Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fındık ezmesi hamile bayanlara çok öneriliyormuş bebeğin gelişimi için birazda fındık ye emiiii

kuzu sırf karbonhidrat olmuş, zayıflamak istiyorsan protein almalısın. meyve 2 porsiyonu geçme, kuru incirin 1 tanesi 1 porsiyon meyve

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 68.5
Bu hafta 66.8
Fark : 1.7
% : 2.48

@Sarayca @MiuLego Ausencia
Doğru hesaplamışımdır inşallah

Onun derdi çok vermem eflalim kilo vermem değil abartmam yani en azindan öyle açıklıyor esin kilolu ise ve sen yanında fıstık gibi kalıyorsun boz diye yapiyordur

canım hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz işte bu yüzden buradayız birlikte atlatabilmek yoksa yaparız diyetimizi evimizde otururuz sıkma canını motivasyonunu düşürme haftaya daha iyi geleceksin

Onun derdi çok vermem eflalim kilo vermem değil abartmam yani en azindan öyle açıklıyor esin kilolu ise ve sen yanında fıstık gibi kalıyorsun boz diye yapiyordur
Eşim kilo ama boyu da uzun 1.80 98 kiloyu en son. Ben fıstık gibi dr değilim yani

Ahu canom iki haftadir yaklasik 2kilo verdim de ondandir kiymetlimiz sin

hatice901217 kuzum yazdıklarının hepsini tek tek okudum canım işte bu yüzden listeye girmek istediğinizde 40 defa soruluyor sizlere emin misiniz diye.Evet herkesin bir derdi bi sıkıntı var bu hayatta dersiz insan yok sorunsuz hayat yok biliyorum uykusuzluk beni de çok etkiliyor ama liste ayrı liste farklı listede olmak zaman ayırmak demek iki menü bir spor yazıp çıkmak değil devamlı irtibat halinde olmak demek buradaki bütün arkadaşlar senin yol arkadaşın can yoldasin ne neyle yenir ne ne zaman yenmez ben bir kere gormedim sordugunu @MiuLego demedin bir kere miu bana ornek menü ver yada ben hangi sporları yapayım neyi neyle yiyeyim yada kabizim uykusuzum odemim var neyle atabilirim işte ben bunu anlamıyorum.
Ya ben 600 gr verdim diye 1 gün boyu agladigimi biliyorum @MiuLego ve Ausencia bile o kadar kızdığı halde bana kendimi yerden yere vurdugumu biliyorum ki bu 50 kilolardaydi olan birsey
Bu kadar vermeye müsait bir kilon varken üstüne emzirme gibi bi avantajını varken oturup nerede hata yaptığını düşünmemek işte sıkıntıları m var diyip kusura bakma arkasına saklanmak olacak iş değil ben zatürree nin eşinden döndüm ve yine de kilo vererek geldim çünkü liste var liste hak var o listede herkesin hakkı oyun değil bu hafta gideyim haftaya cikayim yok öyle bi dünya girdim hakkını vereceksin o listenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…