Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzel kilolar verilmiştir umarım. Ciğerim pişiyor yemek yerken bakıcam
Canım yazdıklarını okudum benim kocada aynı halti yemişti biliyorsun sin aylarda nerde sevdiğim ne varsa alıp getirmişti ki hayatta huyu değildir market alışveriş benim isimdir sırf kilo verme diyeti yapıyor çünkü böyle güzel oldun ve kiskaniyor diyemiyor kiskaniyorum diye dün akşam tv de belgesel bakıyoruz kızın biri 14 yaşında ayyy dedim bayağı kilosu var ne dedi sen ondan da kiloluydun dedi bana öküz

Ben tartılırkene resmen arkamdan dedikodu dönmüş ck ck ck

Tamam canım ara öğüne daha dikkat ederim
Bulgur pilavı yemeyecektim dün yaptım canım çok çekince bugün menüye bıraktım

Bravooooooooooo çiçeğim bravooooooooooo

Öylemi aralardan dolayı mı artı getirir
Tamam kilo bildiririm yarın
Çünkü sabah karbon var meyve var

Ara çoook şekerli şekerin fazlası ditek yağ olarak depolanıyor bilirsin incir de çok kalorili azı faydalı çoğu zararlı

O yüzden dedim. Kontrollü gidelim:)

Sabah canım sıkıldı o yüzden kahvaltı yapasım gelmedi açıkçası normal kahvaltıya devam ederim yarın inşallah

Canım eşim her gün alıyor nerdeyse abur cubur. Ev abur cubursuz olmaz bizim. Beni kızdıran bu hafta hep avı dediğim halde gözüme soka soka yemesi alması. Kilo sevmiyor eşim iyi biliyorum. 50 kilo olsam niye oldun demez bana.
Seninki de hem kilo verdin diye söyleniyor hem de daha kiloluydun diyor, iyi ki söyledin haberim yoktu deseydin

İyi yapmışsın canım

Ooo çok güzel canım kırmışsın direnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…