Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sporlarim son 3 gün vardı öncesinde de yoktu hepsini yazdım yediklerim de aynı dün eşime de sordum hatirlamadigim bişey mi var benim diye salı günü mu ne menüyü yazdıktan sonra gece 2 çatal kabak tatlısı ymistim komşu getirmisti ama gerçekten yazmayı unuttum. Başka da bişey yok. 3 4 haftadır iyi veriyorum sonucta duraklama olmasi biraz normal değil mi
yok canım bu kiloda duraklama olması normal değil.. he senin duraklaman nasıl olur .. -700 lerle mesela.. deriz ki hoop yavaşladık.. -200 ile değil ama..

çok erken saatte tartıldın o kötü oldu.. ödem vs varsa hepsini aldık tartıya ..

hatice ve yakamoz beni bitirdi ya :KK43:

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Tebrikler Eflalim :KK9:Herkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende.:nazar:

Darısı benden sana geçti zaten ,ben kendimi çoktan mezun ettim zaten :KK53:

Vayyyy tebrikler ada:KK9:

Korumadayım canım 65 e kadar yolu var :ıslık:

Sona saklamamışsın dın dın dın :rolleyes:

Şeyyyy kemmmm kümmmmm:ıslık:

Guduuuuu senin o göbeğini yerim :KK45:
Emret Komutanında an oğul birbirini guduuuuu diye bağırarak seviyordu ,aklıma geldi birden :KK45:Görümcenden yediklerini eritmişsin bayağı,tebrikler

Bence de tırs:KK53:

Bizim dr de ateş geçmezse ver antibiyotik demişti.Bir de tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyormuş,akşama tavuk suyuna çorba yap annesi:anne:

Sorma ya ben de az önce eski eşini öldüren bir adamın güvenlik kamerası görüntülerini izledim ,kanım dondu resmen :olamaz:

Kız sen ne tatlı dilli bir şeysin öyle :KK37:

2 gün önceye kadar artı 1 dim :rolleyes:

yapayımm sever zatennn
etüt ögretmenini arıycam bi geçsinlerde etüüte çok hasta olursa aldırcam

şimdi biraz bir köşede ağlayayım :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:çok fena çok:KK42:

Nota gelmez umarım .... nazar boncuğu önemli ...

Tebrikler Eflalim :KK9:Herkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende.:nazar:

Emret Komutanında an oğul birbirini guduuuuu diye bağırarak seviyordu ,aklıma geldi birden :KK45:Görümcenden yediklerini eritmişsin bayağı,tebrikler

Bizim dr de ateş geçmezse ver antibiyotik demişti.Bir de tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyormuş,akşama tavuk suyuna çorba yap annesi:anne:

Sorma ya ben de az önce eski eşini öldüren bir adamın güvenlik kamerası görüntülerini izledim ,kanım dondu resmen :olamaz:

ahhhh bi de wc geleydi şov yapacaktım şovv bu hafta :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım deynebim benimm sende oylesinnn kuzuşuummm :KK36: nevreste sen miu ve aus abla bana sanki annem gibi geliyonuz her başım sıkıştığımda yardıma koşacak gibi,her daginikligimda arkamı toplayacakmis gibi,beni hep sarıp sarmalayacakmis gibi,size aşırı guveniyorum:KK36: tabii bütün takim arkadaslarim bitane:KK37:

yok canım bu kiloda duraklama olması normal değil.. he senin duraklaman nasıl olur .. -700 lerle mesela.. deriz ki hoop yavaşladık.. -200 ile değil ama..

çok erken saatte tartıldın o kötü oldu.. ödem vs varsa hepsini aldık tartıya ..

hatice901217 hatice901217 benimde alıntım gitmiş canım ... tam da bu mesajını almıştım .
Yok canım tecrübeme güven , normal değil ... henüz 1 aydır kilo veriyorsun ... eni konu ... kilonda az değil hala ....
duraklama için çok erken .
Ha şu olabilir , seni duraklatan bir yeme sistemin vardır ... aç bak karşılaştır menülerini ... geçen 1 kilo verirken neler yemişsin şimdi neler ...
bu istatistikler önemli .
kendini , metanı tanırsan .. süpriz yaşamazsın artıda da ekside de

:KK42::KK42::KK42: Haftaya telafi ederim inşallah yedimlerim belli Wc sıkıntısı çok yaşıyorum maalesef buda benim elimde değil Doğum sonrası ilk oğlumda da böyle olmuştum geçen gün kilom çok iyiydi dün akşamda iyiydi aslında sabaha birşey eksilmedi çok erken kalkmamın dezavantajını da yaşıyorum

Geçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3
Eki Görüntüle 2079638

Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim @Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğini :KK53::KK53: geri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Aferin kız sana :KK53:
Demek künefe yedin haaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ahhhh bi de wc geleydi şov yapacaktım şovv bu hafta :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim ki de gelmedi,akşam yoğurt kürü ile davetiye gönderdim ama gelmedi nomıssız :rolleyes:

Canım deynebim benimm sende oylesinnn kuzuşuummm :KK36: nevreste sen miu ve aus abla bana sanki annem gibi geliyonuz her başım sıkıştığımda yardıma koşacak gibi,her daginikligimda arkamı toplayacakmis gibi,beni hep sarıp sarmalayacakmis gibi,size aşırı guveniyorum:KK36: tabii bütün takim arkadaslarim bitane:KK37:
Deme öyle deme duygulandırıyorsun beni:KK74::cry::KK200:

nasıl erittin peki:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet aynen öyle ausum.. durum iç açıcı değil şuan.. %1 yok henüz kimseden :KK42:
Ben de çok üzüldüm kaptancim gerçekten. Istersen bugünden itibaren listeye hiç yazma beni liste dışı devam edeyim. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.
biz böyle mi konuşup anlaşmıştık hatice listeye alınırken?
:KK42::KK42::KK42: Haftaya telafi ederim inşallah yedimlerim belli Wc sıkıntısı çok yaşıyorum maalesef buda benim elimde değil Doğum sonrası ilk oğlumda da böyle olmuştum geçen gün kilom çok iyiydi dün akşamda iyiydi aslında sabaha birşey eksilmedi çok erken kalkmamın dezavantajını da yaşıyorum
bu hafta da önemliydi ama.. haftaya telafi tamam da.. uzunca yazmıştım ben her haftanın önemli olduğunu listenin şakaya gelmeyeceğini.. wc problemini yazaydın önceden 2-3 gündür biz bunu çözerdik zaten.. paylaşmayınca böyle oluyor..

erken saatte uyansan da bir 2 saat sonra tartılsaydın en az -300 fark ederdi..

nasıl erittin peki:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evet aynen öyle ausum.. durum iç açıcı değil şuan.. %1 yok henüz kimseden :KK42:

biz böyle mi konuşup anlaşmıştık hatice listeye alınırken?

bu hafta da önemliydi ama.. haftaya telafi tamam da.. uzunca yazmıştım ben her haftanın önemli olduğunu listenin şakaya gelmeyeceğini.. wc problemini yazaydın önceden 2-3 gündür biz bunu çözerdik zaten.. paylaşmayınca böyle oluyor..

erken saatte uyansan da bir 2 saat sonra tartılsaydın en az -300 fark ederdi..
tabikide her hafta önemli kaçamak vs yapmış olsam tamam sorun bende dicem bu hafta geçen haftaya göre daha sağlıklı bile beslendim diyebilirim ona rağmen böyle saçma sapan bi eksiyle geldim
Ve evet biraz daha geç tartılsaydım en az -500 ile gelirdim

tabikide her hafta önemli kaçamak vs yapmış olsam tamam sorun bende dicem bu hafta geçen haftaya göre daha sağlıklı bile beslendim diyebilirim ona rağmen böyle saçma sapan bi eksiyle geldim
Ve evet biraz daha geç tartılsaydım en az -500 ile gelirdim
Kesinlikle ,benim sabah tartısıyla 10 da ki tartı arasında en az 500 gr oluyor

Back
X