sen iyisin mi? kızın nasıl bakayım?İnanirim kiii kuzum Allah yardımcın olsun
haaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh şöyle pınarım yahuYapcam tamam tamam hemen çıkardı üç dişli çatalı. bi saate kadar yapcam söz
Düşen rakam muthişşşş sendeki :)
Gaza getirdin benniiii haftaya ben de 58 göriciiimm , sen olmasaydın bu hafta ay kiloyu koruyayım deyip kaçamak yapardım, mortilik işte bu!
Vki ye göre 65 zaten.hele bi 70leri görim 60lara sonra bakarımKizzz mantıklı rakam seçelim sana, 65 ol sen olmaz mi?
Oyyy takım işleri yüzünden mi yoksa
Kalk kalk bugün miu yu uzme çok üzüldü bugün
Bu hafta o bir incirleri de gün aşırı yemeye çalışıcam gaza geldiğiiiiimmmmm mortime yetişmem lazım, aynı olmamız lazımmBayıldım menunegayet güzel ara öğün olmuş. 1 incirde kaldığın için seviyorum seni
Kuzu sen benden 2 cm uzunsun, sana göre ben hala kiloluyum o yüzden hic düşen rakama bakma normal o
sen iyisin mi? kızın nasıl bakayım?
haaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh şöyle pınarım yahu
Daha iyi kızım sukur mium ya bende topluyorum uykusuzum ama şükür balım 1 saat tempolu yürüyüş bile yaptım kisen iyisin mi? kızın nasıl bakayım?
sen iyisin mi? kızın nasıl bakayım?
Noldu ki ?
Tebrik ederim tatlım
Tebrikler canımKuzum tartı var burada.
Telefonum bozuldu giremedim bi türlü ama sabah tartildim. Evdeki tartiyla aynı buradaki de.
Geçen hafta 62.9
Bu sabah 61.3
Fark = 1.6
Ancak gelebildim kusura bakma mium
Kendime bi telefon almam lazım. Çok zamansız bozuldu.
@MiuLego
Teşekkür ederim canımvuuuu süpersin tebrikler
Teşekkürler canımÖzlediğim megi beeee işte buuuuuuuuuu
Teşekkür ederim canımTebrikler canım çok iyi
Canım teşekkür ederimwawwwwww tebriklerrrr
Kızım çok hasta oldu teyzesi 5 gündür ateslerle bogusuyoruz cicegimin de annesi hastaymış yanına memlekete gitmiş bu hafta mezun oluyor cicegimiz hemideYav vaytımla nar çiçeğime noldu ? etiketlemeye utandım
Listeye yeni giren arkadaşlar lutfen ama lütfen pazartesi tartı kontrolü yapın artiniz varsa söyleyin önlem planı hazirlariz kabizlik sorunumuz yemedim kendimden eminim ama odemim var diyin odem atacak formüller verelim cuma günü ne siz uzulun nede bizzzzz
Düşen rakam muthişşşş sendeki :)
Gaza getirdin benniiii haftaya ben de 58 göriciiimm , sen olmasaydın bu hafta ay kiloyu koruyayım deyip kaçamak yapardım, mortilik işte bu!
Bu hafta o bir incirleri de gün aşırı yemeye çalışıcam gaza geldiğiiiiimmmmm mortime yetişmem lazım, aynı olmamız lazımm
Heheehhee
Noldu ki ?
Dürüst davrandım, bu arada miu yaptığım sporlar da senin teşvikinle oldu teşekkürler
hadi canım vaaaayyy helal sana beDaha iyi kızım sukur mium ya bende topluyorum uykusuzum ama şükür balım 1 saat tempolu yürüyüş bile yaptım ki
beni mi öptn
Noldu ki ?
Dürüst davrandım, bu arada miu yaptığım sporlar da senin teşvikinle oldu teşekkürler
iviiiiitListeye yeni giren arkadaşlar lutfen ama lütfen pazartesi tartı kontrolü yapın artiniz varsa söyleyin önlem planı hazirlariz kabizlik sorunumuz yemedim kendimden eminim ama odemim var diyin odem atacak formüller verelim cuma günü ne siz uzulun nede bizzzzz
bir zahmet yaniiiiiiiiiiiiiiii
Ben listede değilim ama ben de yaparım :)
Her hafta farklı bi rakama cikicaz ne demek korumak gururun valla, sevmem yoksa seni
Ouyyy ne zaman istersen destek senin yafrum
Miu yu sev kiskandi
Seni üzer miyim ben beee yurudum oglusu doyurayim hafif spor yapacağım basım dönüyor uykusuzluk tan ne yapabilirsem artık seviyorum ki senihadi canım vaaaayyy helal sana be
beni mi öptn
ben de seni vaytım kalbi güzelim.. fırsat bulduğun anda uyu kuzum sporu uyanınca yaparsınSeni üzer miyim ben beee yurudum oglusu doyurayim hafif spor yapacağım basım dönüyor uykusuzluk tan ne yapabilirsem artık seviyorum ki seni
Teşekkür ederim canım miumhuhuhuuuuuuuu estin geçtin be triplimmmmm
minnak bi farkla kaybettik bu hafta ama haftaya bizim olacak galibiyettt
o ne güzel eksi maşallah be
yer var kız mezun olmalarına gerek yok sen gel :)
güzel fatmammmm
ama özelden de dediğim ibi artık %1 görmek istiyorum
ve bunu liste için yapmalısın
haftaya 99 ları görecek miyiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz
harika bir menü
ba yıl dımmmmmmm
balıklı yeşillikli yoğurtlu daha ne olsun
daha çççççççççççoooooooooooooook daha güzel rakamlar gööreceğiz canım
bugün yarın ve pazar günü önemli biliyorsun değil mi? benim için cıs cos yok!
vay vay vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy 5 ler hoş mu gelmiş artık biz 6 ları görmücez miiiiiiiiii
gayet iyi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?