Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah

Bileydim biraz daha beklerdim @aus senin 2kilo gider provakasyonuna geldim nasilsa yenilecem diye
Birdaha bana ders olsun sonuna kadar zorlayacam

Cano sen farklisin hemde herkesten

o yerken onun içinden böcek çıkıyor de sen onun midesini bulandır kaşığı bıraksın ) ben olsam aaaaa neler derim o kavanozu b... çukurunda doldurmuşlar derim

Canım ara biraz fala olmuş sanki , miu bana 1 incir ye demişti hep, ben iki yedim benimkiler küçük diye, çok şeker almışsın toplamda muz zaten çok karbonhidrat içeren bir meyve artı şeker de var ve kabızlık da yapar..

abowwwwwwww
Ahu060812 ben değiştiriyorum hedefi kim önce 65 olacak tabisiiii bennnnn

Cano sen farklisin hemde herkesten
Benim gibi olsun değil derdim inan ki ecem ama ellerinde ki kaynağı neden kullanmıyorlar bunu almıyor beynim ellerinde Ausencia gibi @MiuLego gibi diyetin sporun canını okumuş iki kişi var ve bunun kıymetini bilmemek nedir ya

Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah

Tebrik ederim canım sporların etkilerini göstermeye başladı haftaya daha da iyi olacaksındır inşallah senin oranlarını daha da büyük bekliyorum

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 68.5
Bu hafta 66.8
Fark : 1.7
% : 2.48

Sarayca @MiuLego Ausencia

Doğru hesaplamışımdır inşallah
kızzz bi bakayım triplim kilo bildirdi mi dedim, naptın sen, maşallah tebrikler, çok çok az farkla 1. ben oldum galiba, bak haftaya çok çok dikkatli olacağım ona göre gardını al derim

tamam canım mortim Triplimelek Megi ile 5 haftalık yarıştayız, seninlede ayrı morti olurum, bak bu hafta 59 ları görecem diye sıkı tutacağım ona göre, sonradan yok ben duymadım bilmiyorum demek yok. bu demek oluyor ki 2 gün ayran aşı yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…