tebrikler canımmmKilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah
canım normalde 67,600 iken listeye girebiliyorum tabii liste müsait olunca ama liste işini düşünecem çünkü bemin metam çook değişik diyet yaparken kendimi ve listeyi germek istemiyorum o yüzden liste işine karar veremiyorum nasip önemli olan kilo vermekAda kac olunca gircen listeye
E ben görmedim, bakıyım tekrar etiketlere,Etiketledim senimortim sen ne durumdasin meraklardayim
08:00
1 dilim Beyaz peyniri
1 dilim kaşar peynirı
2 dilim ekmek
1 minik salatalik
12:00
Balık izgara 200 g kadar
Bol yeşil salata
15:30
Sütlü neskafe
18:00(büyük kaselerle)
Salata
Yogurt
Spor eve gidip yapınca yazarım
@MiuLegoFloweroflife
E ben görmedim, bakıyım tekrar etiketlere,
Morti miyiz biz şimdi ehüüü ehüü
Anam nettin 52 ney kıı,ben 75 olim yeter bana .Herife boşatacak beni 52 diyoKız sen 52 kilo olursan o boyla kibrit çöpü gibi kalirsin
Anam nettin 52 ney kıı,ben 75 olim yeter bana .Herife boşatacak beni 52 diyo
Yani sana yaklaşıyor diyince dedim anam bu boya 52 ne ola ki falan yer yüzünden silinmeye karar verdi galiba dedim vallaAnam nettin 52 ney kıı,ben 75 olim yeter bana .Herife boşatacak beni 52 diyo
Piki benim de göynüm gaymıştı saa zatı :)Benim olun mu? Bana varın mı? dedim. He dedin bağabenimsin sen
Çok iyi kuzum gayette güzel hoş gelmiş 5 ler Allah bir daha göstermesin 6 ları bol aminnnnnnnn
Demi ama hih 52 beğenmiyor neydem boy yok kiSende ki boy bizde olsa biz de 52 olmayız
İskeletor olurum 52 olursamYani sana yaklaşıyor diyince dedim anam bu boya 52 ne ola ki falan yer yüzünden silinmeye karar verdi galiba dedim valla
Aamiinnn cümle cemaaatimize tü tüütüüüüÇok iyi kuzum gayette güzel hoş gelmiş 5 ler Allah bir daha göstermesin 6 ları bol aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?