- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Öyle bir fırsat mümkün değil mium be neydelim alistim artık olsun pazartesi inşallah donerim sahalaraben de seni vaytım kalbi güzelim.. fırsat bulduğun anda uyu kuzum sporu uyanınca yaparsın
Yaw noldu ki? Niye bozuk attın baaa?
iviiiiit
bir zahmet yaniiiiiiiiiiiiiiii
Bu arada ben hamile kaldığım kiloya indim
Bot aldim bi tane aradigim rengi bulamiyodum bi turlu bakinca standart bot ama cok begendim topuk boyunu fln.Bi de spor olsun ama önü cok kaba olmasin klasikle de giyilsin dar pantolonun üstünde bacagi sarsin fln gibi kriterlerim vardiinternetten siparis vermiştim bugun geldi benim bacaklarim normalde de incedir ay aynaya bakip bakip duruyorum kucuk cocuk gibi
Esim de gördü. Cok guzelmis bunlar sen de hem daha zayif ve uzun gozuktun cok hos olmussun yahu dedi.Insan gibi iltifat edebildi gaffur gafindan sonra
Haaaa tımamHer hafta farklı bi rakama cikicaz ne demek korumak gururun valla, sevmem yoksa seni
Ouyyy ne zaman istersen destek senin yafrum
Miu yu sev kiskandi
Kıyamam ona. Çok ama çok geçmiş olsun vayt. Kusura bakma görememişim...Kızım çok hasta oldu teyzesi 5 gündür ateslerle bogusuyoruz cicegimin de annesi hastaymış yanına memlekete gitmiş bu hafta mezun oluyor cicegimiz hemide
Vki ye göre 65 zaten.hele bi 70leri görim 60lara sonra bakarım
iviiiiit
bir zahmet yaniiiiiiiiiiiiiiii
hee seni üptümhadi canım vaaaayyy helal sana be
beni mi öptn
ay inşallahDaş olursun daşşş
Ouyyy ama ben seni nerelerden bulup da takip edip de geldim. Sen bitanesin
Sağol kuzum.sana da tebrikler maşallahTebrik ederim tatlım
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Teşekkür ederim canım
Canım teşekkür ederim
son durum nedir bilmiyorum canımsaydınımmmmm içimden bi şey gelmiyor ne yahu ... hayat devam ediyor ... valla hiçte almamışsın ayrıca ... ben senden çok daha fazla kilo bekliyordum tedavi vs derken ... anam ne ki ? sen bi başlasam hemen 59 sun
insallah kuzum gelicem elbet... Sabretcez Rabbim ne nasip ederse o canımŞu takımda poh da kıskanıldı ya huni alıp dağıtmak şart oldu
Fark ettim kanım kaynadı iyice
Saydınım kuzucuummmmm
Şimdi hayata birbirimize sıkı sıkı sarılma zamanı artık
Ümidimizi yitirmeden hayatımıza bağlanarak
Hadi gel sen de başla artık
Afiyet olsun canım çok güzel bir cuma menüsü08:00
1 dilim Beyaz peyniri
1 dilim kaşar peynirı
2 dilim ekmek
1 minik salatalik
12:00
Balık izgara 200 g kadar
Bol yeşil salata
15:30
Sütlü neskafe
18:00(büyük kaselerle)
Salata
Yogurt
Spor eve gidip yapınca yazarım
@MiuLegoFloweroflife
İnşallah daha da güzel rakamlar göreceksin canımAyy canlarım yüzden verdiğim çok büyük değil ama anlamı çok büyük yaklaşık 20 yıldır görmediğim goremedigim bir rakam 101 bir kere 2015 102 2 kerede bu yirmi 104 kadar inebildim 101 olamadım nerdeyse bunca yıldır 130 140 geçti hayatımın en güzel yılları detekleriniz için hepinize çok teşekkür
Teşekkürler KAPTANLARİM TEŞEKKÜRLER MİU KAPTAN
TEŞEKKÜRLER 7TAKİMİN GÜZEL DOSTLARİ
Tebrik ederim canım çok güzel rakam yüzde
Afiyet olsun canım çok güzel menü ben inciri kuru olarak hiç sevmem ama çok sağlıklı ne güzelSabah menüsünü de yazayım akşam daha belli değil
1 dilim kendi yaptığım dukan ekmeği
2 ince dilim tütsülenmiş somon
1 avuç çiğ ıspanak yaprağı
1 tatlı kaşığı Philadelphia light krem peynir
Ara:
1 bardak sütlü kahve
İki ceviz
Bir incir
(Bu incir beni çok durduruyor ama çok da mutlu ediyor yerken)
@MiuLegohepfit
Bu arada ben hamile kaldığım kiloya indim
Bot aldim bi tane aradigim rengi bulamiyodum bi turlu bakinca standart bot ama cok begendim topuk boyunu fln.Bi de spor olsun ama önü cok kaba olmasin klasikle de giyilsin dar pantolonun üstünde bacagi sarsin fln gibi kriterlerim vardiinternetten siparis vermiştim bugun geldi benim bacaklarim normalde de incedir ay aynaya bakip bakip duruyorum kucuk cocuk gibi
Esim de gördü. Cok guzelmis bunlar sen de hem daha zayif ve uzun gozuktun cok hos olmussun yahu dedi.Insan gibi iltifat edebildi gaffur gafindan sonra
Rabbime şükür hayrisim topluyoruz biraz sanada geçmiş olsun belin.nasil olduKıyamam ona. Çok ama çok geçmiş olsun vayt. Kusura bakma görememişim...
Şimdi iyidir inşallah kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?