Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bayıldım menune gayet güzel ara öğün olmuş. 1 incirde kaldığın için seviyorum seni

Kuzu sen benden 2 cm uzunsun, sana göre ben hala kiloluyum o yüzden hic düşen rakama bakma normal o
Bu hafta o bir incirleri de gün aşırı yemeye çalışıcam gaza geldiğiiiiimmmmm mortime yetişmem lazım, aynı olmamız lazımm
Heheehhee

@MiuLego
Cuma:....97,3

Bu cuma:95,700

Fark:...-1,600 gr

Eki Görüntüle 2079680
Tebrik ederim tatlım
Tebrikler canım
vuuuu süpersin tebrikler
Teşekkür ederim canım
Özlediğim megi beeee işte buuuuuuuuuu
Teşekkürler canım
Tebrikler canım çok iyi
Teşekkür ederim canım
wawwwwww tebriklerrrr
Canım teşekkür ederim

Ben listede değilim ama ben de yaparım :)

Düşen rakam muthişşşş sendeki :)
Gaza getirdin benniiii haftaya ben de 58 göriciiimm , sen olmasaydın bu hafta ay kiloyu koruyayım deyip kaçamak yapardım, mortilik işte bu!

Her hafta farklı bi rakama cikicaz ne demek korumak gururun valla, sevmem yoksa seni
Bu hafta o bir incirleri de gün aşırı yemeye çalışıcam gaza geldiğiiiiimmmmm mortime yetişmem lazım, aynı olmamız lazımm
Heheehhee

Ouyyy ne zaman istersen destek senin yafrum

Noldu ki ?

Dürüst davrandım, bu arada miu yaptığım sporlar da senin teşvikinle oldu teşekkürler

Miu yu sev kiskandi

Noldu ki ?

Dürüst davrandım, bu arada miu yaptığım sporlar da senin teşvikinle oldu teşekkürler

iviiiiit

Ben listede değilim ama ben de yaparım :)
bir zahmet yaniiiiiiiiiiiiiiii
Her hafta farklı bi rakama cikicaz ne demek korumak gururun valla, sevmem yoksa seni

Ouyyy ne zaman istersen destek senin yafrum

Miu yu sev kiskandi

Seni üzer miyim ben beee yurudum oglusu doyurayim hafif spor yapacağım basım dönüyor uykusuzluk tan ne yapabilirsem artık seviyorum ki seni
ben de seni vaytım kalbi güzelim.. fırsat bulduğun anda uyu kuzum sporu uyanınca yaparsın

Teşekkür ederim canım mium
Emeklerimizin karşılığını almak mutluluk verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…