KK76:
gerçekten mi :KK42:ağlarım mutluluktan bak duygulanırım şuan moraller sıfır bende:KK42:

wc gel diye dua edek mi:confused:

azcık hopla zıpla hareket et

kız sen :KK14: içiyon demi.. e o hemen çıkarır ki

hatice901217 hatice901217 benimde alıntım gitmiş canım ... tam da bu mesajını almıştım .
Yok canım tecrübeme güven , normal değil ... henüz 1 aydır kilo veriyorsun ... eni konu ... kilonda az değil hala ....
duraklama için çok erken .
Ha şu olabilir , seni duraklatan bir yeme sistemin vardır ... aç bak karşılaştır menülerini ... geçen 1 kilo verirken neler yemişsin şimdi neler ...
bu istatistikler önemli .
kendini , metanı tanırsan .. süpriz yaşamazsın artıda da ekside de
Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .

Ben kaç kere çıktım tuvalete.Belki WC deliğini görürse gelir dedim ama gelmedi,pes ettim ,artık o bana yalvarsın sıkıştım beni tuvalete götür diye:KK53:

Selamlaaaaaaaaaaaaaaaar:halay::halay::halay:
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...:deli:
Süpersiniz hatunlar...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...:KK53:
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...:confused:
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim:confused:
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1:cool:
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam:confused:
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala

gerçekten mi :KK42:ağlarım mutluluktan bak duygulanırım şuan moraller sıfır bende:KK42:

wc gel diye dua edek mi:confused:

azcık hopla zıpla hareket et

kız sen :KK14: içiyon demi.. e o hemen çıkarır ki
zeytinyağlı kahve mi içim napim bilmiyom dünden beri tık yok yaa sinir oldum gece ayrana bastım pul biberi midem delincekti ama yok, accıcık geldi demin ama yeterli değil deminden beri yattığım yerde masaj yapıyom ayakları sağa sola kıvırıyom resmen günlük sporum çıkcak aradan :D :D

Selamlaaaaaaaaaaaaaaaar:halay::halay::halay:
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...:deli:
Süpersiniz hatunlar...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...:KK53:
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...:confused:
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim:confused:
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1:cool:
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam:confused:
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala
Tebrikler ,geçmiş olsun ,özleniyorsun:KK37:

Back
X