- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Teşekkür ederim canımBende bunu bekliyordum kuzuuuuuuTebrik ederim harikasın gidiyorlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah
Cano sen farklisin hemde herkesten@hatice901217 kuzum yazdıklarının hepsini tek tek okudum canım işte bu yüzden listeye girmek istediğinizde 40 defa soruluyor sizlere emin misiniz diye.Evet herkesin bir derdi bi sıkıntı var bu hayatta dersiz insan yok sorunsuz hayat yok biliyorum uykusuzluk beni de çok etkiliyor ama liste ayrı liste farklı listede olmak zaman ayırmak demek iki menü bir spor yazıp çıkmak değil devamlı irtibat halinde olmak demek buradaki bütün arkadaşlar senin yol arkadaşın can yoldasin ne neyle yenir ne ne zaman yenmez ben bir kere gormedim sordugunu @MiuLego demedin bir kere miu bana ornek menü ver yada ben hangi sporları yapayım neyi neyle yiyeyim yada kabizim uykusuzum odemim var neyle atabilirim işte ben bunu anlamıyorum.
Ya ben 600 gr verdim diye 1 gün boyu agladigimi biliyorum @MiuLego veAusencia bile o kadar kızdığı halde bana kendimi yerden yere vurdugumu biliyorum ki bu 50 kilolardaydi olan birsey
Bu kadar vermeye müsait bir kilon varken üstüne emzirme gibi bi avantajını varken oturup nerede hata yaptığını düşünmemek işte sıkıntıları m var diyip kusura bakma arkasına saklanmak olacak iş değil ben zatürree nin eşinden döndüm ve yine de kilo vererek geldim çünkü liste var liste hak var o listede herkesin hakkı oyun değil bu hafta gideyim haftaya cikayim yok öyle bi dünya girdim hakkını vereceksin o listenin
o yerken onun içinden böcek çıkıyor de sen onun midesini bulandır kaşığı bıraksınAma almış aus sevdiğimi bile bile, ben kahvaltılık çikolatalarda bir tek sarelleyi severim koca kavanoz almış, gözümün önünde kaşıklıyor. Ona açım falan hiç demezdim, bu hafta ona bile çok açım uyuyamıyorum dedim kaç kere. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Canım ara biraz fala olmuş sanki , miu bana 1 incir ye demişti hep, ben iki yedim benimkiler küçük diye, çok şeker almışsın toplamda muz zaten çok karbonhidrat içeren bir meyve artı şeker de var ve kabızlık da yapar..@MiuLego menü bildirimi
Saat 7 bir mandalina
Kahvaltı 9.30
Bir muz
3 ceviz
Bir kupa süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 14.00
3 kuru incir
3 gün kurusu
8-9 adet kuru üzüm
Akşam 17.00
Şimdiden belli ne yiyeceğim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
abowwwwwwwwcanom liste konusunda ne kadar hassasım hassasız biliyorsun..
listeye girersen 2 ay boyunca izin hakkın yok listede çakılısın.. kötyüm psikolojim bozuldu strese geldim yapamıyorum diyeceksen.. gezmeye gittim dayanamadım yedim.. ben diyeti bozdum.. azcık geleyim miu senle de irtibat halinde olmayım ben diyeceksen.. metama güvenmiyorum diyorsan.. bir hafta iyi eksi sonra kötü eksi ile geleceksen..
hiç girişmeyelim bu işe..
ama ben kendime güveniyorum menüm oturdu ne bana eksi getirir ne artı getirir biliyorum artık diyorsan.. tartımı biryerlere gitsem de yanımda taşırım .. seninle hep irtibatta olurum.. listeye de faydam olur.. diyorsan..
yarı yolda bırakmayıp o güveni vereceksen.. çünkü sana güvenip listeye alacağım ve her hafta en az -800 civarı isterim.. biliyorsun..
bunlar tamamsa listeye alacağım.. ne diyorsun?
1 ayda 15 kilo verdi neredeyse
ben üzüntüde iyi kilo alırım tatlıya gömülürüm resmen...Üzüntüden iyi kilo veriliyormuş
Ada kac olunca gircen listeye
Tamam :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah
kızzz bi bakayım triplim kilo bildirdi mi dedim, naptın sen, maşallah tebrikler, çok çok az farkla 1. ben oldum galiba, bak haftaya çok çok dikkatli olacağım ona göre gardını al derim
Evet ya 1 ayda 8 yaşında çucuk kadar kilo verdi ben hiçbirşey yemesem suyla beslensem o kadar veremem herhalde, meta işte bağzı hanımlar şanslı aman nazar değmesin1 ayda 15 kilo verdi neredeysetü tü tü maaşallah.
Tamam :)
Sen ne durumdasın?
tamam canım mortim
ay evet miu ya benimki artık şımarıklık vallaaa
hiça cımayın bana aç filan diye hak ediyorum ben
saraycam ben bu hafta 4 lere diktim gözümü
zorda olsa başarıcam bugünden itibaren proteine agırlık vericem
valla yoksa olmayacak
seni kendim morti seçeyimmm
adınada temizlik mortiliği diyeyimmm
tamam anlaştıkkk
1,5 dan az veririsem dövün la beni
ahanda böle olayım
https://www.google.com.tr/search?q=dışlanan+çocuklar&rlz=1C1ASUC_enTR595TR595&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiqhbKJyovYAhXEyaQKHYa6DXwQ_AUICigB&biw=1360&bih=637#imgrc=TejfUDQFGgS9uM:
bonus ya bizim aile hekimi çok gıcık
diyorki şimdilik geçer ilerleisn vericez
çocuk 1 hafta çekiyor sonra haydi antibiyotik
1 hafta nasıl dayanacak ki
bende alıp vericem yüksek ihtimalle
ilerleyince veriyormuş eflalim
tıp fakulteside öylee
ama beyaz beyaz tonsilit olmuş @Bonus dedigi gibi
saol canomm
aayy sen ne güzle bi kendine bakıyon biz bütün ahali ye
bekar lara özeniyorum la bazen yeminlen
ada çayı yokta alayım bari
bugün erken çıkıcam işten izin aldım
Daha öncede verdim bu şekilde defalarca hemde1 ayda 15 kilo verdi neredeysetü tü tü maaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?