Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada ben hamile kaldığım kiloya indim
Bot aldim bi tane aradigim rengi bulamiyodum bi turlu bakinca standart bot ama cok begendim topuk boyunu fln.Bi de spor olsun ama önü cok kaba olmasin klasikle de giyilsin dar pantolonun üstünde bacagi sarsin fln gibi kriterlerim vardi internetten siparis vermiştim bugun geldi benim bacaklarim normalde de incedir ay aynaya bakip bakip duruyorum kucuk cocuk gibi
Esim de gördü. Cok guzelmis bunlar sen de hem daha zayif ve uzun gozuktun cok hos olmussun yahu dedi.Insan gibi iltifat edebildi gaffur gafindan sonra

Kızım çok hasta oldu teyzesi 5 gündür ateslerle bogusuyoruz cicegimin de annesi hastaymış yanına memlekete gitmiş bu hafta mezun oluyor cicegimiz hemide
Kıyamam ona. Çok ama çok geçmiş olsun vayt. Kusura bakma görememişim...
Şimdi iyidir inşallah kuzucuk

saydınımmmmm içimden bi şey gelmiyor ne yahu ... hayat devam ediyor ... valla hiçte almamışsın ayrıca ... ben senden çok daha fazla kilo bekliyordum tedavi vs derken ... anam ne ki ? sen bi başlasam hemen 59 sun
son durum nedir bilmiyorum canım isteksizlik mevcut kuzucum tad alamiyorum hicbirseyden. Gececek elbet onceden de gecti...

insallah kuzum gelicem elbet... Sabretcez Rabbim ne nasip ederse o canım

Afiyet olsun canım çok güzel bir cuma menüsü
İnşallah daha da güzel rakamlar göreceksin canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 60,3
Bu hafta 59,4
Fark-900
Oran:1,49
İyi bence süper müthiş değil ama beni motive etmeye yetti
50lerleyim artık yihhoo
@MiuLego hepfit
Tebrik ederim canım çok güzel rakam yüzde
Afiyet olsun canım çok güzel menü ben inciri kuru olarak hiç sevmem ama çok sağlıklı ne güzel

Ahahaha güzel iltifat Güle güle giy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…