Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyecem herif kilo versen iyi olacak şöyle baklava yapsan diyorum artık
benimki ne diyet yapar ne spor yerinden kalkmaz kumandaya basıyormuş daha ne olsunmuş en güzel spor buymuş cidden böyle söylüyor ))
ben spor yaparken acıyor eziyet ediyon kendine diyor sporu eziyet olarak görüyor ne diyeceksin işte kelimlerin bittiği benimde sustuğum anlar

O nasıl bir mutluluktur di mi ama
Çok tebrik ederim ablaam daha güzel kiloları hak ediyorsun oluyor valla. Gözümüzün önünde eriyorsun maşallah

kızzz bi bakayım triplim kilo bildirdi mi dedim, naptın sen, maşallah tebrikler, çok çok az farkla 1. ben oldum galiba, bak haftaya çok çok dikkatli olacağım ona göre gardını al derim
Teşekkür ederim canım.
Aslında hızlı kilo vermek istemiyorum pek sonra bir duruşa geçiyor yada artı oluyor
Ayy geldiğimin 2.haftası 2 kilo almıştım 1 haftada o da cıssız kaçamaksız ve spor yaptığım halde
Bende çok dikkat edeceğim artık sporlarımı fazlalaştırcam. Kilo vermekten çok sıkılaşmam lazım benim.

Bayıldım menune gayet güzel ara öğün olmuş. 1 incirde kaldığın için seviyorum seni

Oha !!
Çok tebrik ederim baya güzel bir rakam :)

Ay ben sana hayatta yetişemem aman olsun geriden geriden gelirim :)

Kuzu sen benden 2 cm uzunsun, sana göre ben hala kiloluyum o yüzden hic düşen rakama bakma normal o

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 68.5
Bu hafta 66.8
Fark : 1.7
% : 2.48

@Sarayca @MiuLego @Ausencia

Doğru hesaplamışımdır inşallah
huhuhuuuuuuuu estin geçtin be triplimmmmm
minnak bi farkla kaybettik bu hafta ama haftaya bizim olacak galibiyettt

o ne güzel eksi maşallah be
mezun olsunlar liste açılsınnnnn hemen ben damlayayımmm
yer var kız mezun olmalarına gerek yok sen gel :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah
güzel fatmammmm

ama özelden de dediğim ibi artık %1 görmek istiyorum
ve bunu liste için yapmalısın
haftaya 99 ları görecek miyiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz

harika bir menü
ba yıl dımmmmmmm
balıklı yeşillikli yoğurtlu daha ne olsun

daha çççççççççççoooooooooooooook daha güzel rakamlar gööreceğiz canım

bugün yarın ve pazar günü önemli biliyorsun değil mi? benim için cıs cos yok!
Kilo bildirimi
Geçen hafta 60,3
Bu hafta 59,4
Fark-900
Oran:1,49
İyi bence süper müthiş değil ama beni motive etmeye yetti
50lerleyim artık yihhoo
@MiuLego hepfit
vay vay vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy 5 ler hoş mu gelmiş artık biz 6 ları görmücez miiiiiiiiii
gayet iyi kuzum

Bayıldım menune gayet güzel ara öğün olmuş. 1 incirde kaldığın için seviyorum seni

Kuzu sen benden 2 cm uzunsun, sana göre ben hala kiloluyum o yüzden hic düşen rakama bakma normal o
Düşen rakam muthişşşş sendeki :)
Gaza getirdin benniiii haftaya ben de 58 göriciiimm , sen olmasaydın bu hafta ay kiloyu koruyayım deyip kaçamak yapardım, mortilik işte bu!

Azıcık daha yapsaydın ya kuzu alt gruba düştün galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…